Haftalık Burç Yorumları (22 – 28 Temmuz)

Haftalık Burç Yorumları (22 – 28 Temmuz)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Oğlak dolunayının etkisi ile özellikle kariyerinizi ilgilendiren bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Planlarınız ve kontrolünüz dışında yaşanan bu gelişmeler kariyeriniz açısından olumsuz sonuçlar yaratacakmış gibi görünse de size yepyeni seçenekler sunacak. Bu seçeneklerinizi en iyi şekilde değerlendirmek ve yaşanan gelişmeleri lehinize çevirmek için soğukkanlı, profesyonel ve kararlı olmalısınız. Ayrıca sorumluluk almak ve kendinizi ortaya koymak da iyi sonuç verebilir.

Bir süredir ilgilendiğiniz, özellikle Haziran ayında girişim ve sürecini takip ettiğiniz konularla ilgili bir sona yaklaşabilirsiniz. Tanınma, kazanma, mevki elde etme gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızı şekillendirirken neye ihtiyacınız olduğunu, hangi kural ya da sistemin iyi geldiğini ve kazandırdığını daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinize çizdiğiniz bu yeni yolda, karşılaşacağınız insanlardan da öğrenecekleriniz olacaktır. Ekonomik beklentileriniz konusunda bir kapı açılabilir, önceki işlerinizin karşılığını alabilir, bireysel girişimlerinizle ilgili fiyat ve prensip güncellemesine gidebilirsiniz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Yaşamın sorumlulukları ve bunların getirdiği stresten sonra kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Zorluk ve problemlere odaklanmanın size bir getirisinin olmadığını fark edeceksiniz. Bu da sevdiğiniz konulara ve insanlara zaman ayırmanızı kolaylaştıracaktır. İyi hissetmek, iyi görünmek, iyi ilişkiler kurmak, kaliteli zaman geçirmek, hobilerinizle ilgilenmek adına önemli bir zaman dilimindesiniz.

Boğa burç yorumları: Oğlak dolunayının etkisiyle bir kez daha olaylar ve hayatınız kontrolünüzden çıkabilir. Gökyüzü size düşünmeye cesaret edemediğiniz seçenekleriniz olduğunu fark ettirmeye çalışıyor. Bu nedenle önce duygusallaşıp, ardından karamsarlığa gömülebilirsiniz. Gerçekçi bakış açınız seçeneklerinizin ne kadar sınırlı olduğunu düşünmenize neden olsa da kendinizle ve korkularınızla yüzleşirseniz içsel olarak özgürleşecek ve kendinizi aşabileceksiniz.

Bu dolunay ile beraber bazı defterleri kapatacaksınız. Hedefleriniz değişebilir. Bu sizin yolunuzdan saptığınızı değil, yolunuzun ne olması gerektiğini daha iyi anladığınızı gösterir. Bu yüzden pişmanlık ya da öfke duymak yerine hızınızı, işinizi, gününüzü buna göre ayarlamaya çalışın. Eğitimler almak, sosyal alanlarda daha fazla vakit geçirmek, sevdiğiniz ve örnek aldığınız kişilerle görüşmek kendi vizyonunuza katkı sağlamanıza yardımcı olabilir.

Mars’ın burcunuzdan ayrılarak İkizler burcuna geçişi ile beraber parasal konularda bazı iyileşmeler ve gelişmeler gündeme gelebilir. Daha hızlı kazanç elde edeceğiniz, aktif olacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu tempo, sizin gündelik düzeninizden farklı olabilir ve bu yüzden rahatsızlık duyabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Bunun için kalmak, şikayet etmek yerine akışın getirilerini anlamaya çalışmalısınız. Aksi halde stres ve zaman yönetiminde zorluk yaşayabilirsiniz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Hayatınızı düzenlemeye evinizden başlayabilirsiniz. Fiziksel koşulların, ev düzeninizin yenilenmesi ve keyfinize, zevkinize hitap etmesi enerjinizi değiştirebilir. Uzun vakit geçirdiğiniz, işlerinizi yaptığınız ortamlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aile içi sorunların çözüme kavuşacağı, daha rahat ve esnek günler yaşayacağınız bir süreç olabilir. Aileden birinin özel zamanları yaşanabilir, bu enerji herkesi mutlu edebilir. Evlilik, çocuk haberleri, yeni yaşam tarzı, yeni ev ve düzen gündeminizde olabilir.

