Haftalık burç yorumları (19 – 25 Ekim 2020)

Haftalık burç yorumları (19 – 25 Ekim 2020)

19 – 25 Ekim 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

-Koç burç yorumları: Burcunuzdaki güçlü dolunayın ardından bu hafta da yüksek tempolu günlere adım atıyorsunuz. Sizin gibi öncü burçlar üzerinde olan Güneş (Terazi), Jüpiter (Oğlak) gibi gezegenlerin yarattığı zorlu etkileşimle baş etmek zorunda kalırken, özellikle ikili ilişkilerinizde sigortanın şalterini bu hafta kapatmak istersiniz.

Bu nedenle boşuna stres yüklenmemeli olayları akışına bırakarak izleyici kalmalısınız. Aksi takdirde özellikle Çarşamba ve perşembe günleri ruhsal ve fiziksel açıdan zorlanabilirsiniz.

İkili ilişkilerde bu hafta iyi bir dinleyici olmayı seçmek size çok şey kazandıracaktır. Maddi konularda ani dalgalanmalar gündeme gelebilir. Öz değerinizin kıymetini bilip, sosyal hayatınızdaki konumunuzu korumalısınız. Pazar gününde sevdiklerinizle beraber keyifli bir gün geçirme planı yapın.

-Boğa burç yorumları: Geçen haftaki dolunayın yarattığı rüzgarın etkisiyle gündelik yaşamınızda hızlı olup bitenlere yetişmekte zorlanabilirsiniz. Aynı gün içinde hem iş hayatınız hem de özel hayatınıza yetişmek sizin için imkansız hale gelebilir. O yüzden kendinizle mücadele etmeyi bırakıp, biraz da hayatın doğal akışını takip edin.

Fırsat buldukça doğada vakit geçirmeli, sevdiğiniz ortamlarda stresinizi üzerinizden atmalısınız. Cuma günü Yengeç burcuna geçen Ay ile birlikte kardeş ve yakın akrabalarınızla bir araya gelip, hasret giderebilirsiniz.

Diğer yandan gayrimenkul yatırımlarınız ve miras paylaşımlarınızla ilgili uzun zamandan beri takip ettiğiniz gündemde bir sonuca doğru ilerlemenizin artık vakti gelmiş. Bu konuda gösterdiğiniz sabır için kendinize teşekkür etmeyi unutmamalısınız. Pazar günü aşk hayatınız size dostluğu da hatırlatan yakınlaşmalar yaşatabilir. Çocuğunuzla güzel bir hafta sonu paylaşabilirsiniz.

-İkizler burç yorumları: Geçen hafta ateşi fitillenen sosyal hayatınızın gerilimli akışı, hafta ortasında gelecek hayatınızla ilgili önemli kararlar almanıza neden olabilir. Ortak gelir kaynaklarınızda derin dönüşümün yarattığı sonuçları kabul etmeli, bu sürece itiraz etmeye çalışarak boşuna vakit kaybetmemelisiniz.

Banka borçları, vergiler, miras gibi ortak paylaşımlar haftanın gündemini oluşturabilir. Yeni ortaklık teklifleri alsanız da bu hafta karar vermekten kaçınmalısınız. Özellikle Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep’te geri gitmeye hazırlanırken elinizde olmayan koşullara ve şartlara göğüs germek zorunda kalması sizi oldukça yorabilir.

Beden sağlığınıza özen göstermeli özellikle cinsel organlar ve boşaltım sisteminizi korumalısınız. Cumartesi günü çocuk ve ailenin geneli için planda olmayan bir harcama gündeme gelse de uzun vadede size fayda sağlayacağını bilerek gönlünüzü ferah tutun. Haftanın stresini, spiritüel konulara vakit ayırarak üzerinizden atabilirsiniz.

-Yengeç burç yorumları: Geçen hafta kariyer hayatınızı ve sosyal statünüzü değişime sokan güçlü dolunayın ardından adrenalini yüksek günleri bu hafta da deneyimlemeye devam edeceksiniz. Özellikle gerek iş gerek özel hayatınızda ikili ilişkilerde geleceğinizi değiştirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandan beri sabırla ektiğiniz tohumların artık ne kadar güçlü ürün verdiğini herkese gösterme sürecindesiniz.

Kişisel her türlü birikiminizi çevrenizle paylaşacak, ihtiyacı olanlara yol göstereceksiniz. Perşembe günü, sizin dışınızda cereyan eden tartışma ve olaylar için hakemlik görevi üstlenebilir, bir anda herkesin en güvendiği liman haline gelebilirsiniz.

Bu süreçte sağduyulu yapınız, koruma ve kollamayı seven karakterinizle kibir ve gururdan uzak durarak, artık kendiniz için değerli bir hasat toplamayı hak ediyorsunuz. Özellikle hafta sonu anaç ruhunuzla herkes sizin kanatlarınızın altına girip, uykuya dalmak ister. Sevdiklerinizin mutluluğu ve huzuru sizi de huzurlu kılacaktır. Sevgi tüm zorlukların üstesinden gelir kuralını keşke sizin kadar herkes anlayabilse.

