Haftalık Burç Yorumları (23-29 Mayıs)

Haftalık Burç Yorumları (23-29 Mayıs)

21 Mayıs Güneş İkizler transiti burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Yakın çevrenizle komşu ve akranlarınızla iletişim, haberleşme, yolculuklar hız kazanabilir, kendinizi bu konuda motive hissedebilirsiniz. Güneş size yoğun bir iletişim temposunu verirken aynı zamanda kısa tatilleri de sunabilir. Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle iş hayatınızda ilerlemeler olası. Yakın çevrenizle bağlantılarınız önem kazanacak. İletişim hayatınız hızlanacak. Bu süreçte kendi isteklerimizin peşinden koşmak yerine bilinçaltındaki çatışmalarla uğraşmamız ve zihnimizi huzura kavuşturmaya çalışmakla meşgul olmamız mümkündür.

Önümüzdeki bir aylık süreçte; kardeşler, yakın çevre, iletişim, ilişkiler ve kendinizi ifade ettiğiniz alanlara daha fazla odaklanacaksınız. Sözlerinize dikkat edin çünkü onları gerçekleştirebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili sizi tedirgin eden durumlar varsa bununla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir ve içinizi rahatlatabileceksiniz. Eğitim hayatınız devam ediyorsa bununla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Kendi isteklerinize yönelin ve bunları gerçekleştirmek için daha fazla beklemeyin.

Boğa burç yorumları: Kendinizi maddi konularda, kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirme, iş ve para konularında motive hissedebilirsiniz. Güneş para hanenizi aydınlatıyor, yeni kazanç fırsatları, manevi değerlerinizi öne çıkartacak gelişmeler yaşamanız olası. Önümüzdeki bir aylık süreçte; para alışverişlerinizdeki iletişim daha fazla artacak. Kendinizi güvence altına almak için daha güçlü olabilirsiniz. Yarım kalan kazanç kapılarınızı tamamlamak için güzel fırsat.

Güneş sayesinde yeteneklerinizin farkına varacaksınız ve buna yoğunlaşacaksınız. Maddi açıdan sizi olumsuz etkileyen durumlar varsa eğer bunları düzeltmek için elinizden geleni yapacaksınız. Farkındalığınızın artacak olduğu bir dönem içerisine giriyorsunuz. Maddi açıdan zorluk yaşıyorsanız eğer kendinizi çaresiz hissettiğiniz bir anda karşınıza ekstra para getirecek olan güzel bir iş fırsatı çıkabilir.

İkizler burç yorumları: Güneş’in sizin burcunuza ilerlemesiyle birlikte kendinizi gösterebileceğiniz bir döneme girerken özgüveniniz artabilir, hemen her konuda sizi söz sahibi kılabilir. Bireysel konulara yönelirken kendinizi sübjektif hissedebilirsiniz. Gizli saklı hiçbir şeyin kalmadığı her şeyin netleştiği zamanlar. Kendinize öncelik tanıyacaksınız, yeni adımlar atmak ve hayatınıza yenilikler çekmek hususunda iletişim becerilerinizi daha fazla kullanacaksınız.

Sosyal çevrenizle aranıza zaten istemsizce mesafe koymak zorunda kaldınız bu durum her ne kadar sizi olumsuz etkilese de faydasını yavaş yavaş görebileceksiniz. Dış görünüşünüzde değiştirmek istediğiniz yerler varsa bunun için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Aile yaşantınızda sizi zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu durumlardan kaçmaktansa üstüne gitmek ve çözmeye çalışmak sizin için daha iyi olacaktır.

Yengeç burç yorumları: Kendinizi hayatın akışına bırakmaya hazır hissedebilirsiniz. Kontrolünüz dışı olay ve konuların önemi, yeri fazlalaşırken maneviyat sizin için çok daha önemli duruma gelebilir. Güneş, farkındalığınızın artarak daha önce görmediklerinizi görebilmeniz için sizi destekliyor olacak. Aynı zamanda sağlık açısından da daha iyi hissedeceğiniz bir dönem. Geride bıraktığınız alanlara yönlenecek, hayatınızı bir adım geriden takip etmeye odaklanacaksınız. Konuşmadığınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Öte yandan içinize döneceğiniz bir dönem de olabilir. Başkalarını dinlemektense kendinizi dinleyecek ve ona göre kararlar alacaksınız. Dışarıdaki insanlar sizi her seferinde olumsuz şekilde etkiliyor ama artık buna bir son vermek isteyeceksiniz. İş hayatınız ile ilgili tahmin edemediğiniz bazı olumsuz gelişmeler olabilir. Bunları aşmak için biraz çaba sarf etmeniz gerekecek. Kendinize iyi gelecek olan şeyler var ve bunlara odaklanacaksınız.