İkizler burç yorumları: Oğlak dolunayının etkisi ile para konularında veya dışsal durumların bütçenizi etkilemesi nedeniyle bazı olumsuz durumlar yaşayabilirsiniz. Para konularıyla ilgili yaşayabileceğiniz bu sert ve canınızı sıkan gerçeklik yeni kararlar almanıza ve yeni hedefler belirlemenize neden olabilir. Belki de kariyeriniz konusunda bir süredir yaşadığınız belirsizlik veya memnuniyetsizlik de gittikçe yükselip sizi yeni bir yöne adım atmaya itiyor olabilir.

Bu dolunay ile toparlanamayan her şeyin yoluna girmeye başladığını görebilirsiniz. Bu kolaylıkla ve rahatlıkla olmayabilir, kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz. Bunun neden kaynaklandığını, sizi etkileyen durumların ne olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Borçlanma ve ödemelerle ilgili aksaklıkları çözmek için yeni iş modelleri üretebilir, araştırabilirsiniz. Maddi sorumluluklarınızın üstesinden gelmenizi kolaylaştıran konulara ağırlık vermeniz gerektiğinin farkına varıyorsunuz. Kazanma ve harcama arasında bir denge kurabilir, hakkınız olanı alabilir ve daha iyi koşullarda koruyabilirsiniz.

20 Temmuz’da Mars’ın burcunuza geçişi ile beraber kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Her şeyi yapacak, başaracak güçte olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kariyer ve sosyal hayat noktasında önemli çıkışlar yapabileceğiniz gibi bireysel olarak kendiniz için yeni seçimleriniz olabilir. Hareketli sezonu daha verimli geçirmek için bedensel esnekliği sağlamaya, hem görüntü hem de zindelik için çalışmaya zaman ayırabilirsiniz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kendiniz için yeni ve zengin seçenekler bulabilir. Hem işinize hem keyfinize odaklanabileceğiniz, yeni gündemler oluşturabileceğiniz, bu konudaki becerilerinizin farkına varacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yaptıklarınızı, düşündüklerinizi paylaşmak, bir iz ve etki bırakmak adına olumlu etkiler altındasınız. Sosyal medya, yazılı işler, devletle ilgili başvurular, araç alım satımı, seyahat ve eğitim planlamaları gibi konularda şansınız yüksek olabilir.

Yengeç burç yorumları: Oğlak dolunayı ilişkiler alanınızı yoğun bir biçimde etkileyecek görünüyor. Bu günlerde olayların gelişme şekli sizi evlenme veya boşanma ya da bir ortaklığı bitirmeye veya kurmaya yönlendirebilir. Bu durum sizde stres yaratacağından ve çok fazla sorumluk almanız anlamına geleceği için gergin günler geçirebilirsiniz. Ancak bu zor kararı vermeniz hayatınıza ve kariyerinize yepyeni bir yön verecek ve sizi özgürleştirecek görünüyor.

