Haftalık Burç Yorumları (2 – 8 Eylül 2024)

Haftalık Burç Yorumları (2 – 8 Eylül 2024)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta iş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için çabalayacağız.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay, çalışma ortamına hareketlilik getirebilir. Sana başarı getirecek yeni bir projeye başlayabilir, daha verimli bir şekilde çalışabilmek için günlük rutinlerini gözden geçirebilirsin. Akrabaların ya da birlikte çalıştığın kişilerin yönlendirmelerini dikkatle değerlendirmeleri, yanılgıya düşmekten kaçınmalısın. Bu kişilerle ilgili sırlar ortaya çıkabilir. Ayrıca sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısın.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Mars yengeç transiti sizi aile bireyleri, gayrimenkul, ev ve yerleşim yeri, atalar ve aile kökleri alanınızdan etkileyecek. Aile bireylerine karşı her zamankinden daha hassas ve duygusal yaklaşabilirsiniz. Yatırım yapmak ve ev, arsa, vs. gayrimenkul almak isteyebilir, ofisinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Aile albümlerini karıştırmak, atalarınızla ilgili araştırma yapmak geçmişinizi araştırmak isteyebilirsiniz.

Bu dönemde bitişler ve yeni bir temel atma dönemi söz konusu olabilir. İş hayatında bitişler ve daha çok eve odaklanma söz konusu olabilir. Ev ve ailevi konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Anne ve babanızla olan ilişkilerinizde önemli aşamalar kaydederken gerilim enerjisini iyi yönetmeniz gerekebilir. Yuvanız ve evinizdeki duygusal iniş ve çıkışlara dikkat etmelisiniz. Alım-satım ev tadilat işlemleriniz bu dönemde gündem yaratabilir. Kariyeriniz ile ilgili sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir.

Boğa burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Bu dönem yaşamı daha eğlenceli kılacak koşullarınız söz konusu. Bazı kişiler için yeni bir ilişki başlangıcı olabilir. Bazı kişiler için ise sorunlu bir ilişki ile ilgili bitirme kararı alınabilir. Yeni ay etkisiyle yeni bir eğitim kararı, yolculuk kararı veya üniversite ile ilgili yeni bir durum oluşabilir. Bu yeni sizler için olumlu etkileri açığa çıkartmakta, daha kararlı ve istikrarlı durumlar gündeme gelebilir.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte aşk hayatında bir hareketlilik olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsin ancak karşı tarafı iyi tanıdığından emin olman, olası yanılgıların önüne geçebilir. Devam eden bir ilişkin varsa partnerinin bir hatası seni biraz üzebilir. Genel olarak kendini şanslı hissedeceğin bir dönemdesin. Yeni bir girişimde bulunmadan önce aldığın riskleri akılcı bir şekilde değerlendirmelisin. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir dönem.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Mars yengeç transiti sizi iletişim, eğitim, kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar, sosyal medya ve yakın çevre gezileri alanınızdan etkileyecek. Sosyal medyada kendinizi ön plana çıkarabilmek için çabalayabilirsiniz; fakat aksiliklere hazır olun. Kardeşler ve yakın akrabalarınızla olan ilişkilerinizde daha korumacı, pasif ve edilgen tavır takınabilirsiniz. Dolayısıyla yakın çevre ile ilişkileriniz biraz hassas olabilir bu dönemde. Araba kullanırken her zamankinden daha dikkatli olun. Kaza ve sakarlıklara aman dikkat!

Bu dönemde yakın çevrenizde, iletişim alanında daha fazla hareket, ziyaret ve konuşmalar, görüşmeler hız kazanabilir. Kardeşlerle ilgili gelişmeler harekete geçirici olabilir. Konuşmalarınızda daha etkin olabilirsiniz ancak tartışmalar da öne çıkabilir. Yakın çevre iletişimlerinizden sürpriz aşklar çıkabilir. Yakın dostluklarınız aşka dönüşebilir. Yani aşk çok yakınlarınızda gözlerinizi dört açın diyebiliriz. Finansal ve ekonomik konularda yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmanızda fayda var.

