Haftalık burç yorumları (22 – 28 Şubat)

Haftalık burç yorumları (22 – 28 Şubat)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta kalabalıkların içinde olmak yerine yalnız vakit geçirmek size kendinizi daha huzurlu hissettirebilir. Ruhsal konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Bu süreçte meditasyon yapmak iyi gelebilir. Gündeminizde henüz kimseyle paylaşmadığınız bir platonik aşk ya da gizli bir ilişki olabilir. Beklemediğiniz finansal fırsatlarla karşılaşmanız olası.

Duygusal hayatınızın ön plana çıktığı bir dönem sizleri bekliyor. Daha romantik bir dönemde olacaksınız. Partnerinizden sevgisini daha fazla gösterdiğini göreceksiniz. Geçmişinizde bıraktığınız biri de karşınıza tekrar çıkabilir.

Hayatınızın her alanında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Şubat’ta Merkür retrosu bitiyor. Hem fiziki hem duygusal yorgunluğunuz, kafa karışıklıklarınız sona eriyor. Enerjiniz yükseliyor. Sosyal yönünüz ön planda olacak. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Şansınızın da açık olacağı bir dönemde olacaksınız.

27 Şubat itibariyle çalışma ortamınız, günlük hayatınız ve sağlığınız ön plana çıkıyor. İş hayatınızda yapacağınız bazı değerlendirmeler sonucunda yeniden aksiyon alıp bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem olacak. Ancak bu esnada birtakım hassasiyetlerinizin de farkına varabilirsiniz.

Ayrıca sağlığınızla ilgilenmek ve eğer gerekiyorsa diyetinize dikkat etmek için mükemmel zaman. Bu süreçte biraz da olsa iç dünyanıza dönmek size iyi gelebilir. Ruhsal çalışmalarla melankolik ruh halinden arınabilir, bilinç altındaki karmaşık durumlara çözüm arayabilirsiniz.

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle ajandanız yoğun olacağa benziyor. Arkadaşlarınla keyifli paylaşımlarda bulunabileceğin, yeni gruplara katılabileceğin eğlencesi bol bir dönem kapılarını aralıyor. Arkadaşlarından destek görebilirsin. Bir ilişkin yoksa katıldığın çevrelerde yabancı kültürlerden biriyle tanışabilirsin. Görünümünde sıra dışı bir değişim yapmak isteyebilirsin.

Maddi durumunuz, ödemeleriniz ön planda olabilir. Borçlarınız varsa kapatmak için elinize para geçebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat olma durumu varsa belki güzel ilerlemeler sebebiyle operasyon geçirmenize gerek kalmayabilir.

Hem maddi hem fiziki riskli hareketlerden kaçının. Beklemediğiniz bir anda maddi durumunuzla ilgili olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Bazılarınız yaptığı işte üne bile kavuşabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Bir arkadaş ortamında yeni biriyle tanışabilirsiniz.

27 Şubat itibariyle aşk ve çocuk konuları ön plana çıkıyor. İlişkini yeniden masaya yatırıp değerlendirmek isteyebilirsin. Birtakım hassasiyetlerin veya kırılganlıkların olduğunu fark edip bir karara varmayı tercih edebilirsin.

Ancak bu dönemdeki belirsizlikler doğru karar vermeni engelleyebilir veya kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer varsa çocuklarınla ilgili bazı hassas koşulların farkına varabilir ve bunlara bir düzen getirmek isteyebilirsin.

İkizler burç yorumları: Bu hafta ilişki ve evlilik hayatınız ön plana çıkabilir. Partneriyle sorun yaşayanlar bu dönemde çözüme kavuşturup, daha da güzel bir geleceğe adım atabilirler. Ortak iş açmışlar varsa ortağıyla beraber yeni işlere imza atabilirler.

Biraz daha alıngan olabilirsiniz, hemen tepki vermeyin. Önümüzdeki bir ay boyunca kariyerinizde parlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş başvurusu yapmayı düşünüyorsanız bu dönem idealdir.

İlişki hayatınızda şansınız çok açık. Yalnızlar yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir. İş hayatınızla veya geleceğinizle ilgili yaşadığınız karamsarlıklar sona eriyor. Pozitif bir İkizler burcu ortaya çıkıyor. Seyahatlere çıkabilir veya gelecekler ilgili yeni tatil planları yapabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir.

