Haftalık Burç Yorumları (17 – 23 Haziran)

Haftalık Burç Yorumları (17 – 23 Haziran)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta yuva, aile, yaşadığınız mekanla ilgili iletişim trafiği artmaya başlıyor. Aile içerisinde önemli toplantılar, konuşmalar yapılabilir, bazı kararlar alınabilir. Bunun yanı sıra, evinizi değiştirme, evinizin dekorasyonunu değiştirme fikri daha çok aklınızda dolaşabilir. Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç. Evinize gelecek olan bir posta ile mutlu da olabilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aile içindeki konuşmalar ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Çözülmesi gereken sorunlar, alınması gereken kararlarda aile bütünlüğünü öncelikli hale getirebilirsiniz. Yoğun duygular ve dürtüler içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Duygusal hissetmek, geçmişte yaşadıklarınızın etkisini taşımak sizi ileriye götürmek alıkoyabilir. Bile bile bir hataya düşmek yerine ne hissettiğinizin ve nasıl bir durumun içinde olduğunuzun farkına varmalısınız.

Venüs transitinin etkisiyle ailenizden bolca destek görebilir, kendinizi evinizde mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Şanslı bir dönemde olabilir, sürpriz bir ilgi veya yardım alabilirsiniz. Yine bu dönemde ilişkiler resmiyete taşınabilir. Evlilik, söz ve nişan gibi gündemleriniz olabilir. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayrimenkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

20 Haziran’da Güneş de Yengeç burcuna geçiyor. Ailenizin ihtiyaçları öne çıkabilir ve siz de bunları karşılamak yönünde istekli olabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili konularda kendinizi çok daha hevesli, istekli ve motive hissedebilirsiniz. Kendinizi yeni bir düzene hazırlayabilirsiniz. Geçmişi olduğu yerde bırakarak yeni tecrübeler edinmek ve mutlu olacağınız bir alanda bulunmak adına girişimleriniz olabilir. Kendinizi hangi şekilde mutlu hissedecekseniz bununla ilgili çıkarımlarınızı daha iyi görebilirsiniz.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı ile bazı sorumlulukların ağırlığını daha fazla hissedebilirsiniz. Bu bir pes etme noktası gibi görünse de aslında devam edebilmeniz için de bir yol açabilir. Dolunay, özellikle iş hayatın ve sosyal yaşamınla ilgili bir değişimin habercisi olabilir. Bu dönemdeki gelişmeler, seni hayati kararlar olmaya ve hayatında bir dönemi kapatmaya zorlayabilir. İşten ayrılabilir veya terfi alabilirsin. Ev değiştirmen mümkün. Attığın adımların sonuçlarını almaya başlayabilirsin.

Boğa burç yorumları: Bu hafta zihninizi para ve finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre. İletişim trafiğiniz artıyor. Bilgi alışverişleri, yeni şeyler öğrenme ailevi konularla ilgili geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bu süreç içinde bir takım kısa vadeli seyahatler gündeme gelebilir, daha fazla okuyabilir, araştırabilir, öğrenebilirsiniz. Ancak yakın çevreniz ile aktif iletişimde olmak yerine daha pasif iletişim içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle geçmişe nostaljik konuşmalar, sohbetler içine girebilirsiniz. veya tarihi, eski yerlere ziyaretler, seyahatler yapabilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Merkür size yakın çevrenize dahil ettiğiniz insanları ve buradaki kriterlerinizi gösterebilir. Kime güvendiğiniz, bu güveni nasıl sağladığınız konusunda geçmiş tecrübelerinize sığınabilirsiniz. Bu durum sizi olumsuz durumlardan koruyabilir ancak yeni ilişkiler kurmanızı da engelleyebilir. Sınırlarınızı geniş tutmak, güven ve sevgi algınızı değiştirmek adına bir adım atabilirsiniz. Mevcut çevrenizin ve yakınlarınızın desteği sizi yüreklendirebilir. Yapacağınız işler, dahil olacağınız ortamlar bu konuda özgüveninizi tazeleyebilir.