İkizler burç yorumları: Bu hafta ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Odağınızda yaşamınızın temelleri, aileniz, yuvanız yer alıyor. Yaşadığınız yer ile ilgili yeni bir karar alabilirisiniz, ev içi değişimler söz konusu olabilir veya evinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Yeni ay süresinde işiniz ve eviniz ile ilgili denge kuracağınız koşullar söz konusu. Mesleki olarak yeni bir yön tayin edecek gelişmeleriniz söz konusu olabilir.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle ailenizle daha fazla zaman geçirmenizi gerektirecek koşullar ortaya çıkabilir. Onlara faydalı olmak için elinden geleni yapabilirsin. Aile fertlerinden biri küçük bir sağlık sorunu yaşayabilir. Ev almak, satmak ya da kiralamak gibi bir fikrin varsa dikkatli davranmalı, tüm hesaplarını doğru yaptığından emin olmalısın. Bu aralar girişeceğin tadilat ya da temizlik işler düşündüğünden uzun sürebilir.

4 Eylül tarihinde Mars Yengeç burcunda transit yapıyor. Mars yengeç transiti sizi kendi kazandığınız para alanından etkileyecek. Yeni gelir kaynakları elde etmek için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bunu için her zamankinden daha fazla efor sarfetmeniz gerekebilir. Kazandığınız paranın bir bölümünü aileniz ve kendi geleceğiniz için biriktirmek isteyebilirsiniz. Ev, aile, yuva için harcamalarınız artabilir. Gelir gider dengenize dikkat edin.

Bu dönemde özellikle harcamalarınızı kontrol almaya çalışmalısınız. Fazladan masraflar ve gelirlerinizi, işinizi ilgilendiren konularda daha fazla çaba gereği olabilir. Parasal alanda daha sakin düşünmek ve harcamalarınıza çeki düzen vermek, duygusal nedenlerle israfa neden olabilecek koşullara dikkat etmek gerekiyor. Önemli finansal ödemelerinizde aksamalar meydana gelebilir. Ödemelerinizde artışlar meydana gelebilir. Finansal yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bazı borçlarınız da yapılandırmanın tam zamanı. Maddi anlamda izlediğiniz bazı politikaların da yanlış olduğunu fark edebilirsiniz.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta iletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay özellikle kardeş, kuzen, komşu ve de yakın çevrenle ilişkilerini etkileyebilir. Onların sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilir, onlara yardım etmek için çok zaman harcayabilirsin. Bu dönemde iletişim kazalarına karşı dikkatli olmalısın, kendini yanlış ifade edebilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Ayrıca yanlış bir karar verme riskin var, bu nedenle tüm kararlarını gözden geçirmen yerinde olur.

4 Eylül’de Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Mars’ın burcunuzda transiti sizi kendinizi, kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi ve projelerinizi anlatmanız açısından harekete geçirecektir. Hayatınızda önemli bir değişim yaşayabilirsiniz. Dış görünüşünüz ile ilgili bir değişim yapmak isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha duygusal hissedebilirsiniz. Her türlü ikili ilişkide iletişim dilinize dikkat etmeniz gerekebilir.

Bu dönemde önemli atılımlar, hızlı hareket etme ve kendinizi savunma konusunda son derece kararlı ve girişimci olabilirsiniz. Bu dönemde gündeminizi yönetme konusunda, cesaret göstermekte daha başarılı olabilirsiniz. Ancak acelecilik kazalara neden olabilir. Bedensel konulara, sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Duygusal hayatınızda ilk adımları atabilecek cesareti kendinizde bulabileceksiniz. Yaşanılan her konunun sorumluluğunu alabilecek kadar da cesur ve gözü kara davranışlar sergileyebilirsiniz. Erkek yengeçler içinde manyetizmalarının ve gözle görünürlüklerinin fazlasıyla arttığı bir dönem olabilir. Bu dönemde duygularda fazla cesur olmadan önce düşünmek ve değerlendirme yapmak gerekebilir.