27 Şubat itibariyle ev ve aileye ait konular gündemde olacak. Geçmişten bazı konuların gündemine gelebilir, köklere veya aileye ait belirsizlikler ve hassasiyetlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kariyer ve ev hayatınız arasında bir denge oluşturmak isterken kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız eve yeni bir düzen getirmek isteyebilir veya taşınmaz bir mülk konusunda nihai karara varmak isterken kontrolünün dışında gelişen bazı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta Balık burcunda seyahatine başlayan Venüs gezegeni de iş hayatınızı güzelleştirmeye geliyor. Bu süreçte yönetici pozisyonundaki güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Ortaklaşa yürüttüğünüz bir proje varsa olumlu sonuçlar almanız mümkün. Mesleğinizi sanatsal bir alanda icra ediyorsanız sanatınızı daha geniş kitlelere ulaştırmanız için gökyüzü size olumlu etkilerini gönderecek.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta itibariyle alışılmış kalıpların dışına çıkabilir, çok keyif alacağınız yeni bir eğitim programına katılabilir ve yeni şeyler öğrenmeye, keşfetmeye başlayabilirsiniz. Yeni felsefelere merak duyabilirsiniz. Yurt dışına bir seyahatiniz olabilir ve gittiğiniz yerde çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Partnerinizden destek gördüğünüz bir dönem olabilir.

Ofis ortamınızda hoşunuza gitmeyen veya değiştirmek istediğiniz her ne varsa bu hafta eyleme geçebilirsiniz. Çalıştığınız ekiple yeni projelere başlayacaksanız güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda da düzelmeler olsa da yine de kendinizi ihmal etmeyin.

Önümüzdeki bir ay boyunca yılın en mutlu dönemlerinden birini yaşayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve huzur anlatılamayacak kadar güzel olacak. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda parlayabilirsiniz. Seyahatlerinizde birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

21 Şubat’ta nihayet Merkür retrosu sona eriyor. Akademik konularınızda, yurt dışı işlerinizde artık harekete geçebilirsiniz. 27 Şubat itibariyle yakın çevre, kardeşler ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Planladığınız düşünceler veya projelere bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız.

Ayrıca akrabalarınızla ilgili beklentilerinizde yanılgılarınızın farkına varabilir, beklentilerinizin karşılanmadığını düşünerek onlarla olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ancak bu dönemde gelişebilecek bazı kafa karışıklıkları veya belirsiz koşullar doğru karar vermenizi sekteye uğratabilir. Fevri tepkiler vermemeye ve alacağınız kararları da gözden geçirmenizde fayda var.

Aslan burç yorumları: Maddi-manevi şanslı bir dönemin içinden geçiyorsunuz. Uzun zamandır alamadığınız bir alacağın varsa artık onu tahsil etme zamanı gelmiş olabilir. Gündeminizde olan bir miras konusu varsa olumlu gelişmeler kendini göstermeye başlayabilir. Partnerinizin kazancı yükselişe geçebilir. Ortaklı bir iş yapmayı planlıyorsanız sizin için uygun bir dönem olabilir.

Aşk hayatınızda şans kapınızı çalacak. Yalnızlar için güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkisinde sorun olanlarsa bir şans daha verip tutkuyla ilişkisine devam edebilirler. Çocuğunuzla ilgili de yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz daha anlayışlı olmanız gerekebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca maddi olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için paralar elinize ulaşabilir. Miras konusu varsa lehinize sonuçlanabilir. Sizler için her konuda ve özellikle aşkta şanslı olduğunuz bir zaman dilimi olacaktır.

27 Şubat itibariyle de yine maddi konular gündeminizde olacak. Gelirlerinizi gözden geçirerek, kazançlarınıza bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğiniz günlerde olacaksınız. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara da girebilirsiniz.

Gelir gider dengenizi oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına doğru planlamalar yapmanızda fayda var.

Başak burç yorumları: Bu hafta çözülmesini beklediğiniz hukuki bir konu varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsanız uygun bir dönemdesiniz. Eğer evliyseniz romantik günlerden geçeceğinizi söyleyebiliriz. Hali hazırda bir ortaklığınız varsa ya da evliyseniz partnerinizden destek görebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Bu dönemde aile ve evle ile ilgili konular vaktinizi alabilir. Aile içerisinde çözülmesi gereken konular olabilir. Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Küçük dekorasyon değişiklikleri de olabilir. Ailenizdeki bir ferdin sağlık sorunuyla ilgili ilgilenmeniz gerekebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca evlilik tekliflerine hazırlıklı olun. İlişki ve evlilik hayatınızda altın döneminiz başlıyor. Evliliğinde sorun olanlar bitti derken tam tersi büyük bir aşkla yoluna devam edebilirler. Karşı taraftan hiç olmadığı kadar ilgi görebilirsiniz. Romantik bir dönemde olacaksınız. Ortak iş açmışlar varsa maddi kazancı yüksek olan bir projeye imza atabilirler. Yalnızlar ise yeni bir ilişkiye adım atabilir.