Venüs transitinin etkisiyle bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür. Bu ay boyunca duygusal yönleriniz iyice ortaya çıkabilir. Ayrıca kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilir, yakın çevrenizde dikkat çekici olabilirsiniz. Keyifli haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olmaya başlayacak. İş ortamında yer ve mekan değişiklikleri gündeme gelebilir. Kendi işinizi açmaya dair düşünceler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda iş arkadaşlarıyla ilişkilerinizde mevcut dengeler değişebilir.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. İletişim kurma beceriniz sayesinde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Sabit olan bazı fikirleriniz tek tek değişecek. Yeni eğitimler, yeni çevreler hayatınıza girebilir. Yeni gelir kaynakları karşınıza çıkabilir.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı ile hayata bakışını gözden geçirmek durumunda kalabilirsin. Olaylara daha karamsar bir gözle bakman mümkün. Özellikle kardeşler, kuzenler, yaşadığın çevre ile ilgili konular, olayları ele alış biçimini değiştirmeni gerektirebilir. Yüksek öğrenim ve yurt dışıyla ilgili konular sonuçlanabilir, gelişmeler tam olarak arzu ettiğin gibi olmayabilir.

İkizler burç yorumları: Bu hafta finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alışverişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor. Kazançlarınızı yönlendirmek için mantıklı kararlar vermek yerine daha duygusal (sezgisel) kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Aileyle ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Nasıl para kazanabilirim diye daha çok sorgulayabilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ekonomik koşullarınızı güvence altına alacağınız bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Mevcut işinizi ve gelirinizi korumak adına kendinizce bazı önlemler alabilirsiniz. Gecikmeli ödeme ve borçların tamamlanması sorun yaşadığınız alanları rahatlatabilir. Para kazanmak kadar bununla özlediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz hayatı kurmanın da önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da sizi daha çok çalışmaya, hırslanmaya itebilir.

Venüs transitinin etkisiyle para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir. Maddi ve parasal anlamda şanslı bir dönemde ilerleyeceksiniz. Sahip olduklarınızı çok daha iyi değerlendirme imkânı bulabilirsiniz. Yeni bir iş fırsatı kapıda olabilir.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında uzun süredir bizi meşgul eden bir konuda karara varabiliriz. Ancak, duygularımızla olduğu kadar mantığımızla da hareket etmeye çalışmalıyız. Bu süreçte büyük yatırımlar için adımlar atabilirsiniz.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı ile finansal konular, bu dönemde üzerinde ciddi bir baskı yaratabilir, kendini maddi anlamda kısıtlanmış hissedebilirsin. Özellikle başkalarıyla ortak kullandığın kaynakların idaresinde karşındaki insanlarla anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Bu dönemde eşinin finansal kaynaklarıyla ilgili bir dönüşüm gündeme gelebilir. Miras, sigorta, prim gibi konularda yaşanan sorunlar çözüme kavuşabilir. Parasal krizlerini gözden geçirebilir ve çözüm arayışına girebilirsin. Maddi ve manevi paylaşımların ve de seni içsel olarak huzursuz eden konularla ilgili kararlar alabilirsin. Bu dönemde aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalısın.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir. Ancak önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilir, önemli kararlar verebilirsiniz. Yaşam koşullarınızı ve tarzınızı değiştirmek adına cesarete ve imkana sahip olduğunuzu hatırlamalısınız. Enerjinizi, kelimelerinizi kendiniz için kullanın.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs sizin burcunuzda transit yapıyor. Düşüncelerinizi açığa çıkarabilir, bunların ışığında bir düzen inşa edebilirsiniz. Kendinizi nerede ve hangi koşulda mutlu hissediyorsanız onu arayışında olabilirsiniz. Bu durum sizi eski işlerinize ve ilişkilerinize götürebilir. Burada duygusal davranmak yerine daha gerçekçi bir bakış açısı geliştirebilirseniz bu etkinin olumsuz yanlarından sıyrılabilirsiniz. Deneyimlerinizin sizi olduğunuz yerde bırakmasına değil sizi daha yeni ve iyi olana taşımasına müsaade etmelisiniz.