-Aslan burç yorumları: Geçen hafta ateşinizi yükselten dolunayın ardından, liderliğinizi ortaya koyduğunuz temposu yüksek günlere adım atıyorsunuz. Ev ortamınızda özellikle Çarşamba günü fikir ayrılıklarını yönetmek zorunda kalabilir, gerilen diyaloglara olgun karakterinizle yapıcı çözümler bulmaya çalışırsınız.

Elektrik voltajının bu hafta kontrolsüz iniş çıkışlar yaşayabileceğini aklınızın bir köşesine not ederseniz, zorlu koşulları yönetmeniz kolaylaşır. Ayrıca hırsızlara karşı da tedbirli olmalısınız. İş hayatınızda birlikte çalıştığınız yöneticilerin ani istifalarıyla karşılaşmak sizi hiç telaşlandırmasın. Zira çalışkan ruhunuz herkesle uyumlu bir ekip kurmaya yeterli olacaktır.

Hafta sonu para ve ilişkileri yöneten Venüs’ün ani değişimin habercisi Uranüs ile yaptığı olumlu etkileşim, maddi kazancınızda sürpriz bir artış gündeme getirebilir. Üretken bir dönemde olduğunuz için şanslısınız.

-Başak burç yorumları: Ter, çaba, gayret günlerinden geçiyorsunuz. Hem özel hem iş hayatınızda zorlu koşullarla karşı karşıya kalmış olsanız da, disiplinli ruhunuz, olaylara mükemmeliyetçi yaklaşımınızla emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Bu nedenle hayata endişeli ruh haliyle yaklaşmamalısınız. Hafta boyunca maddi kazanç ve kayıplar konusunda çok fazla stres yaşayabilirsiniz. Sakin olmalı ve herşeyin bir zamanı olduğunu unutmamalısınız. Olumlu ya da olumsuz gelişen olayların hepsinin sizin hayrınız için olduğunu bilmek içinizi rahatlatacaktır.

Cuma günü Yengeç burcundaki Ay, dostlarınızdan size sevgi, şefkat ve dinginlik taşıyacak, hafta sonu burcunuzda misafir ettiğiniz Venüs sayesinde huzuru deneyimleyebileceksiniz. Pazar günü yurt dışı ilişkilerinizde sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

-Terazi burç yorumları: Adrenalini yüksek, heyecanı bol, riske açık günlerden geçmeye bu hafta da devam edeceksiniz. Hayat gergin bir ipin üzerinde yürüyen cambaz gibi hissetmenize neden olsa da bu dönemin ardından gelecek sakin günlerin ümidiyle, kendinize olan güveninizde hiç şüphe duymayın.

Yüksek adalet duygunuzla ilişkilerinizde doğru yolu bulacak, bulamayanlara önderlik yapacaksınız. Özellikle perşembe günü iletişimdeki gerginliklere ortam hazırlamamak adına kendinize bolca vakit ayırmalı hatta doğayla bütünleştiğiniz planlar yapmalısınız.

Hafta sonu yönetici gezegeniniz Başak’taki Venüs’ün sayesinde kimselerle paylaşmadığınız gizli bir ilişkinin size verdiği huzur çok değerli olacaktır. Bu dönemde bilinçaltınızı açığa çıkartan spiritüel çalışmalardan faydalanabilirsiniz. Cuma gününüzü annenize ya da anneliğinize adayabilirsiniz. Deniz kenarında sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelir.

-Akrep burç yorumları: Geçtiğimiz haftalardaki ateşli ve zorlu dolunayın ardından sessiz ve derinden ilerlemeniz gereken bir haftaya adım atıyorsunuz. Siz iş hayatınızda olayları soğukkanlılıkla yönetseniz de mesai arkadaşlarınızın yarattığı gerilim, ilişkileri yönetirken kemerlerinizi sıkı bağlamak zorunda bırakabilir.

Çok enerjik bir dönemde olduğunuz için kaza ve tartışmalardan kaçınmalı kendinizi her zaman Güven altına almayı seçmelisiniz. Migren tarzı ağrılardan şikayet edebilirsiniz. Bu dönemde evcil hayvanınızın sağlık konuları gündem yaratabilir. Pet edinmek isteyenler için bu hafta uygun olmayacaktır.

Hafta sonu gizli ilişkilerinizin sosyal hayatta yaratacağı etkiye karşı tedbirli olmalısınız. Özellikle hafta sonu hakkınızda yapılan dedikodulara kulağınızı tıkayıp, gerçek dostlarınızla sevdiğiniz sonbaharın keyfini çıkartın. Cuma gününden itibaren uzaklarda yaşayan dostlarınızdan güzel haberler alabilir, hatta yanlarına gitmek için seyahat planları yapabilirsiniz.