Bu dolunay ile hayatınızdaki insanlarla ilgili konulara son şeklini verebilirsiniz. Haziran ayı itibariyle bu durumun yoğunlaşması, yeni kararları şimdi zorunlu hale getirebilir. Bu yüzden artık direnç göstermek, oldurmak yerine olayları olduğu gibi görüp buna göre hareket etmek durumundasınız. Duygusal ve sosyal ilişkileriniz, kariyerinizde beraber yürüdüğünüz kişiler konusunda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ispatlayabilir, düşüncelerinizi paylaşabilir ve yeni bir yol çizebilirsiniz

Düşünceleriniz, sakladıklarınız ya da sizden saklananlar konusunda ani kararlar alabilirsiniz. Konuşmak, düşüncelerinizi paylaşmak ve bir şeyler anlatmaya yönelik ihtiyaçlarınız, istekleriniz için cesaret bulabilirsiniz. Bu konuda fitili ateşleyecek insanlarla tanışabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı iyileştirmek adına olumlu bir dönemdesiniz. Aynı noktada takılıp kalmanıza, endişe duymanıza ya da özgüvensiz hissetmenize neden olan durumları aşıyorsunuz. Gündelik yaşantınızı ve alışkanlıklarınızı düzene koymak adına araştırmalar yapabilir, çevrenizden destek alabilirsiniz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Hayatı yaşamak konusunda daha istekli hale gelebilirsiniz. Pürüzlerin üzerinde durmak yerine iyi ve keyifli yönlere ağırlık verebilir, motivasyonunuzu yüksek tutacak alışkanlıklar edinebilirsiniz. Gerçek değerin, kendinizden geldiğini ve yine kendinizden yayıldığını fark edebilirsiniz. Bu enerjiniz çevrenizin de dikkatini çekecektir. Hem duygusal yaşantınızda hem de iş koşullarınızda faydasını görebilirsiniz. Teklifler alabilir, bireysel başvurularınızla daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Aslan burç yorumları: İçinizde biriken hırslar ve bir türlü ilerleyemiyor gibi hissedişiniz bu günlerde sizi iyice bitkin düşürebilir. Bu durum bir işten ayrılmanıza sebep olabileceği gibi sağlığınızın vereceği sinyaller nedeniyle uzun bir tatile ihtiyacınızın olduğunu fark etmenizi de sağlayabilir. Her durumda hayat felsefenizi değiştirmeniz ve yepyeni gözlerle hayata bakmanız gerektiğini anlayacaksınız. Sizi özgürleştiren bu yeni bakış açısı daha sakin bir şehre taşınmak veya başka bir ülkeye yerleşmek gibi tüm hayatınızı etkileyecek önemli bir kararı da içerebilir.

Bu dolunay ile beraber çalışma koşullarınızla ilgili nihai kararı verebilir. Ne istediğiniz ve ne bulduğunuz netleşiyor. Zamanınızı ve çabanızı harcayacağınız alanlar konusunda yeni fikirler edinebilirsiniz. Aldığınız teklifleri değerlendirmek, farklı arayışlara girmek, sorumluluk ve kazanç değişikliği istemek, otorite figürleriyle görüşmek ya da bir otorite figürü olmak gibi gündemleriniz olabilir. Donanımlı, farkındalığı yüksek, sistematik ve aklını en iyi şekilde kullanan birinin fark yaratacağı bir dönem olacaktır.

Düşüncelerinizi, yakaladığınız fırsatları uygulamak için enerjik bir döneme giriyorsunuz. Aklınıza bir şey takılmadan, takılsa bile hemen çözüm bularak yaşayabileceğiniz bir etki altındasınız. Kazanımlarınıza, iyi ve doğru olana odaklanmalısınız. Bu sizi yanlış çevrelerden, dedikodu ve asılsız konulardan, ne olduğu belli olmayan girişim ve fikirlerden koruyacaktır. Önceliğiniz yapmak, başarmak, mutlu olmak olduğunda geriye kalan hiçbir şey seni olumsuz etkilemeyecektir. Ancak yine de girdiğiniz ortamlara, paylaşımlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

22 Temmuz itibariyle Güneş sizin burcunuza geçiyor. Aslan burçları ve yükselen Aslanlar yılın en güzel zamanlarına giriş yapıyorlar. Hayatınızda açacağınız yeni sayfaları planlayabilir, enerjinizi korumanın yollarını araştırabilirsiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinizi güçlü hissedebilir, büyüme enerjisi taşıyabilirsiniz. Orijinal, size özel, yaratıcılığınızı göstereceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bireysel çalışmalarınızı sunmak, beğenileri toplamak ve ses getirmek isteyebilirsiniz. Uğraşlarınızı geliştirmek ve bir alana dönüştürmek için uygun bir zaman dilimindesiniz.