Aslan burç yorumları: Bu hafta özellikle finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirlerinizle ilgili bir karar aşamasına geliyorsunuz. Yeni planlamalar, yapılanmalar, anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu dönem yaşanabilecek diğer gelişme ev ve aile koşullarıyla alakalı bir karşıtlık sonucunda harekete geçebilirsiniz. Bu Yeni Ayda maddi olarak güçlenme ihtiyacınız olabilir. Hedefleriniz ile ilgili kendinizi yenileyeceğiniz projeler gündeme gelebilir. Sizi zorlayan ilişki konularında yeni bir karar alabilirsiniz.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay, seni özellikle finansal konularda etkileyecek gibi görünüyor. Bu dönemde tüm alışverişlerinde dikkatli olmalı, gelir gider hesaplarını doğru yaptığından emin olmalısın. Beklediğin paraları tahsil etmekte zorlanabilir, bu nedenle harcamalarını yönetmekte zorlanabilirsin. Hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmalısın. Finansal konularda uzun vadeli planlar yapabilirsin ama harekete geçmekte acele etmemelisin.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Mars’ın yengeç burcunda transiti sizi kayıplar, gizli düşmanlar, arkadan dönen dolaplar, kapalı yerlerde geçen çalışmalar, hastaneler ve bilinçaltınızdan etkileyecek. Daha görünür olmadan harekete geçmek isteyeceksiniz. Bilinçaltınızı aktif hale gelebilir. Bazı korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Eski anılar ve hatıraları gözünüzde canlandırabilirsiniz. Uyku düzeniniz bozulabilir. Uyku, yemek düzeninize, sağlığınıza çok dikkat edin.

Bu dönemde çok fazla kontrol edemediğiniz durumlar, gizli kıskançlıklar, gizli düşmanlıklar gündeme gelebilir. Belki de siz duygusal açıdan zayıflık göstererek, kendi kendinizi zayıf düşürebilir, aşırı hassas davranabilirsiniz. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan huzursuzluklar, duygusal güvensizlikler gündeme gelebilir. Finansal ve hukuki süreçlerinizde fazlasıyla gayret harcamanız gereken konular gündeme gelebilir. Borçlar ve alacaklar konusu hayatınızda fazlasıyla gündeme gelirken finansal dengesizliklerinizi düzenlemeniz adına yeniden bir yapılandırma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış konular ve çözümlenememiş her detay sizi strese sokabilir. Duygusal gerginliklere dikkat.

Başak burç yorumları: Büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçebiliriz. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

3 Eylül’de sizin burcunuzda gerçekleşecek bu Yeni Ay’da hayatınızın genelini ilgilendirecek konulara odaklanıyorsunuz. Özellikle ilişkiler cephesinde hareketlilikler yaşanabilir. Bu dönem dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilir, kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız için bu durum ortaklı işlerle ilgili yeni bir adım anlamına gelebilir. Ayrıca eğitim, sosyal medya, ticaret konularında bir karara varabilirsiniz. Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ayda değerlerinizi sorgulayın ve yapıcı güçlü kararlar alın. Bazı kişilerin bu yeni ile birlikte sağlık konularında yenilenme söz konusu olabilir.

4 Eylül tarihinde Mars Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Mars yengeç transiti sizi arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızdan etkileyecek. Arkadaşlarınızla birlikte sosyal çevrenizde harekete geçebilir. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelip eski günleri yad etmek isteyebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Çocuk ve aile ile ilgili Dernek ve kulüplerde sosyal medya üzerinden çalışabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda yaşanabilecek tatsızlıklara karşı dikkat olun.

Bu dönemde gruplar, takım çalışmaları ve sosyal alanda daha aktif olabilirsiniz. Ancak arkadaşlıklar ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda tartışmalar, kopmalar gündeme gelebilir. Ailenize yönelik gelecek beklentilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizin hayatınıza fazlasıyla yoğunluk ve renk getireceği bir dönem. Arkadaşlık ilişkilerinizde agresyon yaratacak konu ve olaylardan uzak durmalısınız. Gelecek planlarınız ve idealleriniz adına acele kararlar vermekten kaçınmalısınız. Yeni sosyal gruplar içinde bulunmanız gereken konular gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkilerinizde entrika ve bencillik konulu bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta olayların kontrolün dışında geliştiğini hatta sana rağmen gerçekleştiğini hissedebilirsin. Kaygılarını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Kendini hem zihinsel hem fiziksel olarak yorgun hissedebilir, sorumluluklar altında ezilebilir, işlerini yetiştirmek için çok çalışmak durumunda kalabilirsin. Ayrıca sağlık konuları gündeme gelebilir, hastane ziyaretleri yapabilirsin.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Odağınızda geri planda kalmış konular, gizli gündemler olabilir. Bu dönem ruhsal sağlığınız içsel endişeleriniz konusunda yeni durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca genel sağlık kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır. Bu dönem kadınlarla ilgili yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevgi alma verme şeklinizi, değerlerinizi derinlerinize sorgulamanız gereken bu süreçte, yeni güçlü kararlara ihtiyacınız var. Kararsızlıkları kararlılığa dönüştürmeniz gerekmekte.

