Haftalık Burç Yorumları (19 – 25 Şubat)

Haftalık Burç Yorumları (19 – 25 Şubat)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta iç dünyanızı gözlemlediğiniz, biraz, duygusal, içe dönük olduğunuz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ön plana çıkmama, daha gözlemci kalıp, olup bitene kafa yorduğunuz, kontrol dışı gelişmelere kafayı taktığınız bir dönem olabilir. Bazı dedikodular canınızı sıkabilir, ya da çevrenizdeki insanların başına gelenler, onların hikayeleri gündeminizde olabilir, sizi hayrete düşürebilir. Bu dönem sizin için hayatınıza dair yeni kararlar alıp, harekete geçmeden önce, düşünme ve yaşamınızı tartıp, ölçme evresi olabilir.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. İç dünyanızı gözlemlediğiniz, biraz, duygusal, içe dönük olduğunuz bir döneme gireceksiniz. Ön plana çıkmama, daha gözlemci kalıp, olup bitene kafa yorduğunuz, kontrol dışı gelişmelere kafayı taktığınız bir dönem olabilir. Bu dönemde, Koç burcundaki insanlar daha derin ve sezgisel bir şekilde düşünebilirler. Aynı zamanda, daha fazla empati kurabilir ve başkalarının duygularını daha iyi anlayabilirler.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. İlgilendiğiniz konularda ya da yaptığınız işleri derinleştirmeye daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Teklifler alabilirsiniz. Hem duygusal hem de mesleki görüşmeler yapabilirsiniz. Bekleyiş içinde olmak sizi heyecanlandırabilir. Ancak aciliyeti, sağlık ya da parasal konularda önemi olmadıkça bir hamle yapmanız doğru olmayabilir. Yanılgılara, kandırılmalara açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalışma ortamı, iş arkadaşlarıyla ilişkiler açısından keşke dediğiniz durumlar olabilir. Aktif bir çalışma hayatınızın olmaması canınızı sıkabilir. Bazılarınız düzenli ve yeterli bir geliri olmaması konusunda kendisini suçlayabilir. Endişe etmeyin. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte hayatınızın rutini ciddi bir şekilde değişiyor. Sağlığınıza daha fazla özen gösterin ve geç kalmışlık hissinden uzaklaşın. En derin korkularınızın, alışkanlıklarınızın elinizi kolunuzu bağladığını fark edeceksiniz. Geç kalmadınız, artık harekete geçmenin zamanı.

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle hem kariyerinize hem de yaşama dair umutlarınız, hedefleriniz tazeleniyor. Sanki yaşamınız için yeni planlarınız var. Bazılarınızın iş hayatında yeni açılımlar yapabilir, güzel imzalar atabilir. İş görüşmeleri olabilir. İş çevrelerinde dikkat çekiyorsunuz. Ayrıca sizin için daha sosyal bir dönem başlayacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaş gruplarınızla bir araya gelebilirsiniz.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Hem kariyerinize hem de yaşama dair umutlarınız, hedefleriniz tazeleniyor. Sanki yaşamınız için yeni planlarınız var. Bazılarınızın iş hayatında yeni açılımlar yapabilir, güzel imzalar atabilir. İş görüşmeleri olabilir. İş çevrelerinde dikkat çekiyorsunuz. Ayrıca sizin için daha sosyal bir dönem başlayacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaş gruplarınızla bir araya gelebilirsiniz.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. İlham bulacağınız, üretkenliğinizin artacağı bir dönem olabilir. İçerik hazırlamak, iş ve eğitim konularına ağırlık vermek, sosyal mecraları kullanmakla ilgili projeleriniz olabilir. Bunları uygulamaya geçmeden önce iyi bir hazırlık aşamasına girmelisiniz. Dikkatinizi dağıtan, sizi amacınızdan uzaklaştıran konulara ve insanlara karşı bir duruş sergilemenizde fayda var. Kendinizi üzgün, depresif bir modun içine dahil etmeyin; eğer oradaysanız da çıkın.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sevginizi dile getirmeye mi geç kaldınız? Hak ettiğiniz sevgiyi mi bulamadınız? 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte en çok keyif aldığınız şeyleri yapmaya vakit ayırın. Çocuklarla olmak, kısa bir tatile çıkmak size iyi gelebilir. Arkadaş ortamında yer almak, sosyalleşmek iyidir. Ortak idealler, inançlar için bir araya geldiğiniz kişiler enerjinizi yükseltebilir. Aşkı aşırı idealize etmiş olmanın yalnızlığınızın nedeni olduğunu fark edebilirsiniz. Toplum farkındalığına hizmet eden işlerde yer alın.