Venüs transitinin etkisiyle ilişkiler ve aşkta şanslı bir döneme doğru ilerliyorsunuz. Maddi gelişmeler de oldukça rahatlatıcı olabilir bu süreçte. Uzaklardan sevinçli haberler alabilirsiniz. Venüs sizin burcunuzda seyahate başladığı için hayatın güzel taraflarını görmek, hayatın güzelliklerini tatmak artık sizin için daha önemli olacak. Estetik konulara ve dış görüntünüze odaklanabilirsiniz. Mutlu olma arzusuyla hareket edebilirsiniz.

20 Haziran’da Güneş de sizin burcunuza geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte Güneş hayatınızın her alanında size destek verecek. Fakat önce ben demelisiniz! Siz gerçekten bu hayattan ne istiyorsunuz bunun farkına vardığınız zaman mutlu olacaksınızdır. Zorlandığınız, çekindiğiniz ya da bir sebepten yürürlüğe koyamadığınız her şeyi gündeminize getirmek için önemli bir zamandasınız. Güzel etkileri çoğaltmak onlara ayak uydurmakla mümkün olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ekonomik durumunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir.

22 Haziran’da karşıt burcunuz Oğlak’ta gerçekleşecek dolunayı ile özellikle ev, aile ve kariyerle ilgili konularda bir dönüm noktası olabilir. Çok kuvvetli otorite figürleriyle, katı ve ciddi insanlarla iş yapmak durumundasınız. Onların baskın tavırları karşısında daha gerçekçi olmaya, mantıkla hareket etmeye çalışın. Duygusal şantajlar, duygu sömürüleri size bir şey kazandırmayacaktır. Evlilik kararı alabilirsin veya evliliğinle ilgili olarak seni rahatsız eden koşulları değiştirmek için karar alabilirsin. Eşini daha fazla sorumluluk alması için zorlayabilirsin. Yakın ilişkilerde sorunlar yaşanması olası, bu nedenle sağduyulu davranmaya çalışmalısın.

Aslan burç yorumları: Bu hafta iletişim, konuşma ve bilgi alışverişi açısından daha yavaş ilerleyebilir, bazı şeyler, dedikodular, arkanızdan konuşan kişiler ortaya çıkabilir. Sizlere gelen bilgilerin doğruluğuna emin olmadıkça kullanmamanızı tavsiye edebilirim. 12. evinizde ilerleyecek olan Merkür, yazı alanında yaratıcı çalışmalar yapabilmeniz için size destek olacaktır. Gizli belgeler, okült konular, gizli bilgileri okumak, araştırmak isteyebilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Kendinizle vakit geçirmeyi daha çok seveceğiniz ve bunun için ortam hazırlayacağınız bir sürece girebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı insanları sevmenin onlara güvenmeye yeterli olmadığı gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Bu öğretilerden yola çıkarak hem iç dünyanızı hem de ilişkilere bakış açınızı düzenlemek için ideal bir zamandasınız.

Venüs transitinin etkisiyle ruhsal dünyanız açısından oldukça rahatlatıcı bir süreç olabilir. Manevi konulardan, manevi yönü güçlü ilişkilerden keyif alabilirsiniz. Sürpriz iyilikler ve yardımlar alabileceğiniz bir dönem diyebiliriz. Bu dönemde ne yapacağınıza, ne yolda gideceğinize dair daha net kararlar almaya başlayabilirsiniz. Bir nevi irade sergilemeniz gereken durumlar önünüze gelebilir. İş ortamında, sorumluluklarınızda veya mesleğinizde emek vermeniz, cesaret göstermeniz gereken pozisyonlar içinde olabilirsiniz.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte hem sağlığınız hem psikolojik durumunuz iyiye gidiyor. Karamsarlık yok yerine yüzü gülen bir Aslan burcu var. Sağlık sorunları olanlar kendilerini daha enerjik ve zinde hissedecekleri bir dönemde olacaklar. Geçmişin hesabını yapabilir, korkularından arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsin. Psikoloji, kişisel gelişim konularına yönelebilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak için son derece uygun bir dönemdesiniz.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı ile iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin! Öte yandan akrabalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinle veya yakın akrabalarınla ilgili hastana süreçlerini canını sıkabilir. Çalışma ortamın ve iş hayatınla ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Çalıştığın ortamı değiştirmek durumunda kalabilirsin. Görev değişikliği söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarında aranda rekabet artabilir.