Önümüzdeki bu bir aylık süreçte çevrenin gözü sizin ve yaptıklarınızın üzerindeyken bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Hayat akışınız daha enerjik ve keyfi geçebilir. Bu durum sorumlulukların aksamasına, ilişkilerin olumsuz etkilenmesine neden olmamalıdır. Ölçünün önemini unutmayın. Bedensel değişimlere açıksınız, kendinizle fazlasıyla ilgileneceğiniz hem rahatsızlıklarınızı iyileştirecek hem de güzelleşmeye yönelik hamleler gündeme gelebilir.

Başak burç yorumları: Eğer evliyseniz dolunayın etkisi ile beklenmedik bir hamilelik durumu söz konusu olabilir ve henüz hazır olmadığınız bir sorumluluğa sürükleniyor hissedebilirsiniz. Eğer zaten çocuklarınız varsa onların eğitimi ve geleceği için hayatınızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Duygularınız, hayattan beklentileriniz, çabalarınız sonuç verebilir. Bu konularda daha net olacağınız, artık ne istemediğinizi bilerek hareket edeceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Yaşadığınız zorlayıcı ya da kısıtlayıcı konuları bir son olarak görmekten vazgeçiyorsunuz.

Eğer hayatınızda sizin için özel biri yoksa Oğlak burcu dolunayının etkisi ile size uygun olmadığını düşündüğünüz biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu durum kurallarınız nedeniyle ihmal ettiğiniz ihtiyaçlarınızı fark etmenizi sağlayabilir. İlişkisi olan Başaklar ise bu Dolunay döneminde ani bir ayrılığa sürüklenmemek için dikkatli olmalılar. Ancak ayrılık yaşanırsa bu durum şu an göremeseler de onların iyiliğine olacaktır.

Keyfinize, ailenize, sevdiklerinize, sizi mutlu eden konulara önem vermenin ne derece etkili olduğunu görebilirsiniz. Bunu yapmadığınız zamanları düşünerek kendinize yeni bir hayat planı oluşturabilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan uzun vadeli, sonuç odaklı olmak isteyebilir, ailenizden gelen destekle ya da kendi çabalarınızla büyüme yoluna girebilirsiniz. Duygusal konularda bir adım atmak isteyebilir ya da size atılan adımlara karşılık vermeyi düşünebilirsiniz.

Çalışma temponuz ve bulunduğunuz ortamlarda hareketlenebilir. Emek vermek kadar bunun şekline, sonuçlarına, geri dönüşlerine ve etkilerine de önem vermelisiniz. İş koşullarınızın ya da kapsamınızın değişmesi, yeni sorumluluklar almanız, sözlü ve yazılı becerilerinizi kullanmanız gündeminizde olabilir.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Hayatınızda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Kendi halinizde kalmak, iç dünyanıza dönmek, meseleleri etki altında kalmadan incelemek ve değerlendirmek adına olumlu bir süreç olabilir. Bunu çaresiz bir yalnızlık olarak görmemek sizin en büyük avantajınızdır. Her şeyi paylaşmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Arka planda yürütülecek işler, gündemler olabilir. Saklı tutmak güvenlik açısından önemlidir; kime güveneceğinizi iki kez, hatta belki üç kez düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. Dost ve düşman ayrımına gidebileceğiniz, bazı ilişkileri sonlandırıp hayatınıza odaklanabileceğiniz etkiler altındasınız.