İkizler burç yorumları: İş ve kariyer hayatınızda parlamaya başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bu hafta üstlerinizle ilişkilerinizde takdirle karşılanabilir, parmakla gösterilen kişi olabilirsiniz. Bazılarınıza ise yeni iş fırsatları olabilir, kariyerinizde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailevi gündemler ön plana çıkacaktır. Aileyle yapılacak aktiveler, aileden gelecek haberler. Bazılarınızın hayatında bu dönem söz, nişan, evlilik gibi gündemler de olabilir.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. İş hayatında parlıyorsunuz, dikkat çekiyorsunuz. Üstlerinizle ilişkileriniz dikkat çekebilir. Bazılarınıza yeni iş fırsatları olabilir, kariyerinizde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailevi gündemler ön plana çıkacaktır. Aileyle yapılacak aktiveler, aileden gelecek haberler. Bazılarınızın hayatında bu dönem söz, nişan, evlilik gibi gündemler de olabilir. İş hayatın ön plana çıkıyor ya da sen iş hayatında parıldayıp göz önüne çıkıyorsun. Senin için ele aldığın çalışmalarda başarılı olmaya ve ilerlemeye açık bir dönem. Beklediğin bir terfi varsa bu dönemde onu alarak daha güçlü bir pozisyona geçiş yapabilirsin.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. İş fikirlerinizi geliştirme konusunda çalışabilir, yaratıcı yazarlıkla ilgili işlere yönelebilir, reklam yayın ve dijital pazarlama alanlarında eğitim alabilirsiniz. Yaşınızı, konumunuzu, tecrübenizi kendinize bir engel olarak görmemelisiniz. Evrak ve imzalı işlerinizi zamanında tamamlamak adına acele etmemeniz, gözünüzden bir şeylerin kaçmasına engel olacaktır. Duygularınızı ve isteklerinizi iyi anladığınızda, önünüzü görmeye çalıştığınızda kendinizi olumsuz düşünce ve eylemlere kaptırmayacaksınız.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aile ve ev hayatınıza yön vermekte geç kaldığınızı düşünebilirsiniz. Kökleriniz, atalarınızla başlayan bir yaşam biçimini fark etmeden sürdürmüş olabilirsiniz. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte artık kendinize ait bir yuva kurma konusunda kararlı olmanın vakti gelmiş olabilir. Şundan sonra, falan yerde, filanca imkanlara kavuşunca diye ertelemenin hata olduğunu fark edeceksiniz. Sıcak bir yuvayı, kendinize ait bir düzeni hak ettiğinize inanmak, çok iyi bir başlangıç olacaktır. Kariyerinizle ilgili korkularınız yersiz. Mevcut duruma direnmekten vazgeçin. İçinde bulunduğunuz koşulların tadını çıkarmayı deneyin. Kazancınız, işiniz, imkanlarınız değişmiyorsa siz değişmelisiniz.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta itibariyle hayatınızdaki her şeyi yoluna koymak istediğiniz bir dönem başlıyor. İnanç konuları, yaşam felsefeniz, değişik bakış açılarınız dikkat çekmeye başlıyor. Yeni eğitimlere başlamayı planlıyor olabilirsiniz. Bu işiniz için de olabilir, bir kişisel gelişim eğitimi de olabilir. Ya da akademik süreçleriniz ön plana çıkabilir. Sanki yeni iş bağlantıları var, bilhassa yurtdışı iş bağlantıları ön plana çıkabilir. Genel olarak bu dönem yurtdışı bağlantılı gündemleriniz olabilir. Hukuki sürçleriniz varsa pekala hız kazanabilir.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Güneş’in 9’uncu evinize geçişiyle hayata bakış açınızı sorguladığınız ve değişimlerle hayatınızı yola koymak istediğiniz bir dönem başlıyor. İnanç konuları, yaşam felsefeniz, değişik bakış açılarınız dikkat çekmeye başlıyor. Yeni eğitimlere başlamayı planlıyor olabilirsiniz. Bu işiniz için de olabilir, bir kişisel gelişim eğitimi de olabilir. Ya da akademik süreçleriniz ön plana çıkabilir. Yeni iş bağlantıları olabilir, bilhassa yurtdışı iş bağlantıları ön plana çıkabilir. Genel olarak bu dönem yurtdışı bağlantılı gündemleriniz olabilir. Hukuki sürçleriniz varsa, hız alabilir.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Fırsatlar açısından bereketli bir dönem olabilir. Yer değişikliği gündeme gelebilir ancak bunu yalnızca fiziksel açıdan düşünmeyin. Çünkü işinizi yaptığınız, eğitim aldığınız, haberleştiğiniz mecraların bile değişimi gündeminize gelebilir. Yabancısı olduğunuz ortamlara, insanlara ve konulara aşina olmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi bu noktada yetiştirmeniz gerektiğine dair geçmiş deneyimlerinizi şimdi işler hale getirebilirsiniz. Bu dönemde size tüm hayalleriniz ve motivasyonlarınız ya da gerçekler en büyük yardımcınız olabilir.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte yakın çevreyi, kardeşleri, kuzenleri ilgilendiren konularda (maddi-manevi) kararlar alabilir, önemli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Düşüncelerde boğulmak yerine planlarınızı hayata geçirmeyi deneyin. İlişkiler, iş, ticaret, para vb. konularda keşke daha önce yapsaydım dediklerinize takılıp kalmayın. Hayat görüşünüz değiştiği için geçmişteki kararlarınızı sorguluyor olabilirsiniz. Önemli olan şimdi düşündüklerinizi hemen hayata geçirebilmenizdir. Ne söylemek, ne yapmak istiyorsanız (almak-satmak, ayrılmak-birleşmek vb.) hemen şimdi yapmalısınız. Yurtdışı seyahatler, eğitimler gündeme gelecektir. Uzaklarda iş-ticaret, eğitim, evlilik konularındaki düşüncelerinizde değişmiş olmalı.