Başak burç yorumları: Bu hafta arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili daha çok iletişim ve bilgi alışverişi içinde olacağını gösteriyor. Yeni tanışmalar ve yeni arkadaşlıklar kurulabilir bu süreç içinde. Bu konularla ilgili karar vermeniz gereken durumlarda mantıklı değil daha çok duygusal kararlar vermeye daha yatkın olacaksınız. Önemli bir arkadaşınızın ailevi konuları üzerine kafa patlatmak durumunda da kalabilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Merkür size geleceğinize dair bazı önemli planlar yaptırabilir. Kariyerinize ve beklentilerinize ne kadar önem verirseniz o kadar sonuç alabilirsiniz. Kendinizi bu adamak ve çalışmak için iyi bir zamandasınız. Güvenli ve sakin bir düzenin içinde olmak sizi besleyebilir. Bunun kalıplarını veya yerini değiştirmekten çekinmemelisiniz. Bu sayede hem olumsuz dürtülerden kurtulabilir hem de yeni fikirler üretme potansiyelinizi arttırabilirsiniz.

Venüs transitinin etkisiyle sosyal imkânlar, arkadaşlık ve dostluklardan yana şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu süreçte arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklediğinizden çok daha fazla destek görebilirsiniz. Sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. İçinde bulunduğunuz dönemi her türlü takıntı ve zaaflardan kurtulmak adına kullanabilirsiniz. Bazı dostlarınıza karşı daha sahiplenici tavırlar sergileyebilirsiniz.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Hedeflerinde ve gelecek planlarında dönüşümler yaşanabilir. Yeni projelerde yer alabilir, sosyal çevrenden destek görebilirsin.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı; özellikle romantik ilişkilerini, aşk hayatını ve çocuklarla ilgili konuları etkileyebilir. Mevcut ilişkini gözden geçirebilir, ilişkine ciddiyet kazandırmak isteyebilirsin. Aşık olabilirsin. Şayet hayatınızda biri yoksa aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu Dolunay, senin için yaşamdan keyif almakta zorlanacağın, keyifleri sorumluluk haline dönüştüreceğin bir döneme işaret ediyor. Romantik ilişkilerde duygularınla mantığın arasında kalabilir, bu nedenle ruhsal olarak yıpranabilirsin. Karşındaki insana duygularını anlatmakta zorlanabilir veya onun seni anlamadığını düşünebilirsin.

Terazi burç yorumları: Bu hafta iş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermenize neden olabilir. Bazılarınız bu süreçte yeni iş görüşmelerine gidebilir, yeni kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. Fakat bu konularla ilgili özellikle vereceğiniz kararlar daha çok duygusal olabilir. Terfi, yer değişikliği, parasal destekler gibi konular gündeme gelebilir.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. İş hayatınızda önemli noktalar ve gelişmeler yaşanabilir. Gerçekleri konuşmak, mantığınızın sesine kulak vermek ve bu yönde çaba göstermek sizi beklemediğiniz bir şekilde üst seviyelere çıkarabilir. Daha önce yapamadığınız, istediğiniz başarıya veya mevkiye erişemediğiniz günlerin geride kaldığına kendinizi ikna etmelisiniz. Sorumluluklarınızı bilin ve işinize odaklanın. Kendinize yeni, sevecen ve tuttuğunu koparan bir duruş oluşturabilirsiniz. Bu da hem üstlerinizin, hem de çalışma arkadaşlarınızın dikkatini çekecektir.