27 Şubat’ta sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi ile ilişkilerinizi, ev ve iş hayatınızı yeniden planlayıp düzenlemek isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yeni projelerinizin temellerini atabilmek adına üretken ve verimli çalışmak isteyeceksiniz.

Başkalarına bağlı kalacağınız koşullar gelişebilir veya karşınızdaki kişilerin beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsiniz. Ayrıca beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Olumlu açıdan, var olan bir alışkanlığını bırakabilir, spora ve diyete başlayabilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle iş ortamınızda popülerliğiniz artabilir. Daha olumlu bir haftada olacağımızdan beklediğiniz haberler varsa haftanın başında size ulaşabilir. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili sorunlar varsa tatlıya bağlanabilir.

Günlük meşguliyetlerin arasında tatlı yiyecekler atıştırmak isteyebilirsin. Sağlık konusunda şanslısın ama yine de dikkat etmekte fayda olabilir. Bu dönemde Evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin.

Önümüzdeki bir ay boyunca iş hayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Bu teklif maddi beklentinizin de üstünde olabilir. Sağlığınızla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Daha duygusal ve ılımlı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Sizi çok sevindirecek bir haber alabilirsiniz. Şansınız açık olacak bu dönemde.

27 Şubat itibariyle bilinçaltı veya kontrolünün dışında gelişen konular gündeminizde olabilir. İç dünyanıza dönerek zihninizdekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsiniz. Gizli kalmış birtakım korkularla yüzleşebilirsiniz.

Elinizde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsiniz. Bu esnada gündelik akışınızda beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki birtakım belirsizlikler sizi içsel olarak hassas kılabilir.

Akrep burç yorumları: Keyifli bir döneme giriş yapıyorsun. İlişkiniz varsa partnerinizle keyifli paylaşımlarınız olabilir. İlişkiniz yoksa aşk hayatınızda hareketli günler sizleri bekliyor olabilir. Hayatın tatlı sürprizler gerçekleşebilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuz yok ama olsun istiyorsanız bu hafta itibariyle Venüs’ün Balık burcundaki seyahatini değerlendirebilirsiniz.

Gelirlerinizi ilgilendiren konulara odaklanabilirsiniz. Maaşınızı ya da aldığınız primleri arttırmak için yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Beklediğiniz paralar varsa elinize geçebilir. Yine de fazla finansal risk almamakta fayda var.

Önümüzdeki bir ay boyunca yalnızsanız yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Hem de hiç beklemediğiniz anda aklınızda olmayan biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkinizde sorun varsa bu dönem sevginizin ağır bastığını düşünüp devam kararı alabilirsiniz.

Çocuğunuzla ilgili çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Bu dönem hayatta yapmak istedikleriniz için harekete geçin. Çünkü yılın sizin için şanslı dönemlerinden birinde olacaksınız. Bazılarınız yeni bir hobiye başlayabilir. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar, gerginlikler, sonuçsuz kalan durumlar sona eriyor. Evinizde vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

27 Şubat itibariyle hedeflerinizle ilgili konular ön plana çıkarıyor. Mesleki gruplar, sosyal çevre, dernek veya vakıflar içerisinde aktif olarak hizmet vermek isteyebilir, gruplar içerisindeki çalışmalarınıza bir düzen getirmek isteyebilirsiniz.

Hayata dair beklentilerinizle ilgili yeni bir değerlendirme yapmayı hedefleyebilirsiniz. Ancak bu esnada ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Yay burç yorumları: Daha umutlu, güzel haberler aldığınız bir haftaya başlıyorsunuz. Güzelliğinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca ailenizle kutlayacağınız bir gelişme yaşayabilirsiniz. Aileye yeni bir birey veya bir bebek katılabilir.

Evinizde ve ailenizle birlikte bolca vakit geçirmek isteyebilirsin. Aile içinde hafif dargınlık içeren bir durum varsa uzlaşma sağlanabilir. Evinizi değiştirmek ya da onu güzelleştirmek, dekorasyonda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili beklemediğiniz sürprizli gelişmeler yaşanabilir.

Gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Ailecek yeni bir eve taşınabilirsiniz. Şansınız çok açık. Yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal yönünüz aktif olacak. Kültürel aktivitelere katılabilirsiniz. Yeni eğitimler araştırabilirsiniz. Kardeşinizle, akrabalarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz.

27 Şubat itibariyle kariyer hayatı ve statü konuları gündeminizde olacak. İşinizle ilgili birtakım düzenlemeler ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı hassasiyetler veya kırılgan koşullar hissetmeniz mümkün.

Eviniz ve işiniz arasında bir denge oluşturmak için adımlar atabilir, somut hedefler için bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağınız yeni kararlarda yanılmanıza ve doğru kararlar almanıza engel olabilir. Dikkatli olmalısınız.