Aslan burç yorumları: Bu hafta odağınız daha çok finansal konulara kayıyor. Ailenizle, eşinizle veya iş ortağınızla olan ortak harcamalarınız, para trafiğiniz dikkat çekebilir. Gelir giderleriniz, banka ödemeleriniz, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular, gündeminizde ön plana çıkabilir. Ayrıca sağlık konuları da gündemde olabilir. Terapiler, astrolojik danışmanlıklar ve okült konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Finansal anlamda almak ya da vermek yönünde eylemlerde bulunmadan önce etraflıca düşünmek gerekir. Parasal konularla alakalı sözgelimi mirasla alakalı bölüşümler veya bu yolla elde edilen gelirin pay edilmesi hususlarında hakkınızı mutlaka iyi gözetmelisiniz. Ticari konularda ve insanlarla olan bu türden alışverişlerde hesabınızı iyi yapınız. İlişki meselelerinde duygularınızı anlamayan, sizi fedakarlıkta bulunmaya sevk eden partnerinize karşı daha dikkatli olunuz. Korkularınızı yenmeniz isteklerinize ulaşma konusunda yolunuzu açacaktır. Güneş’in Balık burcundaki bu bir aylık yolculuğu size bu noktada maddi anlamda şans kapılarını açabilir.

Başak burç yorumları: Bu hafta itibariyle neredeyse bütün odağınız ikili ilişkilerinize kayıyor. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklığınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, özetle gündem ikili ilişkiler. Belki ilişkiniz yok ama bir ilişki kovalıyorsunuz, hayatınıza birini almaya çalışıyorsunuz. Bazılarınızın söz, nişan, nikah, düğün gibi gündemleri olabilir. Ortaklıklar ve ticari girişimler için çok güzel bir zaman. Bazılarınızın davalarla ilgili bir gündemi de olabilir.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Aşk hayatınız, evliliğiniz, iş ortaklığınız, ticari ilişkileriniz, danışmanlarınız, avukatınız, özetle gündem ikili ilişkiler. Belki ilişkiniz yok ama bir ilişki kovalıyorsunuz, hayatınıza birini almaya çalışıyorsunuz. Bazılarınızın söz, nişan, nikah, düğün gibi gündemleri olabilir. Ortaklıklar ve ticari girişimler için çok güzel bir zaman. Bazılarınızın davalarla ilgili bir gündemi de olabilir. Evlilik, ortaklık ya da her türlü ikili ilişkinde fedakârca tutumlar ön plana çıkabilir. Başak burçları, ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında şanslılar. Ortak işlerden kazanç elde edebilirler ama çok dikkatli olmalılar.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Açık konuşmanın, dürüstlüğün her zamankinden daha fazla önem kazanacağı bir dönem olabilir. Ortaklık kurmak, bununla ilgili ya da farklı bir iş alanıyla ilgili planlar yapmak adına iyi bir dönem olabilir. Yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacağınız çalışmalara dahil olabilir ya da bununla ilgili işlerinizin maddi karşılıklarını alabilirsiniz. Dolandırıcılık, yanlış ve kusurlu işlerden dolayı hukuki süreçler yaşayabilirsiniz; hakkınızı aramalısınız.