Venüs transitinin etkisiyle takdir ve alkış göreceğiniz bir döneme ilerlerken bu süreçte güzel işler, otorite ve yönetici konumunda kişilerden destekler alabilirsiniz. İmajınız parlayabilir. İtibarınızı yükseltebilecek güzel bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Venüs, hedeflerinize ulaşabilme konusunda size destek sağlayacak. Artık geleceğinizi daha çok düşünebilir ve geleceğiniz için hareket edebilirsiniz. Bazı ilişkilerde veya dostluklarda kesin bir bitiş yaşanabilir. Askıda kalmış, bir süredir sorun yaşanan ilişkiler için dönüm noktası sayılabilecek önemli bir dönem olabilir.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. İş hayatındaki zorluklara göğüs gererseniz sonucunu fazlasıyla alacaksınız. Çalışmıyorsanız gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için destek bulabilirsiniz. Eğer iş arıyorsan, bu dönemde iş bulma ihtimalin var. Ev ya da yaşadığın şehri değiştirme konusu da gündeme gelebilir.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı ile yaşamsal konuları ilgilendiren kararlar alman söz konusu olabilir. Kariyerin, evin ve ailenle konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinle yaşayacağın gerginlik seni yeni bir tutum takınmaya itebilir. Kariyerinle ilgili konularda emeklerinin karşılığı almak isteyebilirsin. Evlilik kararı alabilir, ev sahibi olmak için adım atabilirsin. Hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin.

Akrep burç yorumları: Bu hafta felsefi konularla daha fazla ilgilenebileceğinize, sizden uzakta yaşayan kişilerle ilgili daha fazla iletişim içine gireceğinize, bu süreçte özellikle rüyalarınızın gerçekten haber verici özellikte olacağına işaret etmekte. Mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir, onlardan önemli fikirler alabilirsiniz. Medya, iletişim, tanıtım, reklamla ilgili konularda daha hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Hayatınızı hangi temeller üzerinde şekillendireceğinizi düşünebilirsiniz. Daha gelecek odaklı olmalısınız. Bugünü ve dünü sizi ileriye taşıyacak detayları bulmak için değerlendirmelisiniz. Haklılıklarınız için savaşırken kendinizden, hayatınızdan ödün verdiğinizi hatırlamalısınız. Artık mutlu ve güçlü olmak için mücadele veriyor, zihninizi buna odaklıyorsunuz. Sizin için gerekli olan eğitim, iş, arkadaş çevresi ve inançlar gibi konulara ağırlık vermelisiniz.

Venüs transitinin etkisiyle uzaklardan, uzak yollardan imkânlar, yurt dışı ve yabancılarla ilişkilerden, seyahatlerden yana şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu bir aylık dönem size uzaklardan bir aşk getirebilir. Beklediğiniz ancak yine de size sürpriz olacak bir haber gelebilir. Maddi konularda risk alırken, borç alıp verirken iki kez düşünün ve titiz davranın. Uzun süredir beklediğiniz bir alacak bu dönemde elinize geçebilir.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Seyahat planları yapabilir, hep gittiğiniz yerlerin dışına çıkarak farklı deneyimlere ulaşabilirsiniz. Bunun için gerekli imkanlara sahip olabilirsiniz. Yeter ki bunun farkındalığını ve özgüvenini taşıyın. Eksiklerinize değil bunları tamamlamaya odaklandığınızda, gerekli araştırmaları yapıp sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde hayattan da bunun karşılığını alabilirsiniz. Eğitimler, hukuki işlemler, resmi dairelerdeki işler konusunda şansınız yaver gidebilir. İyi ilişkiler kurmuş olmanın ekmeğini yiyebileceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Bu da size nereden devam etmeniz gerektiğini daha net gösterecektir.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı yaşamınızda istediğiniz gelişimi size getirebilir. Sözleşmelere imza atmaktan çekinmeyin. Kurumsal iletişim veya reklam bağlantılı bir işiniz varsa, gelişmeler sizi sevindirecek. Çok yoğun olacağınız bu dönemde müşterilerin isteklerini sakın atlamayın. Yakın çevrenle ilişkilerini gözden geçireceğin bir dönemdesin. Hakkında olumsuz konuşan insanların varlığını fark edebilirsin, duyacağın şeyler canını sıkabilir. Duygu ve düşüncelerini anlatma zorlanabilir, kendini savunamayabilirsin. Özellikle kardeşler, kuzenler veya komşularla ilişkiler seni duygusal olarak yıpratabilir.