-Yay burç yorumları: Aşk hayatınızda “Patlarsam yanarsın tadında” bir dolunay deneyimledikten sonra bu hafta da kendinizi mücadeleli geçen günlerin ortasında bulacaksınız. Özellikle Çarşamba günü hiç gündeminizde olmayan bir iş ya da sağlık konusunun yarattığı krizle mücadele edebilirsiniz.

O nedenle bu hafta stresi yüksek ortamlarda bulunmamaya özen göstermeli, aksi giden olayları mutlaka çözmek için boşuna kendinizi harap etmemelisiniz. Zira hayatta her şey doğal akışında bir sonuca ulaşacaktır. Kalbinizin temizliği ve dürüst kişiliğiniz size layık olmayanlarla yollarınızı kolayca ayırır.

Bu konuda kısa bir süre daha sabırlı olmalısınız. Cuma günü Yengeç burcuna yerleşen Ay’ın etkisiyle tüm hafta sonu sevdiklerinize karşı empatik davranacak, kendi çıkarlarınızdan çok onların menfaatini düşüneceksiniz. Pazar günü ilişkilerde detaycılığı seven Başak’taki Venüs’ün, ışığın temsilcisi Uranüs ile kurduğu kontak gelecek hedefleriniz üzerinde parlak bir fikrin gündeme gelmesine neden olacaktır.

-Oğlak burç yorumları: Hareketli bir dolunay haftasının ardından, kararlı ve baskıcı tavırlarla ilişkilerinizi yönetmeye çalışırsınız. Bu sert tutumunuz bazı kişilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilir, özel hayatınızda yalnız kalmak siz iyi gelse de uzun vadede bu durumu kronik ve depresif yalnızlığa dönüştürmemelisiniz.

Çarşamba günü sosyal ilişkilerinizde bir takım sırlar ve arkanızdan yapılan konuşmalar kulağınıza gelebilir, siz bu durum karşısında soğukkanlılığınızı korumalı ve bildiğiniz doğrulardan asla uzaklaşmamalısınız. Hafta sonuna doğru partnerinizle aranızda esen sert rüzgarların temelinde kariyer hayatınızda çok fazla ön planda olmanız ve toplum tarafından fark edilen başarınız yatıyor olabilir. Ona verdiğiniz değeri göstererek aranızdaki uyuşmazlığı giderebilirsiniz.

Pazar günü Başak burcundaki Venüs’ten destek alıp, yaratıcılığınızı ortaya koyan çalışmalar sırasında harikalar yaratabilirsiniz. Çocuğunuzun da yeteneklerini keşfedeceğiniz bir dönemdesiniz. Bazı Oğlaklar ise çocuk sahibi olmaya aniden heves duyabilirler.

-Kova burç yorumları: Ateşle dans ettiğiniz Koç dolunayının ardından bu hafta yine kurallar, gerginlikler, heyecanlar, yaptırımcı tutumlarla karşı karşıya kaldığınız günlerden geçeceksiniz. İş hayatınızda yaşanan çalkantılı süreçlere mümkün olduğu kadar dahil olmamaya çalışıp, sessizliğinizi koruyun. Çalışma arkadaşlarınızla yollarınızı ayırmak gündeme gelebilir, artık devir değişiyor ve değişen dünyaya en cesur adımı atacaklardan birinin siz olacağınıza en ufak şekilde kuşku duymayın.

Bu düzene ayak uydurmak için bu dönemde yaşanılan zorlukların tümüne değer doğrusu. Çarşamba günü yöneticilerle aranızda bir gerginlik yaşayabilir ya da annenizin duygusal yaptırımlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Hafta sonu diplomasi ruhunuzu enerji vampiri gibi emmeye çalışanlarla kıyasıya mücadele edecek gücü kendinizde bulursunuz. Pazar günü az ama öz dostla bir arada olmak haftanın yorgunluğundan kurtulmanıza yardım eder.

-Balık burç yorumları: Parasal konularda size iniş çıkışlı süreçler yaşatan Koç burcundaki dolunayın ardından bu hafta da kendinizi fırtınalı bir denizde ilerlemeye çalışıyor gibi hissedebilirsiniz. Zira ekonomik piyasalarda hafta ortasında beklenen dalgalanmalar sizin de iş projelerinizde belirsizlikleri gündeme getirebilir. Güveninizi riske atacak iş kararlarından ve ortaklıklarından şiddetle kaçınmalısınız.

Hafta ortasında dernek, kuruluş ve her türlü organizasyon faaliyetlerinde kararların değiştiği hatta yönetimdeki kişilerin görevden alındığı durumlarla karşılaşılsa da siz kendi konumunuzu koruyarak sürece göğüs gerebilirsiniz.

Salı günü bürokratik işlemler, hukuki meseleler, akademik konularla ilgili aniden kararınızı değiştirecek gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyup, olayları izlemek en doğrusu olacaktır. Bu dönemde araba değiştirmek sizin için çok uygun olmaz.

(İNDİGO)

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.