Oğlak burç yorumları: Güzel etkiler alacağınız bu hafta içerisinde sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak artık toparlanmaya başlıyorsunuz.

Venüs Balık burcunda seyahatine başlarken kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle ve yakın akrabalarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir eğitim fırsatıyla karşılaşmanız mümkün. Kariyerinizle veya yaratıcı konularla ilgili fikirlerinizi paylaşmak, başarılı sonuçlar getirebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca iletişim becerileriniz sayesinde çok farklı yerlere gelebilirsiniz. Edindiğiniz yeni çevreler sayesinde kariyer fırsatları önünüze çıkabilir. Yazarlık yeteneğiniz varsa mutlaka sergileyin. Sosyal medyada ilgi çekebilirsiniz.

Eğitim hayatınızda da beklediğinizden güzel gelişmeler olabilir. Sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Elektronik aletlerinizde yaşadığınız sorunlar, aksilikler sona eriyor. Gelirinizi ilgilendiren durumlara vakit ayırabilirsiniz.

27 Şubat itibariyle akademik ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Hayata bakış açını yeniden incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsin. Akademik hayatına belirli bir düzen getirmek ve planlı çalışmalar yapmak adına birtakım adımlar atabilirsin.

Eğitim veya yabancı kültürlerle ilgili bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Ancak bu esnada yakın çevrendeki koşullarda belirsizlikler olabilir veya fikirlerinde netleşemediğini hissedebilir, doğru kararlar alamayabilirsin.

Kova burç yorumları: Şansınızın açık olduğu bir dönemde olacaksınız. Beklediğiniz gelişmeler varsa umduğunuzdan daha güzel sonuçlanabilir. Arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz bir hafta başı yaşayabilirsiniz. Gergin anlarda biraz daha davranışlarınızda dikkatli olmalısınız.

Finansal konularda şanslı bir dönemdesin. Maaşında ani bir yükselme olabilir. Özellikle güzellikle ilgili, sanatsal ya da yaratıcı alanlarda kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Ayrıca bu ay keyif aldığın, seni mutlu eden konulara yönelik harcama eğilimin yüksek olabilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca finansal gücünüzün artacağı bir süreçte olacaksınız. Maaşınızda artış olabilir. Ek primler alabilirsiniz. Mutlu zamanlar geçirebilirsiniz. Maddi olarak yaşadığınız sıkıntılar artık bitmeye başlıyor. Adeta sizin zamanınız başlıyor. Enerjiniz yükseliyor. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz.

27 Şubat itibariyle ortaklı paylaşım konuları ön plana çıkıyor. Eşinden veya ortağından gelen gelirler gündemini meşgul edebilir. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsin.

Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sana içsel bir endişe getirebilir. Bu sebeple banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapma gereği duyabilirsin. Ancak yanılmamak adına koşulları iyi gözlemlemekte fayda var!

Balık burç yorumları: Çekiciliğinizin arttığı bir dönemde olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Dış görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ve çok hoş sonuçlar elde edebilirsiniz. Arkadaş gruplarından destek görebilirsiniz. Hayatında sürpriz bir karşılaşma olabilir.

27 Şubat itibariyle ikili ilişkilerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Eğer evliyseniz, evliliğinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Evli değilseniz partnerinizle olan ilişkini değerlendirerek; daha ciddi bir platforma taşımak veya nihayete erdirmek adına karar almak isteyebilirsiniz. Diğer yandan netleşemediğiniz bazı koşullar nedeniyle; adımlarınızı dikkatli atmanız faydalı olabilir.

Kariyer konularınız gündemde olabilir. Bazılarınıza yeni iş teklifleri gelebilir. Yeni fırsatlar maddi gelirinizi de arttırabilir. Çalışmıyorsanız geleceğinizle ilgili adım atmaktan çekinmek yerine artık silkelenip harekete geçiyorsunuz. Ayrıca bir iş ortaklığını masaya yatırabilir ve yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Çok çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Estetik yaptırmak ve imajınızda değişiklikler yapmak için uygun vakitlerdesiniz. Kariyerinizde şanslı bir zamanda olacaksınız.

21 Şubat’ta sizin burcunuzdaki Merkür retrosu sona eriyor. Bu retro sizleri ciddi anlamda zorlamış, yıpratmış olabilir. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak negatiflikler yaşamış olabilirsiniz. Burcunuza geçen Venüs ve akabinde 21 Şubat itibariyle Merkür retrosunun sona ermesi hayatınızda çok güzel zamanlar yaşamanıza destek olacaktır.

Sizin burcunuzda olan Güneş’i de arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. (İndigo)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.