4 Eylül tarihinde Mars Yengeç burcunda transit yapıyor. Mars yengeç transiti sizi iş hayatınız ve kariyer alanınızdan etkileyecek. Kariyerinizde daha üst pozisyona geçmek için daha pasif şekilde de olsa harekete geçmek isteyeceksiniz. Çok çaba sarf edip az yol kat edebildiğinizi düşüneceksiniz. Yeni müşteri bulma, yeni gelir kaynakları elde etmek için çok çalışacaksınız. Yönetici ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat edin.

Bu dönem gerek işiniz, gerekse ailevi konularda çok aktif bir dönem olabilir. İş hayatında üstlerinizle, yönetimle ilgili konularda daha sakin ve dengeli olmalısınız. İşinizde rekabet artabilir. Ailevi konular da sizi test edebilir. Mental olarak yorgun hissetseniz de, işe yarar konularla ilgilenmenin sizi beslediğini göreceksiniz. Aktif olmayı tercih edin, sorumluluk alın, durduğunuz anda sizi olumsuz düşüncelerle dolduracak insanlar ya da geçmişe dair hesaplaşmaların etkisi altında kalabilirsiniz. Gerçek bir hedef koyun, gündeminizi nitelikli hale getirin. Pozisyon değişimi, terfi, zam, geçmiş başarılarınızın ödüllendirilmesi ya da geçmişte yaptığınız işler neticesinde şimdi yeni kapılar açabilmek mümkün olabilir.

Akrep burç yorumları: Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal gruplar, dernekler, arkadaşlarınıza odaklanacağınız bir dönem diyebiliriz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız ilişkilerle ilgili, evlilikle ilgili yeni kararlar alabilir. Bu dönem gökyüzünde toprak fazlalığı da olduğu için atacağınız adımlarda gerçekçi ve net olacağınız durumlar var. Çevrenizin genişleyeceği bu Yeni Ayda, sosyal olacağınız, dernek veya kalabalık grupların içerisinde olacağınız yeni gelişmeler olabilir. Ayrıca zorlandığınız sağlık veya iş gündemlerine çözümler üretmek isteyebilirsiniz.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Mars yengeç transiti sizi yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim, akademik çalışmalar, hukuksal konular, basın-yayın, medya alanından etkileyecek. Yurtdışında ticaret yapmak için harekete geçebilir, bunun için çok çaba harcayabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri ve yurtdışı eğitimleri gündemde olacak. Tüm bu konularda bir takım aksaklıklar yaşanabilir.

Bu dönemde uzaklarla ilgili konular, işler ve görüşmelerde daha aktif bir tavır sergileyebilirsiniz. Fikir ve inançlarınızla ilgili konularda, akademik alanda ya da medya içindeki konularda daha sakin ve akılcı olmaya bakın. İnançlarınızı yayma konusunda daha gayretli olabilirsiniz. Eş ve ortaklık ilişkilerinizde gizli olan konuların deşifre olması duygusal krizler oluşturabilir. Aşk hayatınızla ilgili sosyal çevrenizden alacağınız yorumlardan pek hoşlanmayabilirsiniz. Bu yüzden de sınırları çizme zamanı olabilir. Maddi sorunlardan dolayı aşk hayatınızın zarar görmesi ihtimalini taşıyor. Daha anlayışlı olmanızı tavsiye edebiliriz. Cesaretinizi ve huzurunuzu aynı dengede tutmalısınız.

Yay burç yorumları: Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Odağınızda mesleki konular yer alıyor. İşinizle ilgili yeni adımlar atmayı destekleyen bir Yeni Ay süresinde olacaksınız. Kendinize hedefler koyabilmeli, yeni projeler başlayabilmelisiniz. Bu dönem toprak elementi fazlalığı söz konusu solduğu için, sağlamlaşmak, netleşmek, kalıcı işler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Bu Yeni Ay ile birlikte zorlandığınız para konularında veya ilişki konularında yeni çözümler üretebilirsiniz.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Mars yengeç transiti sizi başkalarının parasını yönetme kredi, borç, alacak, nafaka ve miras alanınızdan etkileyecek. Kredi almak alacaklarınızı tahsil etmek borçlarınızı ödemek için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde ekstra harcamalarınız, vergi borçlarınız vs olacaktır. Aile içinde miras paylaşımı da gündeminizde olabilir. Bu transit esnasında operasyon ve ameliyat geçirme ihtimaliniz olabilir.