Hafta sonu ise sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Genel sağlığınıza, dış görünüşünüze daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte hayatınızda görünür bir değişiklik olsun isteyeceksiniz. Günlük hayatı düzene sokmak için çaba harcamaktan vazgeçip kendinize yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Aşk ilişkileri, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili konularda atladığınız, ertelediğiniz ne varsa gündeme gelecektir. Sizin cesaret ve dürüstlükle gerçek arzularınızın peşinden gitmeniz gerekmektedir. Keşke şöyle yapsaydım-yapmasaydım, bununla evlenseydim-evlenmeseydim, ayrılsaydım-ayrılmasaydım sağlıklı bir bakış açısı değil. Bundan sonrası için harekete geçecek cesarete sahip olmalısınız.

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle çok çalışıp yorulacağınız bir dönem başlıyor. İş ortamınız, iş ilişkileriniz, günlük rutinlerimiz, sağlığımız ve ev hayvanlarımızla ilgili konular ön plana çıkabilir. İş ortamı son derece hareketli olacaktır. İş ilişkileri, beraber yapılan işler gündeminizde olabilir. Yeni projelere başlayabilir, belki de kariyeriniz için güzel imzalar atabilirsiniz. İş arayanlar için de son derece olumlu bir dönem. Çalışmıyorsanız da günlük rutinlerinizde epey yoğun olacağınız bir süreç. Bütün işleri organize etmek ve gündelik işlerinize yetişmek için epey zaman harcayacaksınız. Sağlık konuları da dikkat çekiyor. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, önümüzdeki bir ay boyunca sağlığınıza öncelik vermenizde fayda var. Benzer şekilde ev hayvanlarınızla da ilgilenmeniz gerekebilir.

18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcunda yani sizin 6’ncı evinizde seyahatine başlıyor. 6’ncı ev; iş ortamını, iş ilişkilerini, günlük rutinlerimizi, sağlığımızı ve ev hayvanlarımızı anlatır. Demek ki çok çalışıp yorulacağınız bir dönem başlıyor. İş ortamı son derece hareketli olacaktır. İş ilişkileri, beraber yapılan işler ön plana çıkacaktır. Yeni projelere başlayabilir, belki de kariyeriniz için güzel imzalar atabilirsiniz. İş arayanlar için de son derece güzel bir transit. Çalışmıyorsanız da günlük rutinlerinizde epey yoğun olacağınız bir dönem. Bütün işleri organize etmek ve gündelik işlerinize yetişmek için epey zaman harcayacaksınız. Sağlık konuları dikkat çekiyor. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, lütfen bu ay sağlığınıza öncelik verin. Ev hayvanlarınızla ilgili de bir gündem olabilir.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Özellikle iş değişikliğiyle ilgili konulara daha fazla yönelebilirsiniz. İş arayışınız varsa seçenekleriniz çoğabilir, bu da size gerçek potansiyelinizi ve isteklerinizi görme fırsatı verebilir. Ne istediğinizi bilin ve ona göre konuşmalar yapın, ona uygun eylemlerde bulunun. Bu durum sizin yanılma payınızı, olayın detaylarını kaçırma ihtimalinizi azaltacaktır. Doğru analiz edemediğiniz, teyit edemediğiniz durumlarda aceleci olmamanız bazı kırgınlık ve yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir. Durağan hissinizi kendinize bir plan hazırlayıp hayatınızı iyileştirmeye, kendinize daha iyi bakmaya çalışarak değiştirebilirsiniz. Bu değişimin bereketli sonuçlarını görebilirsiniz.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önemli değilmiş gibi yaptığınız konularda sesinizi yükseltmek isteyebilirsiniz. Sıkışıp kalmışlık hissini geride bırakmak için bunu yapmanız sizin faydanıza olacaktır. Hangi alanda baskı arttıysa yükseliş oradan başlayabilir. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte korku ve kaygılarınıza son verecek güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Hisleriniz, rüyalarınız sizi doğru şekilde yönlendirecektir. İş ve çalışma hayatınızda gerginlik yaşatan sorunları geride bırakmayı başarabilirsiniz. Yeni bir iş yeni iş çevresi gündeme gelebilir. Sağlık, beslenme, spor ana konunuz olabilir, mutluluk verici sonuçlar alınabilir. İyileşme, ilerleme içinde hissedeceğiniz bir dönemdesiniz.