Terazi burç yorumları: Oğlak dolunayının etkisi ile iç dünyanızda sert rüzgarlar esebilir. Hassaslığı bir kenara bırakma ve daha gerçekçi ve sert davranma kararı alabilirsiniz. Bu durumu tetikleyen unsur bir para veya sağlık konusu olabilir. Bu konuya yaklaşımınızın sert olması ilişkilerinizin gerilmesine ve dengelerin değişmesine sebep olabilir. Sizin tepkiniz karşı tarafı şaşırtacağı gibi karşınızdaki kişilerin tepkileri de sizi şaşırtabilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken kararlı ve net olmak, böylece sağlıklı iletişim kurabilir ve ilişkilerinizin temelini sağlamlaştırabilirsiniz.

Bu dolunay ile ev hayatınızla ilgili koşulları nihayete erdirebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda elinizin daha güçlü, şartların daha olgun olduğunu görebilirsiniz. Haziran ayının son günlerinde uğraştığınız konular, çözmeye çalıştığınız sorunlar, beklenti ve talepleriniz artık gündeminizde yer almayabilir. Ailevi huzurunuzu, düzeninizi bozan hiçbir konunun evinize girmesine müsaade etmeyeceksiniz. Bu netlik ve ciddiyet, size mutluluk getirecektir.

Mars transiti; yapıcı, iyi yönde bakan, geliştiren yönlerinizi kullanmanız fark yaratmanıza yardımcı olabilir. Bu sayede anlaşmazlıkları çözebileceğiniz gibi mevcut durumdan da en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Çok yönlü olmak, kişisel ve mesleki gelişime katkı yapmak adına bu süreci değerlendirmelisiniz. Farklı sektör ve alanlardan tanışacağınız kişiler bu anlamda size destek verebilir.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Hayatınız hareketlenebilir, renklenebilir. Stresli ve yoğun geçen kariyer sürecinizden sonra dinlenmek ve sosyal hayata zaman ayırmak sizi motive edecektir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yerler ve aktivitelerle dolu bir takvim oluşturabilirsiniz. İçinizdeki çocuk sevinci ve umudunu yeniden bulduğunuzu, yaşadığınızı görebilirsiniz. Hayata karşı düşüncelerinizi tazeleyecek imkanlarla karşılaşabilir, yeni insanlar tanımanın ve yeni hedefler peşinde koşmanın cesaretiyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Akrep burç yorumları: Oğlak dolunayının etkisiyle tahammülünüz iyice azalabilir ve elinizde ne varsa tüm gücünüzle harekete geçme kararı verebilirsiniz. Belki de karamsarlığa kapılıp tamamen vazgeçebilirsiniz. Her iki durumda da hayat size fark etmediğiniz yeni fırsatlar ve seçenekler sunacak. Kendi yarattığınız bu çıkmazı aşmak için harekete geçin ve olayların sizi yönlendireceği tarafa doğru ilerleyin.

Bu dolunay ile birlikte hayatınızdaki insanlara karşı düşünceleriniz netleşebilir. Arkadaş seçimleriniz konusunda yeni kriterler belirlemeniz gerekebilir. Bunu daha önceki Oğlak dolunayında hissettiyseniz ve bu konuda bir adım attıysanız, şimdi neticelerini görmeye başlayabilirsiniz. Zarar veren değil, zarara uğramanızı engelleyecek ya da zararı azaltacak ilişkiler kurmalısınız. Özellikle ticari ortaklıklar konusunda şanslı ve bereketli etkiler altında olduğunuz için bunu değerlendirmeniz önemli olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle ekonomik konularda hızlı gündemler ve sonuçlar kapınızı çalabilir. Beklentileriniz kadar bireysel çabalarınızın da yoğun olacağı, olması gereken bir döneme giriyorsunuz. Yeni çözüm yöntemleri, kazanç kaynakları bulmak isteyebilir ya da bununla ilgili düşüncelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. İletişim becerileriniz, yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi daha iyi göstermenizi ve ifadelerinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kariyeriniz ve sorumluluklarınız sizi ön plana taşıyabilir. Yeni başlangıçlar, kararlar, kazanç ve konumlar gündeminize gelebilir. Birçok yeni fikir üzerinde durabilir, danışmanlıklar alabilir ya da verebilirsiniz. Tecrübelerinize güvenilmesi özgüveninizi daha da yükseltebilir. Otorite sahibi olmak ya da bu kişilerle konuşarak istediğinizi almak daha kolay olabilir.

