Haftalık burç yorumları (21 – 27 Haziran)

Haftalık burç yorumları (21 – 27 Haziran)

21 – 27 Haziran 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle iş hayatın ve sosyal yaşamınla ilgili bir değişimin habercisi olabilir. Bu dönemdeki gelişmeler, seni hayati kararlar olmaya ve hayatında bir dönemi kapatmaya zorlayabilir. İşten ayrılabilir veya terfi alabilirsin. Ev değiştirmen mümkün. Attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin.

Bazı Koç burçları kariyer ve sosyal yaşamında zorlu bir dönem geçirebilir. Önümüzdeki günlerde, aile bireylerinin ya da yöneticilerinin baskısını üzerinde hissetmen mümkün. Kariyerini gözden geçirebilir, iş değiştirebilir ya da başarılı olmak için çok çalışabilirsin. Gerek özel hayatında gerek iş hayatında üstlendiğin sorumluluklar seni yıpratabilir.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve tutkulu bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkilerimizde kendimizi coşkulu, heyecanlı ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza başımızı döndürecek çekicilikte, jestleriyle ve sevgisiyle bizi heyecanlandıracak biriyle tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

Boğa burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte kardeşler, kuzenler ve de yakın çevrenle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Yüksek öğrenim, yurt dışı ve mahkemelerle ilgili konular sonuçlanabilir. Dolunay, seni daha çok zihinsel olarak etkileyebilir. Tecrübelerin olayları ele alış biçimini değiştirmene neden olabilir. Hayatı daha farklı görmeye başlayabilirsin.

Bu dolunayla birlikte hayata bakışını gözden geçirmek durumunda kalabilirsin. Olaylara daha karamsar bir gözle bakman mümkün. Özellikle kardeşler, kuzenler, yaşadığın çevre ile ilgili konular, olayları ele alış biçimini değiştirmeni gerektirebilir. Yüksek öğrenim ve yurt dışıyla ilgili konular sonuçlanabilir, gelişmeler tam olarak arzu ettiğin gibi olmayabilir.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizde, ailemizle mutlu ve heyecanlı zamanlar geçirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili dekorasyon değişiklikleri yapmamız, evde herkesi hayran bırakacak organizasyonlar düzenlememiz mümkündür.

İkizler burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, eşinin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşümü gündeme getirebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Finansal krizlerini gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsin. Maddi ve manevi paylaşımların ve de seni içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsin. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısın.

Finansal konular, bu dönemde üzerinde ciddi bir baskı yaratabilir, kendini maddi anlamda kısıtlanmış hissedebilirsin. Özellikle başkalarıyla ortak kullandığın kaynakların idaresinde karşındaki insanlarla anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Finansal yetersizlikler seni ruhsal olarak da yıpratabilir. Harcamalarında disiplinli davranman bu süreci zararsız atlatmanı sağlayabilir.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, birlikte heyecanlı aktivitelere katılabiliriz. Yakın çevremizden biriyle aramızda yeni bir ilişki başlayabilir. İş ya da eğlence amaçlı çok sayıda keyifli kısa yolculuklar yapabiliriz.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, özellikle ev, aile ve kariyerle ilgili konularda bir dönüm noktası olabilir. Evlilik kararı alabilirsin veya evliliğinle ilgili olarak seni rahatsız eden koşulları değiştirmek için karar alabilirsin. Eşini daha fazla sorumluluk alması için zorlayabilirsin. Yakın ilişkilerde sorunlar yaşanması olası, bu nedenle sağduyulu davranmaya çalışmalısın.

Bu Dolunay, bazı Yengeç burçları için zorlu günlerin habercisi de olabilir. Ancak aynı zamanda ev, aile ve kariyerle gibi yaşamsal konularda bir dönüm noktasında olduğunu unutmamalısınız. Bugünlerde ne kadar zorlanırsan zorlan sorumluluklardan kaçmamalı, üstüne düşüne eksiksiz yerine getirmelisin.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle para ve finansal kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni yatırım fırsatları yakalayabileceğimiz, yeni girişimlere her zamankinden daha gözü kara yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu dönemde tanıştığımız kişiler sayesinde, yeni iş bağlantıları kurabiliriz. Ancak lüks harcamalarda kontrolümüzü kaybetmemeli, temkinli hareket etmeliyiz.

Aslan burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, sağlık ve akrabalarla ilgili konuları gündeme getirebilir. Kendinle veya yakın akrabalarınla ilgili hastane süreçleri canını sıkabilir. Çalışma ortamın ve iş hayatınla ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Çalıştığın ortamı değiştirmek durumunda kalabilirsin. Görev değişikliği söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarında aranda rekabet artabilir.