Akrep burç yorumları: Aşk hayatınız, sosyal hayatınız, keyifleriniz, çocuklarınızla ilgili gündemler ve riskli yatırımların ön plana çıkacağı bir hafta. Bazılarınız yeni aşklara çekiliyor. Kimileriniz ise aşk hayatını bir dengeye oturtmaya çalışacak. Biraz çapkınlık turlarına da çıkabilirsiniz. Her halükarda sosyal bir dönem olacaktır sizler için. Ebeveyn Akrepler çocuklarınıza odaklısınız, muhtemelen onların gündemleriyle ilgileniyor olacaksınız. Yaratıcı yönlerinizle ilgili bir girişiminiz, gündeminiz olabilir. Borsa, kripto para vb riskli yatırımlarla ilgilenme eğiliminde olacaksınız.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Güneş’in 5. evinize geçişiyle aşk hayatınız, sosyal hayatınız, keyifleriniz, çocuklarınızla ilgili gündemler ve riskli yatırımlar ön plana çıkacak. Kiminiz yeni aşklara çekilirken, bazılarınız ise aşk hayatını bir dengeye oturtmaya çalışacak. Biraz çapkınlık turlarına çıkabilirsiniz. Her halükarda sosyal bir dönem olacaktır. Kendine vakit ayırma isteğinin yükseleceği bir aylık zaman dilimine hoş geldin. Bu süreçte hayatında keyifli aldığın konular ön plana çıkabilir.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Düşünceleriniz ve istekleriniz konusunda uygulamaya geçmek kolaylaşıyor. Hobilerinize zaman ayırmak, deniz olan yerleri ziyaret etmek, su sporlarıyla ilgilenmek gibi konular önceliğiniz olabilir. Mutlu olma yöntemleriniz değişebilir, gündeminize yeni konular ve insanlar dahil olabilir. Çocuk sahibi olmak, aile kurmak, mevcut aile düzeninizde bazı iyileştirmeler yapmak gibi konular hayatınızın akışını farklı bir yöne taşıyabilir. Gelir getirici faaliyetler, yatırım planları gibi konularda güvenilir kaynaklarla ve insanlarla çalışmanızda fayda var.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte hayatınızı değiştirecek yatırımlar ve yaratımlar yapabilirsiniz. Gruplar, dernekler, kulüplerle yapılacak çalışmalarda kendinizi gösterebilirsiniz. Geç kalmış, eksik yapmış olduğunuzu düşündüğünüz pek çok alanda iyileşme yaşanabilir. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde, hayattan keyif aldığınız pek çok konuda kaygı ve endişeleriniz sona erebilir. Gelecek planlarınıza ilk kez bu kadar yaklaştınız. Bireysel büyümenizin kolektife katkılarınıza bağlı olduğunu unutmayın. Dönüşüm gönüllüsü Akrep, Dünyanın içinden geçtiği dönemin baş aktörü olduğunu unutmamalıdır.