Yay burç yorumları: Bir süredir sanki akıntıya karşı kürek çekiyormuşçasına yorgun hissediyor olabilirsiniz. Hayatınıza yön vermeye çalışırken karşılaştığınız duygusal veya maddi krizler sizi tüketmiş olabilir. Belki de içinizdeki sıkıntıyı bastırmak için anlamsız şeylerle oyalanıyor ve gereksiz şeylere takılıp kalıyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda bir de Oğlak burcu dolunayının tetiklemesiyle artık daha gerçekçi ve olaylar karşısında daha sert tutum takınacak olabilirsiniz. Tüm yaşanacaklar sizi kendinizi ifade edip, ön plana koymaya ve isteklerinizi daha yüksek sesle söylemeye itebilir. Eğer keyfi, aşkı ve hobilerinizi bir süredir ihmal ediyorsanız zamanın geçtiğini fark edip hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

Bu dolunay ile beraber iş koşullarınız ve yaşam tarzınız konusunda yeni bir perde aralayabilirsiniz. Uzun süredir sustuğunuz veya emek verdiğiniz konuların sonuçlarına göre yeni kararlar alabilirsiniz. Üretken ve yetenekli olduğunuz konuların sizin için iyi koşullar oluşturması adına yeni girişimler ve arayışlar gündeminizde olabilir. Bu anlamda beklentilerinizin sonuçlanabilir, görüşmelerinizle ilgili haberler alabilir, mevcut düzeninizi tümüyle etkileyecek ya da değiştirecek bir karara varabilirsiniz. Hırsın sizi yanıltmaması için stratejik, sakin ve akıllıca hareket etmelisiniz.

Mars İkizler burcunda transitine başladı: İkili ilişkilerle ilgili kriter ve düşünceleriniz gündeminizde yer bulabilir. Hayatınızdaki insanları anlama ve kendinizi bu kişilere anlatma konusunda yoğun bir çaba gösterebilirsiniz. Bazı sorgulama, yüzleşme ve değerlendirmeler yaşanabilir. Altında kötü bir durum aramak değil, gerçekte ne olduğunu anlamak için bunu yapmalısınız. Aksi halde doğru insana yanlış bir hareket yapabileceğiniz gibi yanlış kişilerle doğru hislerinizi zedeleyebilirsiniz. Bu dengenin şaşmaması adına duyduklarınız, kaynaklarınız ve yaşadıklarınız hakkında kesin bilginizin olması önemlidir. Rivayet ve dedikoduların ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı olumsuz etkilemesine mahal vermeyin.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Yeni deneyimler elde etmenin, bunlarla kendinizi daha iyi ifade etmenin ve hayatınıza yeni kapılar açmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Yaşamın farklı bir yönü olduğunu bilmek sizi o yöne daha hızlı ulaştırır. Doğal becerilerinizi geliştirerek bunu destekleyebilir ve daha kalıcı hale getirebilirsiniz. Öğreten ve öğrenilen bir süreç olabilir. Kitap okumak, kütüphanede vakit geçirmek ya da çalışmak, bu yönde bir farkındalık oluşturmak adına sosyal medyayı kullanmak isteyebilirsiniz.