Yay burç yorumları: Bu hafta başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri arttırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor. Ancak finansal konularla ilgili mantıklı olmak yerine daha duygusal kararlar vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu finansal konular aile bireyinizi bağlayan konularda olabilir.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Yüzeysel düşündüğünüz veya fazla üstünde durduğunuz konularda bir denge yakalayabilirsiniz. Bunu öncelikle mental sağlığınız için yapmalısınız. Dürtüsel hareket etmenin size bir faydasının olmayacağı bir zamandasınız. Dolayısıyla düşünmek ve mantıklı olanı tercih ederek hareket etmek için adım atmalısınız. Aile meseleleri, ortaklı işler ve miras gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Venüs transitinin etkisiyle ortaklı işlerden yana gelir ve kazançlarınızı artırabilecek bir döneme işaret ediyor. Sürpriz şans ve kısmetler gelebilir. Bunlar ortak iş ve paralarla ilgili olabilir. Birikim yapmak için destekleyici bir dönem diyebiliriz ancak riskli yatırımlarda riskler büyüyebilir. Aşk ilişkilerinde tutkular ve hırslar ön planda olabilir. Duygularınızda ve isteklerinizde daha kararlı veya ısrarcı olabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza eski ilişkiler, eski dostlar çıkabilir.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Şanslısınız ve aileden destekler alabilirsiniz. Bunu doğru bir şekilde kullandığınızda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Hem ruhen hem de mali olarak refah düzeyine erişmek için bazı alışkanlıkların değişmesine, bazı hataların düzeltilmesine izin vermelisiniz. Giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. Bu dönemde yeni bir krediye başvurman, miras, vergi, sigorta gibi konularda hareketlenmeler olabilir.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı ile maddi birikimleriniz, paranızı nasıl değerlendirdiğiniz, nerelere para harcadığınız konuları gündeme gelebilir. Özellikle ortak paralar üzerinde uzlaşmak için biraz çaba sarf etmeniz gerekecek. Herkesin harcama anlayışı diğerinden farklı olabilir. Bir yatırım düşünüyorsanız, en doğrusu Dolunay ışığı altında kararlarınızı netleştirmek olacaktır. Kendinizi finansal açıdan güvensiz hissedebileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Harcamaları disipline etmende ve aşırıya kaçan harcamalar yapmaktan kaçınmanda yarar var. Üzerinde sahip olduğun yetenekleri paraya çevirmen konusunda bir baskı olabilir. Bazılarınız ise bu dönemde kazançlarınızı artırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir veya yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Yeter ki gereksiz fuzuli harcamalardan uzak durun.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta yeni ortaklıklar kurma, imzalar atma, sözleşmelerle ilgili konularda etkin olacaktır. Bu süreçte partnerinizi çok daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, olası adayları değerlendirebilirsiniz ve iletişim yetenekleri kuvvetli, hareketli, ailesine düşkün birileriyle flört edebilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Bunu kendi içinizde planlamalar ve kafanızın içinde konuşmalar yapmak yerine ifade etmeyi tercih edebilirsiniz. Ciddi bir birliktelik kurmak, ortaklıklar konusunda emin olmak isteyebilirsiniz. Aynı paydada olamadığınız insanlarla devam edebilme konusundaki ısrarınızı ve baskınızı durdurmalısınız. Birine güveniyor olmanız onun da size aynı derece güvenmesini gerektirmez. Bunu fark etmek için kendinizden, yaşadıklarınızdan kaçmak yerine hayatın ve insanların gerçeklerine kulak vermelisiniz.