Yay burç yorumları: Bu hafta ailevi gündemler ya da evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Ailenizle ilgilenmeniz gereken bir dönem olabilir. Aileden gelecek haberler ya da aileyle yapılacak aktiviteler dikkat çekebilir. Bazılarınızın söz, nişan ya da nikah gibi planları olabilir. Yaşadığınız yer, eviniz, mülkünüz ile ilgili konular da gündeminize girebilir. Belki taşınma, belki tadilat, belki de mülk satışına veya yeni bir gayrimenkul alımına benzer konularla ilgilenebilirsiniz.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Maddi ve parasal konular kadar evlilik kararlarınız da gündemde yer bulabilir. Hissettikleriniz size mutlu bir yuvanın yolunu açabilir. Güneş’in de Balık burcuna geçmesiyle burada yazılanları hayatınıza oturtmak daha kolay olacaktır. Yanılma payını da hesapladığınız ve belirsizliği en aza indirdiğiniz sürece bu zaman dilimini daha etkin ve faydanıza olacak şekilde geçirebilirsiniz. Hem yaratıcı hem eğlenceli bir döneme giriyorsunuz. İyi ve içinize sinen birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Aile üyelerinizle ilişkileriniz, ailenize dair bilmediğiniz konular gündeminize gelebilir. Kendinizi kandırılmış ya da dışarıda bırakılmış gibi hissetmeden önce olayların geldiği ve çıktığı noktayı yakalamaya çalışmalısınız. Anlamak ve ayırt etmek zorlaşabilir, bu aşamada birbirinize şeffaf olmanın ve güvenmenin önemi ortaya çıkacaktır. Hiçbir şeyin göründüğü, konuşulduğu gibi olmadığını görebilir ya da çevrenize bunu anlatmak isteyebilirsiniz. Evlilik kararı, ev sahibi olma gibi konuların resmi işlemlerini tamamlarken evraklarınızı dikkatle hazırlamanız.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer hayatınızla ilgili geç kalmışlık hissi yaşayabilirsiniz. Çok şey öğrenmiş, öğretmiş ancak gerçek bir başarı elde edememiş olabilirsiniz. Atmadığınız adımları atmak için geç kaldığınızı düşünmeyin. Her yeni gün yeni bir başarı getirebilir. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte odağınızı kaybetmeden istikrarla ilerleyin ve başarısız olmaktan korkmayın! En mükemmeli için beklemek yerine yapabildiklerinizi yapmaya çalışın. Yeteneklerinizi, niyetinizi, gayretinizi küçümsemeyin. Sizin için küçük bir adımın başkalarının hayatını ne kadar etkileyebileceğini bilmiyorsunuz. Aileye karşı sorumluluklarınızı tamamlamış hissedebilirsiniz. Bu tatmin sayesinde kendi yuvanızı kurma cesareti göstereceksiniz.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta özellikle iletişiminiz ve fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz. Zihniniz epey aktif olacak, sanki yeni kararlar almaya çalışıyorsunuz. Bu dönemde sürekli planlamalar yapıyor olabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, yakın akrabalarınız veya çocukluk arkadaşlarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Onlardan güzel haberler alabilirsiniz. Eğitimler gündeminizde olabilir. Bazı sözleşmeler gündeme gelebilir, güzel imzalar atılabilir. Ticari konular, ortaklıklar için güzel bir dönem.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Eğitim almak istediğin konularla ilgili araştırmalara hız verip başlangıç için Mart ayını beklemek daha iyi olabilir. Eğitimden iş hayatınıza, başkalarıyla olan her türlü ilişkinizden yaşamı ele alış biçiminize kadar her konuda hassasiyetin yükseldiği zamandır. Hayal gücümüz ön plandadır. İnandığımız bir alana, kişiye, olguya kendimizi adamaya hazırızdır. Dönemin kendi içindeki özelliği bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Onun için tabii ki şartlarınızı zorlamamaya, sınırları aşan bir fedakarlıkta bulunmamaya, kolay etki altında kalmaya da özen göstermek gerekiyor.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Kariyer, sosyal hayat, kişisel gelişim, duygusal etkileşimler noktasında şanslı olmanıza rağmen, bu korkuya kapıldığınızda şansınızı kullanmanız zorlaşabilir. Hislerinizin, sezgilerinizin ve öngörülerinizin yoğun olabileceği bir dönem olabilir. Bu yüzden sadece bunların etkisiyle değil, çevrenizi ve insanları gözlemleyerek de hareket etmeniz önemlidir. Yakınlarınız, aile üyeleriniz ya da sosyal ortamları paylaştığınız diğer insanlarla açık ve net bir şekilde konuşmalısınız. Konuşulmadığı, geri planda tutulduğu için bugün bir probleme dönüşen hiçbir şeyi görmezden gelmemelisiniz.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte yerinizi yurdunuzu değiştirmek, uzaklara gitmek isteyebilirsiniz. Eğitimleri tamamlamak, ertelediğiniz yolculuklara çıkmak dolunayın ana konusu olabilir. Akademik alana yönelmek isteyenler desteklenecektir. İnançlarınız sarsılmış, idealleriniz anlamını kaybetmiş olabilir. Hayata başka bir yerden bakmanın vakti çoktan geldiği için bunları yaşadınız. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla ilgili konularda yaşadığınız tereddüt ve kaygının sona ermesini bekleyebiliriz. Ticari kazançlarınız artabilir. Kendinizi ifade etmekten kaçındığınız sürece hayat sizi buna zorlayacaktır. Enerjinizi gerçekten istediğiniz şeyleri yapmak için harcayın.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Parasal konular, ödemeler ve borçlanmalarla ilgili pürüzleri aşmak adına iyi bir dönemdesiniz. Bu konulardaki sıkıntıları, sorumlulukları doğru anlayıp uygulamak için çalıştığınızda artık gündeminizin değiştiğini görebilirsiniz. para akışınızı güçlendirmek ve bunun önündeki setleri aşmak için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Bir işe koyulmak, bir fikir geliştirmek, ortaklı ya da aile destekli işler yapmak, ruhsal konulara yatırım yapmak ve bunları paylaşmak anlamında şanslı olabilirsiniz. Bilinmeyene ilgi duyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Bankacılık işlemleriniz ya da para alışverişleri gibi gündemleriniz olduğunda, imkanlarınızı bilmenin önemli olduğunu unutmayın. Dalgınlık, boş vermişlik gibi duygusal durumlar yanlış hesaplar yapmanıza neden olabilir. Aman dikkat!