Bu dönemde bazı riskli durumlar, korku ya da endişe üreten olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kazalara karşı daha dikkatli olun. Ayrıca ortaklıklar, finansal alanda daha fazla çaba gerekebilir. Birikimlerinizi korumaya bakmalısınız. Maddi projelerinizle ilgili görüşmeler ve konuşmalarda gecikmeler ve engellerle karşılaşmanız dâhilinde sadece sonucu ortadan kaldıran çözümlere yönelmelisiniz. Aşk ve flörtlerle ilgili konular özel olduğu yerde kalmalı. Yakın çevrenizden duyacağınız bazı yorumlar sınırlarınızı yeniden çizmenize neden olabilir. Finansal anlamda kazançlarınızın düzene girmesi sizin önünüzü görmenizi sağlayabilecek. Devlet ve hukuksal işlerinizi ihmal etmeyin. Yarım kalan işlerinizi tamamlama zamanı diyebiliriz.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay, yakın geçmişte verdiğin kararları yeniden gözden geçirmene ve hatta kararlarını değiştirmene neden olabilir. Yakın çevrenden biri hakkında yanlış yargılarda bulunduğunu düşünebilirsin. Eşinin akrabalarıyla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Kendini doğru ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Seyahatler, hukuksal konular, akademik eğitimler gündemimize gelebilir. Bazı konularda yeni gerçekçi net adımlar atmak için gökyüzü destekliyor. Bu dönem çevrenizle kuracağınız iletişim önem arz ediyor. Bu Yeni Ayda sağlamlaşmak, kalıcı adımlar atmak için gökyüzü desteğini alıyorsunuz. Bazı işlerinize resmiyet kazandırmak, projeler başlamak için yapıcı etkiler söz konusu.

4 Eylül tarihinde Mars Yengeç burcunda transit yapıyor. Mars yengeç transiti sizi ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar alanınızdan etkileyecek. İkili ilişkilerinizde harekete geçmek, problemleri çözmek isterken bazen işler sizin için arap saçına dönüşecek. Eşinizle konuşarak evliliğinizde yapılması gereken düzenlemeleri uzlaşı isteyen konuları masaya yatıracaksınız. Tartışmalar ve anlaşmazlıklar mutlaka olacaktır bu dönemde, sakin olun. Ortaklık kurmak için şartları iyice araştırın, risk almayın. Unutmayın Mars Yengeç burcunda.

Bu dönem sizin için oldukça hızlı, dikkat çekici ve olaylı olabilir. Eğer evlilik hayatında sıkıntılar var ise bu dönemde tartışmalar artabilir. Kimi zaman karşıtlıklar, davalı durumlar öne çıkabilir. Ayrıca bu dönemde iş hayatında daha fazla şey yapmak ve ilişkilerinizi daha soğukkanlı yönetmek durumundasınız. Evliliğiniz ya da aşka duyduğunuz bakış acısını sorgulayacağınız bir dönem olabilir sizler için. Aşkta olumlu ve güzel yaklaşımların adresi olmanız sizi çok mutlu ederken bu sefer biraz gerginlikte verebilir. İlişkilerle ilgili yaklaşımlarınızda iletişim şeklinizi değiştirmeniz gerektiğini bir olayla deneyimleyebilirsiniz. Haklıyken haksız konuma düşmek duygusal gelgitleriniz arasında kalmanıza neden olabilir. Eski bir sevgiliye ya da ilişkiye duyduğunuz özlem ile yüzleşme zamanı geldi. Bunu yapabilirseniz özgürleşeceksiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta paylaşımlı gelirler, banka işlemleri, miras, nafaka konuları ile ilgili yaşanabilecek gelişmeler söz konusu. Bu dönem toprak veya gayrimenkul ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kadınlarla ilgili konularda fikir ayrılıkları, ani gelişmeler söz konusu olabilir. Bu Yeni Ayda kişisel değişiminiz için, iç dünyanızda revize etmeniz gereken duygularınız olduğunu hatırlayın. Sağlam adımlar atıp, huzura kavuşabilmek için, aldığınız sorumluluklara yön vermeye ihtiyacınız var.