Oğlak burç yorumları: Sevgili Oğlaklar, sizin burcunuzda gerçekleşen bu dolunay hayatınızda önemli gelişmeler olmasına neden olabilir. Eşinize, ortağınıza veya beraber hareket etmeniz gereken kişilere uyum sağlamak adına verdiğiniz tavizlerin ve gösterdiğiniz anlayışın hayatta istediğiniz noktaya sizi ulaştırmayacağını fark edebilir ve ipleri tamamen elinize almaya kalkışabilirsiniz. Ancak bu durum gereğinden fazla bağımsızlaşmanız anlamına geleceği için ilişkilerinizde beklenmedik durumlar yaşanmasına neden olabilir, kurulu güç dengeleri değişebilir. Belki de bir Oğlak burcu olarak yine kendinizi tek başınıza mücadele etmek zorunda kalmış hissedebilirsiniz. Unutmayın ki bu durum diğer insanların gözünü korkutsa da sizin için başarıya giden yol demek.

Bu dolunay ile beraber bir süredir kafanızı kurcalayan ama artık son aşamasına gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluk adı altında kendinize eziyet etmenize neden olan durumları fark edebilir, gereksiz yüklerden kurtulabilir, hayatınızı sadeleştirirken gücünüzü tazeleyebilirsiniz. Bu denli yüklenmenin ve yorulmanın faydadan çok zarar getirdiği alışkanlıklar, beklentiler, ilişkiler ve gündemler yerine hayatı yaşanılır kılan konulara odaklanabilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle beraber hem iş olanakları hem de fiziksel durumunuzla fazlaca ilgilenebilirsiniz. Odağınızı, hayatınızın kilometre taşlarına çevirebilir ve kendinizle ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Ağız ve diş sağlığı, el kol koordinasyonu, dikkat ve algılamayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme düzeninizi değiştirebilir, bir uzman desteği alabilir, daha pratik seçeneklerle sağlıklı rutinlerinizi destekleyebilirsiniz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. Hayatınızı düzene koymanın yeni yollarını görebilirsiniz. Yaşamın tek bir yönüne sıkışıp kalmadan ilerlemenin gerçek ve mümkün olduğunu öğrenmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu sayede hem yapabileceklerinize zaman ayırabilir hem de bunlardan bir sonuç elde edebilirsiniz. Borçlarınızı düzene koyabilir, çalışmalarınızın karşılığını alabilir, yasak haklarınızla ilgili haberler duyabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden desteklenebilirsiniz.

Kova burç yorumları: Siz insanları seven ve değer veren yapınız nedeniyle çevrenizdeki herkesin yardımına elinizden geldiğince koşuyorsunuz. Ayrıca kimden ne beklemeniz gerektiği konusunda da gayet makul beklentilere sahipsiniz ancak Oğlak burcu dolunayının etkisiyle beklenmedik durumlarla karşılaşabilir ve ummadığınız kişilerin sizi hayal kırıklığına uğratmasına şahit olabilirsiniz. Herkes kendi yaptığından sorumlu olduğu için onları kurtarmaya çalışmayın ve hayattan ders almaları için sert duruşunuzu koruyun. Sizin bu sert yaklaşımınız onların harekete geçmesini ve üzerinizdeki yükün gerçekten hafiflemesini sağlayabilir. Böylece siz de kendi istek ve planlarınız için daha fazla enerji ve zaman bulabilirsiniz.

Bu dolunay ile beraber arka planın sağlıklı olmasının ön plana nasıl yansıdığını daha net görebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan ilişkileriniz, yaşadıklarınız ve aldığınız duyumlar konusunda yeni bir tutum sergilemenin vakti geldiğini anlayabilirsiniz. Endişe etmeden, zaman tanıyarak ve anlamaya çalışarak ilerlemenin faydalı olacağını unutmayın. Parasal konular, ticari ortaklıklar konusunda da bu önemlidir. Ödemelerinizin tamamlanmasıyla bazı iş ilişkilerinin seyrini değiştirebilir, farklı sorumluluklar alabilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcuna geçişi ile beraber hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Farklı alışkanlıklar ve hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Yoğun bir enerji hissedebilir, motivasyonunuzun yükseldiğini görebilirsiniz. Bunu değerlendirmek için anlık çözümler yerine daha kalıcı olabilecek konulara, seçimlerinizin gidişatına ve sonuçlarına da odaklanmanızda fayda var. Özellikle duygusal konularda bir karar almak, bir beklentiye girmek noktasında şanslı olduğu kadar zorlayıcı etkiler altındasınız. Bu yüzden dikkatli ve dengeli olmanız önemli olacaktır.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. İlişkilerinizle ilgili önemli günler ve kararlar gündeminizde olabilir. Hayatınızdaki insanların sizden beklentileri, yaşadıklarınız daha görünür hale gelebilir. Size zorlayıcı gelen durumların aslında sizi desteklediğini, attığınız adımların iyi yönlere çıktığını fark edebilirsiniz. Bu da bakış açınızı değiştirebilir, ilişkilere yönelik düşüncelerinizi güncelleyebilirsiniz. Hayati kararlar alabilirsiniz, evlilik ve ortaklıklar açısından bitiş ve başlangıçlar önünüze çıkabilir.