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte sahip olmak istedikleriniz için harekete geçmelisiniz. Parasal anlamda güçlenmeye ihtiyacınız var. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle ilgili tereddütlerinizde haklı olduğunuzu fark edeceksiniz. Para kazanma, tasarruf etme yönteminiz değişecektir. Geçmişteki maddi-manevi kayıplarınıza kafa yormak yerine kaynaklarınızı artırmaya çaba harcayın. Miras, nafaka yoluyla veya eşin gelirlerinin artması sayesinde işlerinizi büyütebilirsiniz. Gizli hesapların su üstüne çıkması an meselesi. Her anlamda yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz bir döneme hoş geldiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta itibariyle gündeminiz finansal konular olacak. Odağınız tamamen maddi konulara ve bağlantılı olarak da kariyerinize kayacak. Para trafiğinizi adeta mercek altına yatıracak, bol bol hesap yapacaksınız. Gelir giderlerinizi bir dengeye oturtmaya çalışacaksınız. Bazılarınızın beklediği paralar var, ya da yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. İş konuları dikkat çekiyor. Önümüzdeki süreçte kariyerinizle veya yaptığınız işlerle ilgili haberler alabilirsiniz. Kendinizi ve projelerinizi anlatmaktan ziyade artık bunları uygulamaya, hayata geçiriyor olacaksınız. Çalışmanın, emek vermenin karşılığını almanın verdiği özgüveni daha fazla tadacaksınız.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. Baba, koca gibi eril figürlerden finansal anlamda destek görebileceğin gibi sen de senden bu anlamda destek isteyenlere borç vermek isteyebilirsin. Daha çok yalnız kalmaya özen gösterecek, kişisel sorunlarınızı halletmeye odaklanın. Eşinizle aranızda başkaları yüzünden anlaşmazlıklar oluşmaya başlayabilir. Bu konularda dikkatli olmalısınız. Tecrübelerinizin, yaptıklarınızın ve değer kavramınızın ortaya çıkması sizi aranan kişiler arasına sokabilir. Ekonomik açıdan oldukça şanslı bir zamana giriyorsunuz. Emek verdiğiniz, zamanınızı ve kendinizi adadığınız konularda kazanımlar elde edebilirsiniz. Güneş bu doğrultuda sizi destekliyor olacak.