3 Eylül’de gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat edin. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi yeniden bir gözden geçirmek isteyebiliriz.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor. Mars yengeç transitinde gündelik rutin işleriniz, evcil hayvanlar, sizin için çalışanlar ve hastalıklar alanınızdan etkileneceksiniz. Gündelik işlerinizi yaparken korumacı ve sevdiklerinizi düşünen bir tavır sergileyebilirsiniz. Sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmek için de çalışabilirsiniz. Mide göğüsler, ciğerler yengeç burcunun kontrolündedir. Bu transit süresince bu organların sağlığına dikkat etmenizi öneririm. Fazla çalışmaktan sağlığınız zayıf düşebilir dikkatli olun.

Bu dönemde daha fazla iş, iş ortamında çaba ve değişiklikler gündeme gelebilir. Fiziksel açıdan daha fazla uğraş ve ödev ortaya çıkabilir. Sağlık, hizmet ve düzen konularına, size hizmet verenlere daha dikkatli yaklaşmalısınız. İş sorumluluklarınızda önemli artışların olabileceği ve kendinize ekstra işler çıkartabileceğinizde bir ay olabilir sizler için. Yeni çalışma alanlarında yeni girişimlerde bulunabilirisiniz. Aynı zamanda beslenme şekliniz, sağlığınız önem kazanabilir. Devletle ilgili işleriniz var ise önemli bir çözülme deneyimleyebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana çok önemli bir ay sizlerle için. Keyfini çıkarın.

Balık burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Ortaklı işler, ilişki ve evlilikle ilgili konularda bir takım gelişmeler sizleri bekliyor. Bazı kişiler için evlilikte yenilenme veya ortak bir işe başlama gündemleri olabilir. Yeni kararlarınız, gerçekçi adımlarınız olabilir. Yeni Ayda kendinize hatırlatacağınız önemli gündem, kaosun içinde kaybolmak mı, hedefleriniz için hedef belirleyip yol almak mı. Yenilenmek, mantığınızı kullanmak, mantıklı çözümler üretmek için faydalar olacaktır.

3 Eylül’de gerçekleşecek bu Yeni Ay, çevrendeki insanların ağır eleştirilerine maruz kalmana neden olabilir. Kendini savunmakta zorlanabilirsin. İlişkilerinde ya da iş birliği içinde olduğun kişilerle sorunlar yaşayabilirsin. Ancak bu dönem senin için yeni bir sürecin başlangıcı da olabilir; evlilik, ortaklık ya da iş birlikleriyle ilgili akılcı değerlendirmeler yapabilir, yeni girişimlere başlayabilirsin. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından büyük ilerleme kaydedilebilir.

4 Eylül’de Mars Yengeç transiti gerçekleşiyor. Mars Yengeç transiti sizi aşk, ilişkiler, çocuklar, hobiler, spekülatif kazançlar alanınızdan etkileyecek. Aşık olmayı her zamankinden daha çok isteyebilirsiniz. Fakat fazla duygusal ve hayalperest olursanız aşk konusunda sorunlar yaşayabilir, haksızlığa uğrayabilirsiniz. Çocukları olanlar onlar için bu dönemde daha fazla enerji harcayabilirler. Çocuklarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir sanat ve müzik eşliğinde aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Bu dönemde aşkta ve yaratıcı konularda daha cesur ve maceracı davranabilirsiniz. Harcamalar artabilir. Daha tutkulu olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyma yönünde çok şey yapabilirsiniz. Ancak çocuklarla ilgili işler daha yorucu da olabilir. Aşk ve ilişkilerde heyecan arayışı sizi biraz yıpratabilir. Şayet evli biriyseniz eşinizden ilişkinize dair heyecan beklemeniz ve anlaşılmamanız sizi incitebilir. Romantik beklentiler içerisinde olmamanızı tavsiye edebiliriz. Bu sevgi ihtiyacınızı beklenti haline getirmek yerine kendi hobilerinize yönelmeniz size daha iyi gelecektir. Aşk ve ilişkilerde tutuculuk ilkesinden çıkıp daha sosyal olmanız size keyif verecektir.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.