Aslan burç yorumları: Sosyal yönden kendinizi çok daha motive hissedebilir, arkadaşlarınızla görüşebilir, onlardan görüş ve fikir alabilir, bir vizyon oluşturma sürecine girebilirsiniz. Sosyal gruplarla olan işbirliğiniz, aynı zamanda arkadaşlarınızla sıklıkla buluşup eğleneceğiniz güzel zamanlar. Sosyal çevrenizde konuşmalar daha fazla artacak, kendinizi daha çok sosyal ilişkiler içerisinde bulabilirsiniz. İletişiminizin arttığı bir ay olacak.

Maddi açıdan olumlu bir şekilde destekleneceksiniz. Ailenizin içerisinden veya arkadaş çevrenizden size borç para verecek olan bir kişi olabilir. Mantığınızın ve duygularınızın çatıştığı bir süreç içerisine girebilirsiniz. Bu yüzden yeni kararlar alırken biraz daha tedbirli olmalısınız. Ani kararlar almak oldukça riskli olabilir.

Başak burç yorumları: Hedef ve planlarınız, görev ve sorumluluklarınız, iş, kariyere dair konularda kendinizi daha da motive hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili gelişmeler neticesinde bu ay iş hayatınızın öne çıkacağı dolaylı olarak da aileniz ve yuva temalarında uğraşı vereceğiniz bir dönem. İş hayatınız, statünüz ve kendinizi gösterdiğiniz alanlarda daha fazla iletişiminiz artacak ve burada yeni projeler, ikili ilişkiler ve iletişim temaları ön plana çıkacak.

Bu transitin etkisiyle ailenizle aranızdaki bağlar da kuvvetleniyor. Onlarla ayrıysanız eğer tekrar bir araya gelmek için elinize güzel bir fırsat geçebilir. İşiniz ve kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamanıza az kaldı. Hayatınızda sizi olumsuz etkileyen noktalar var bunları çözüme kavuşturmak için de yapmanız gereken bazı şeyler var. Arkadaş çevrenizden veya ailenizden bu konu hakkında destek almak isteyebilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda, sosyal paylaşımlarda, fikir ve düşüncelerinizi aktarma ve yayma konusunda kendinizi daha da motive hissedebilirsiniz. Yüksek eğitim ve uzun tatillerle ilgili konular gündeminizde olacak. Aynı zamanda yeni bir dil bile öğrenebilirsiniz. Keşif alanlarınızda ilgi ve meraklarınız artacak. Tatil planları yapmak isteği içerisinde olacaksınız. Bu bir ay boyunca merak ettiğiniz konuları daha derin araştırma potansiyeline sahipsiniz.

Bu transit sürecinde çevrenizdeki insanlar ile olan iletişiminize biraz daha dikkat etmelisiniz. Uzun zamandır içinizde tuttuğunuz ve söylemediğiniz şeyler var bunları daha fazla içinizde tutmak istemeyebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz tekrar gün yüzüne çıkabilir. Özellikle eski sevgiliniz sizinle tekrar iletişime geçmek isteyebilir. Gitmek istediğiniz bir tatil varsa eğer bu sıralar ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep burç yorumları: Banka, kredi, vergi konuları gündeminizde olabilir. Başkalarından elde ettiğiniz ortak gelirlerle ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi dengelemek için daha fazla iletişime geçeceksiniz. Giderler hanenize daha fazla odaklanacaksınız. Miraslar ve (varsa) ameliyat gibi süreçlere odaklanabilirsiniz.

Bu transitin etkisiyle finansal durumunuzla ilgili güzel gelişmelere de şahit olabilirsiniz. Kendi geleceğiniz için yatırım yapmak istiyorsanız eğer bunun için elinize güzel bir fırsat geçebilir. İkili ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Bu sizin aşırı tavırlarınızdan kaynaklanabilir. Bu yüzden biraz sakin kalmalı ve karşı tarafı da dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Hedeflerinizin peşinden gitmeli ve bunları ihmal etmemelisiniz.