23 Şubat’ta Merkür Balık transiti başlıyor. Hem duygusal hem de kariyer hayatınızı etkileyecek planlamalar yapabilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu, neyi kullanacağınızı, hangi yolu izleyeceğinizi bilmenin önemli olduğunu düşüneceksiniz. Bu düşüncenizi daha önceki zamanlara göre daha iyi işlemek isteyebilirsiniz. Kazanımlarınızın bereketlenmesi, doğru kullanılması ve gerçek bir fayda getirmesi için hangi tutumu sergileyip hangisinden sıyrılmanız gerekeni bulabilir ve bunun üzerine çalışabilirsiniz. Bilirkişiden, tanıdığınız veya daha önce fikir aldığınız kişilerden yeniden danışmanlık almak faydalı olabilir.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Geçmişin tortuları sizi biraz kaygılandırabilir. Görmezden geldiğiniz sorunlara müdahale etmek zorunda kalabilirsiniz. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte özellikle ortak gelirlerin paylaşımı konusunda karar anına gelinmesi olasıdır. Aile, eş, ortaklar vasıtasıyla edinilen gelirlerin artması, hak ettiğiniz hayatı yaşamaya başlamanız mümkündür. Bireysel kazancın artması yönünde de uygun iş ve kazanç kapıları açılacaktır. Ev alma-satma, taşınma, şehir değiştirme vb. konular gündeme gelebilir. Sağlıklı kararlar verdiğinizden emin olmak istiyorsanız finansal verileri incelemeye alın. Kendi sınırlarınızı korumayı başardıkça bolluk ve bereketle ödüllendirileceksiniz.

Balık burç yorumları: Dikkatleri üzerine çekeceğiniz, adeta parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Duruşunuzla, fikirlerinizle, görüşlerinizle, belki de yepyeni hedeflerinizle gündem siz olacaksınız. Sosyal bir dönem aynı zamanda. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz, belki de yepyeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Amaçsız öylesine, sadece hayallerinin uçsuz bucaksız sınırlarında yaşamayı tercih eden bir Balık burcuysanız öncelikle dikkatli olmalısınız. Gerçeklerin farkında, günlük hayatta karşılaştığı zorlukları içinde bulunduğu şartlara göre değerlendirebilen, yeri geldiğinde hayır demeyi bilen bir Balıksanız bu dönemi gayet olumlu değerlendireceksiniz demektir.

19 Şubat’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Fiziksel enerjin ve kendine olan güveninde bir yükselme hissedebilir, girdiğin ortamlarda bir güneş gibi ışık saçabilirsin. Kendini her zaman olduğundan daha iyi ifade etmeye açık bir dönemdesin. İş arayanlar iş bulabilir. Önümüzdeki bir aylık süreçte sağlığınıza dikkat etmeniz önerilir. Yeni bir ilişkiye başlayanlar kendilerini manevi anlamda desteklenmiş hissedecekler. İlişkisi olanlar için ise duygusal bir paylaşım gerçekleştirmek hem size hem de partnerinize oldukça iyi gelmeye başlayacak. Bunun yanı sıra balıkların özündeki hassasiyet bu süreçte daha fazla yükselebilir, fedakarlık haddinden fazla artabilir, hayatın gerçeklerinden ziyade bizim ona verdiğimiz değer daha fazla önemsenebilir.

23 Şubat’ta Merkür de sizin burcunuzda transit yapıyor. Hayatınız hareketleniyor. Fikirlerinizi ifade etmek, kendinizden ve duygularınızdan bahsetmek, başkalarını etkilemek, insanların sizi konuşmasını sağlamak, doğru dengeler ve sınırları anlamak adına güzel bir dönem olacaktır. Dikkat çekeceğiniz için ortaya sunduğunuz konulara her zamankinden daha fazla özenmelisiniz. İş fikirleri, ortaklıklar, eğitimle ilgili konular, sosyal ve duygusal hayat yaşantınıza renk katabilir. Heyecanlı ve istekli duruşunuz, iyi niyetli olmayan insanların ilgisini çekebilir ve bunu kullanmak üzere onları harekete geçirebilir. Kime güvenmeniz gerektiğini iyi ayırt etmelisiniz.

Hafta sonu ise Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 24 Şubat itibariyle başlayacak bu süreçte ikili ilişkilerde şimdiye kadar dile getirmediğiniz hassasiyetlerinizi paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Açık açık konuşmak karşı tarafın desteğini almanızı sağlayabilir. Mevcut ilişkileri ileriye taşımak, resmiyete dökmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmaktan korkarak bu tip adımlar atmamanızı önerebilirim. Gerçekten yarar sağlayacağınız iş ve yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Motivasyonunuz ahlaklı kazanç ve başarı olsun. Kimseyi kırmamak ya da yarı yolda bırakmamak için kendi geleceğinizi riske atmayın. Dış görünüşünüzü değiştirmek, spora yönelmek isteyebilirsiniz. Hukuksal konularda gelişmeler yaşanabilir.(İndigo)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.