Dolunay, özellikle iş ortamında yaşanacak gerginliklere işaret ediyor. Çalışma arkadaşlarınla aranda rekabete dayalı anlaşmazlıklar olabilir. Aynı şekilde akrabalarınla da problemler yaşayabilirsin. Gerek evde gerek işte gündelik sorumlulukların artabilir, her zamankinden daha çok çalışman gerekebilir. Bu yoğun tempoda sağlığını ihmal etmemelisin.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Çevremizdeki herkes tarafından çekiciliğimiz, duruşumuz ve özgüvenimiz ile takdir edileceğimiz ve hayranlık kazanacağımız bir dönemdeyiz. Fiziksel görünüşümüz üzerinde değişiklikler yapabilir, imaj değişikliğine gidebiliriz.

Başak burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, özellikle romantik ilişkilerini, aşk hayatını ve çocuklarla ilgili konuları etkileyebilir. Aşık olabilirsin. Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Bu dönemde hayatın keyifli taraflarına değil, görev ve sorumluluklarına odaklanabilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Olayları duygularınla değil, mantığınla değerlendirebilirsin.

Bu Dolunay bazı Başak burçları için yaşamdan keyif almakta zorlanacakları, keyifleri sorumluluk haline dönüştürecekleri bir döneme de işaret ediyor olabilir. Romantik ilişkilerde duygularınla mantığın arasında kalabilir, bu nedenle ruhsal olarak yıpranabilirsin. Karşındaki insana duygularını anlatmakta zorlanabilir ya da onun seni anlamadığını düşünebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde ön plana çıkmamızı gerektiren bazı olaylar yaşamamız mümkün. Her ne kadar istemesek de kendimizi göstermemiz gereken durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Öte yandan içten içe öz güvenimiz artabilir. Gözlerden uzak yaşayacağımız yeni bir aşk söz konusu olabilir.

Terazi burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte yaşamsal konuları ilgilendiren kararlar alman söz konusu olabilir. Kariyerin, evin ve ailenle konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinle yaşayacağın gerginlik seni yeni bir tutum takınmaya itebilir. Kariyerinle ilgili konularda emeklerinin karşılığı almak isteyebilirsin. Evlilik kararı alabilir, ev sahibi olmak için adım atabilirsin. Hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin.

Evin, ailen ya da kariyerinle ilgili önemli kararlar alabilirsin. Aldığın kararların gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğundan emin olmalısın. Hem evde hem iş yerinde son derece yorucu bir dönemden geçiyor olabilirsin, üzerinde ciddi bir baskı hissedebilirsin. Bu hissiyatın kararlarını etkilemesine izin vermemeli, sorumluluklarından kaçmamalısın.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve coşkulu hissedeceğimiz, çekici, nüfuzlu yeni insanlar tanışıp yeni bağlantılar kurabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Mevcut arkadaş gruplarımız ile sanatsal aktivitelere katılabilir, son derece keyifli zamanlar geçirebiliriz.

Akrep burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, yakın çevrenle ilişkilerinde sorunları tetikleyebilir. Kardeş, kuzen veya komşularınla ilgili gelişmeler, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir. Bu dönemde çevrene karşı kırıcı bir dil kullanmaktan kaçınmalı, sözlerinden sorumlu tutulacağını unutmamalısın. İmza atmanı gerektiren işlerde de dikkatli olmalısın.

Yakın çevrenle ilişkilerini gözden geçireceğin bir dönemdesin. Hakkında olumsuz konuşan insanların varlığını fark edebilirsin, duyacağın şeyler canını sıkabilir. Duygu ve düşüncelerini anlatma zorlanabilir, kendini savunamayabilirsin. Özellikle kardeşler, kuzenler ya da komşularla ilişkiler seni duygusal olarak yıpratabilir. Sözleşme, anlaşma gibi imza gerektiren işleri bir müddet ertelemende yarar var.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkıyor. İşte ön plana çıkabileceğimiz, sosyal statümüzün artabileceği, yeni kurduğumuz bağlantılarla, kariyerimizde yeni fırsatlar yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Üstlerimizle bağlarımız güçlenebilir, yeni projelerimiz ile tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz.