Yay burç yorumları: İlişkiler önem kazanıyor. Kendinizi ilişki ve bağ kurma, ortaklık kurma, bire bir hareket etme gibi konularda daha istekli ve motive hissedebilirsiniz. Çalışma yaptığınız iş ortaklarınızla ilgili gelişmeler açığa çıkabilir. Aynı zamanda uzun süreli ilişkilerinizle ilgili konular öne çıkartabilir, sevineceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz, evliliğiniz ve karşınıza aldığınız kişilerle daha fazla iletişime geçeceksiniz. İkili ilişkiler bu ay daha fazla ön plana çıkacak.

Güneş’in bu transitiyle hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Eski ilişkilerinize odaklanmaktan vazgeçmeli yeni ilişkilerinize odaklanmaya çalışmalısınız. Parayla ilgili konularınızda biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Özel hayatınızla ilgili çok fazla şey paylaşıyorsunuz. Artık biraz ilişkinizi kendi içinizde yaşamayı tercih etmelisiniz. Aksi halde yaşayacak olduğunuz olayları net bir şekilde göremeyebilirsiniz.

Oğlak burç yorumları: Gündelik rutinler, düzen, sağlık, şifa konularında kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Küçük detaylara, işlere, çalışmaya, üretmeye daha fazla önem verebilirsiniz. Günlük akışınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sağlıkla ilgili iyileşmeler olabilir. Aynı zamanda evinize yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Çalışma ortamınız, sosyal statünüz ve sorumluluk aldığınız alanlara daha fazla odaklanacaksınız ve kendinizi bu alanlarda parlatmaya başlayacaksınız.

İletişiminiz sorumluluklarınız üzerinde artacak. Evinizde yapacağınız işler biraz artabilir. Kendinizde bazı yenilikler yapmak istiyorsanız eğer bunun için çok doğru bir zamanlama içerisine giriyorsunuz. Hayatınızla ilgili almanız gereken kararları artık ertelememelisiniz. Aksi halde fazlasıyla pişman olabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz size iyi gelmeyen zararlı şeylerden uzak durmalısınız. Evde olsanız bile mutlaka egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

Kova burç yorumları: Aşk, tutku ve heyecanlarınız ile sevdiklerinizle ilgili konularda kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Egolar, istek ve beklentiler yükselebilir. Aşk hayatınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu süreçte çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Yeni birileri ile tanışabilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler üzerinde güneş gibi parlayacak bir ay sizi bekliyor. Kendinizi yaratıcılık alanlarında spor, sanat ve çocuk alanlarında daha mutlu hissedebilirsiniz.

Güneş hareketi sayesinde aşk hayatınızda da bazı yenilikler kendisini gösterebilir. Bu yenilikler size oldukça iyi gelecek ve yeni bir hayat enerjisi elde edeceksiniz. İş ortamınızda gerginlikler varsa eğer bunlardan rahatlıkla kurtulabileceksiniz. Özellikle sizinle inatlaşan kişiler varsa eğer o kişilere elde ettiğiniz başarılar sayesinde cevaplarını verebileceksiniz.

Balık burç yorumları: Aileniz, evinizle ilgili konularda kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Evinizi dekore edebilir, düzenleyebilir, organize edebilirsiniz. Ailenizle ve geçmişinizle çok daha bağlantılı olabilirsiniz. Aile, ev ve yuva konuları öne çıkıyor. Uzun zamandan beri arzu ettiğiniz bir eve ya da bir evlilik tekliği alacağınız bir dönem.

Önümüzdeki bir aylık bu süreçte eviniz ve aileniz ile konular ön plana çıkabilir. Eviniz içerisinde bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu değişimler size oldukça iyi gelecek ve rahatlayacaksınız. Eğitim hayatınız devam ediyorsa eğer ileriye dönük bazı yeni proje fırsatları karşınıza çıkabilir. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek tamamen sizin elinizde olan bir durum . İleriye dönüp keşke dememek için çevrenizden bu konu hakkında destekte alabilirsiniz.

‘Aile’ ve ‘yuva’ hanesi üzerinde güneş gibi parlayacağınız önemli bir dönem. Kendinizi bu alanlarda daha güçlü hissedebilirsiniz ve aile içerisindeki otorite figürleriyle iletişiminizin daha fazla arttığı bir ay olacak. Daha fazla iç dünyanıza yöneleceksiniz. Geçmişten gelen ve sizi tedirgin eden konular varsa eğer bunların çözümlerini bulmak isteyebilirsiniz. (İndigo Dergisi)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.