Balık burç yorumları: Kendinizi sevdiklerinize adamanız ve onlar için yaşamanız ne kadar takdir edilecek bir davranış olsa da bu kendi hayatınızdan vazgeçtiğiniz gerçeğini de içeriyor. Oğlak burcu dolunayının etkisi ile yüzleşmek zorunda kalacağınız bu gerçek bazı hayalleriniz ve istekleriniz için geç kalmış olduğunuzu veya başkalarının gerçekleşmesi imkansız hayalleri için kendinizden aşırı ödün vermiş olduğunuzu fark etmenizi sağlayabilir. Böyle bir durumla yüzleşmek size yeni manevi değerler ve bireyselleşme sağlayacağı için süreç yıpratıcı olsa da sonuç sizin için olumlu olacaktır.

Dolunay ile sosyal hayatınızı seçtiğiniz, iyi hissettiğiniz ve bir şeyler üretebileceğinize inandığınız ortamlara taşıyabilirsiniz. Bu konuda çizgileri kesin ve net bir şekilde çiziyorsunuz. Haziran ayının ikinci yarısında arkadaş kurbanı olmak, beklentileri bulamamak, para ve zaman kaybetmek, gerilimler yaşamak gibi gündemler sizi bugünlere hazırladı. Şimdi bu hazırlıklarınızı ve yaşadıklarınızı unutmadan, kendinize yeni bir disiplin, çevre ve gelecek oluşturmalısınız. Maddi beklentiler konusunda daha gerçekçi olmanız, bunların gerekliliklere göre çaba göstermeniz önemli olacaktır.

Mars’ın İkizler burcuna geçişi aile hayatınızla ilgili bazı konuları gündeme getirebilir. Sorunlara çözüm bulmak isterken farklı sorunların çıkmaması adına sakin ve akıllıca hareket etmeniz önemli olacaktır. Bu konuda tek sorumluluğun üzerinizde olduğunu düşünebilir ve bunun yorgunluğunu fevri bir şekilde anlatabilirsiniz. Ancak size bir getirisinin olmayacağını da bilmelisiniz. Geçmiş konuları, faydasız hesaplaşmaları gündemde tutmak yerine eviniz ve huzurunuz için yapılacakları gündeme getirmelisiniz.

22 Temmuz itibariyle Güneş Aslan burcuna geçiyor. İş yapma ve geliştirme yönünüzü ortaya çıkaracağınız bir sürece giriyorsunuz. Kendinize daha çok güvenebilir, bu sayede de daha iyi koşullar için çalışabilirsiniz. Arayış ve beklentilerinize bu cesareti, yeterliliği kattığınızda önünüze pek çok kapı açılabilir. Maddi ve manevi açıdan kendinizi rahat hissedeceğiniz bir sisteme geçebilirsiniz. Tanınacağınız işler yapabilir, kendinizi gösterdiğiniz alanlarda akımlar oluşturabilirsiniz. İnsanların sizi takip etmesi, yaptıklarınızla ilgilenmesi sizi yüreklendirebilir.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.