Yay burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay sizleri özellikle finansal konularda etkileyecek. Bu dönemde tutumlu olmanda ve borçlanmamanda yarar var. Kazancını artırmak isteyebilirsin, bu konuda attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin. Yeteneklerini daha fazla para kazanmak için kullanmak isteyebilirsin. Verdiğin borçları geri alman da mümkün.

Bu dönemde kendini maddi açıdan güvensiz hissedebilirsin. Önümüzdeki günlerde maddi kaynaklarınla ilgili kısıtlanmalar yaşayabilirsin. Kendini finansal olarak disipline etmende ve aşırıya kaçan harcamalar yapmaktan kaçınmanda yarar var. Üzerinde sahip olduğun yetenekleri paraya çevirmen konusunda bir baskı olabilir.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Uzun ve keyifli bir yurt dışı seyahati söz konusu olabilir. Görüşlerimiz ve fikirlerimiz ile öne çıkabilir, herkesin dikkatini çekebilir ve hayranlığını kazanabiliriz. Yeni tanıştığımız kişiler sayesinde, ülke dışı eğitim ve kariyer fırsatları yakalamamız mümkündür.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, hayatınızda yeni bir dönemin habercisi olabilir. Evlilik, boşanma, çocuk sahibi olma, taşınma veya iş değiştirme gibi oldukça önemli konularda bir karar alabilirsin. Bu dönemde attığın adımların etkilerinin uzun soluklu olacağını unutmamalısın. Kendi bildiğin yoldan gitmek isteyeceksin ama karşındakileri sana uyum sağlamaları için fazla zorlamamalısın.

Bu dolunay, senin için yeni bir döneme işaret edebilir. Hayatını büyük bir ciddiyetle ele alabilir, şimdiye kadar attığın adımları gözden geçirebilir ve bundan sonra atman gereken adımları netleştirebilirsin. Kendini birçok konuda baskı altında hissediyor olabilirsin. Ancak disiplinli ve azimli hareket etmenin karşılığını alabilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkıyor. Maddi konularda risk almaktan korkmadığımız ve şansımızın arttığı bir döneme giriyoruz. Bizim, eşimizin ya da partnerimizin gelirlerinde sürpriz artışlar olabilir. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız hukuki sorunlar lehimize sonuçlanabilir.

Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay senin için oldukça zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsin. Sağlık sorunları, dedikodular veya düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsin. Sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissetmen mümkün. İçine kapanman ve depresif bir ruh haline bürünmen olası. Gizli kalmış konuların veya bazı sırların açığa çıkması, seni yeni kararlar almaya zorlayabilir.

Bu dolunay, seni biraz daha fazla zorlayabilir, bir taraftan hayatını kontrol altına almak konusunda üzerinde ciddi bir baskı hissedebilir, diğer taraftan hiçbir şeye müdahale edemiyormuş, olaylar sana rağmen gelişiyormuş gibi hissedebilirsin. Belirsizlik seni her zamankinden daha fazla yıpratabilir ama bir müddet olayları akışına bırakmanda yarar var.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkıyor. Mevcut ilişkimizde partnerimizle tutkulu, heyecanlı ve sevgi dolu bir döneme giriyoruz. Ancak, dik başlı ve dediğim dedik olmaktan kaçınmamızda yarar var. Kalbimiz boşsa, hayatımıza heyecan ve renk katacak yeni ve uzun vadeli bir ilişki söz konusu olabilir. Bizim için karlı olacak yeni ortaklıklar kurmamız da mümkün.

Balık burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, özellikle arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşamana neden olabilir ve arkadaş çevreni değiştirmen gerektiğini fark edebilirsin. Gelecek hedeflerini gözden geçirebilir, daha gerçekçi hedefler belirlemek isteyebilirsin. İşten elde ettiğin kazançlarını artırmak için adım atabilir, mesela zam isteyebilirsin. Çocuk sahibi olman da mümkün.

Bu dolunay, geleceğinle ilgili hedeflerini sorgulamana neden olabilir. Keyif aldığın şeylerle, geleceğin için yerine getirmen gereken sorumluluklar arasında bir çatışma olabilir. Sorumluluklar, üzerinde baskı yaratabilir. Arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşaman mümkün. Üzülsen de bazı insanları hayatından çıkartman gerektiğini fark edebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs’ün Aslan burcuna geçişiyle çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkıyor. İş ortamında enerjimiz, tutkumuz, coşkumuz ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte ve günlük yaşamımızda yaratıcılığımız ve özgüvenimiz ile üstlerimiz ve yakın çevremiz tarafından takdir edilebiliriz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir. (İndigodergisi)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.