Venüs transitinin etkisiyle bire bir ilişkilerden, ortaklık ve evlilikten yana şanslı bir döneme ilerliyorsunuz. Bu süreçte karşınıza çıkan kişilerden çok daha destek görebilirsiniz. Güzel bir ilişki, ortaklık veya birliktelik yaşayabilirsiniz. Sürpriz bir tanışma söz konusu olabilir. Önem verdiğiniz, sorumluluğunu üstlendiğiniz konularda çaba sarf etmeli, pasif kalmamalı, zihin denizinde boğulmak yerine harekete geçmelisiniz.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Partnerinizden sürpriz davranışlar görebilirsiniz. Mevcut ilişkilerinde güven sorunu yaşıyorsan, bu defa sonlandırmaya karar verebilirsin. Ya da partnerinle evlilik yolunda bir adım atabilirsiniz. Eğer ilişkin yoksa evlenmeyi düşünebileceğin birisi hayatına girebilir. Bekarsan hayatına kalıcı bir ilişki yaşayacağın biri girebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen, evlilik kararı alabilir ve hatta nikah masasına oturabilirsin. Eğer zaten evliysen, eşin senin için büyük bir destek kaynağı haline gelebilir.

22 Haziran’da gerçekleşecek sizin burcunuzda gerçekleşecek bu dolunay hayatınızda yeni bir dönemin habercisi olabilir. Hayatınızdaki pek çok alanda kararlar almanızı sağlayabilir. Hayatınızda bazı sonlanmalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Özel ve iş hayatınızda pek çok şeyin netleştiği, açıklandığı, görünür hale geldiği bir dönemden geçiyorsunuz. Dolunaydaki etkiler, giderek daha da güçlendiğinizi gösteriyor. Bu Dolunay, aslında güçlenmenizde sadece bir adım. Daha fazla sorumluluk almak, basamakları tırmanmak giderek kolaylaşırken otorite figürü haline geliyorsunuz.

Kova burç yorumları: Bu hafta çalıştığınız kişilerle fikirsel anlamda uyum içinde olacağınızı, yeni iş görüşmeleri, yeni iş projelerinin gündeme geleceğine işaret etmekte. Günlük angarya işleri zekanız sayesinde daha hızlı ve pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Fakat iş ortamınıza ilişkin konularda karar verirken akılcı olmak yerine daha duygusal davranabilirsiniz.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Çalışma koşullarınızı ve beklentilerinizi düzene koyacak işbirliklerine girebilirsiniz. Güzel destekler alıyorsunuz. Beklemek veya üzerinde düşünmek yerine bunları değerlendirmelisiniz. Kendi sorumluluklarınızı ve önceliklerinizi hayatınızın merkezine almalısınız. Bugüne kadar yapmamış olmayı kenara bırakın ve yaşantınıza, işinize ve sağlığınıza sahip çıkın.

Venüs transitinin etkisiyle kendinizi fiziksel ve ruhsal yönden daha iyi hissedebileceğiniz bir döneme ilerlerken hayatınızı kolaylaştıran kişiler artabilir. Gündelik yaşamınız ya da çalışma ortamınızdan bir aşk doğabilir. Sürpriz kısmetler kapınıza gelebilir. İş hayatında mevcut rutin kırılabilir. Bir başlangıç veya imza süreci gündeminize gelebilir. Kendi işinizi açma gibi planlar içinde olabilirsiniz veya gerçekleştirmeye ramak kalmış olabilir. Bu dönem ayrıca bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için oldukça destekleyici.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız hiç olmadığı kadar pozitif olacak. Hem fiziksel hem ruhsal zinde olacaksınız. Beslenme düzeninizde daha sağlıklı ve kendi hazırlayabileceğiniz seçeneklere yönelebilir, evden çalışma modellerine uyum sağlayabilir, egzersizlere başlayabilirsiniz. Alışkanlıklarınız yeni rutinler oluşturacağı için bu dönemde bir seçim yaparken kriterinizin bu olmasına gayret göstermelisiniz. Yapıcı ve yenileyici bir tutum sergilediğiniz her alanda başarılı olabilirsiniz. Evinizde ve işinizdeki fazlalıklardan kurtulmalısınız, gerçek ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. Bu size hem bedenen hem de zihnen bir rahatlama getirecektir.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı bazı Kova burçları için zorlayıcı olabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Sağlık sorunları, dedikodular veya düşmanlıklar gibi can sıkıcı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Bu dönemde bir taraftan hayatını kontrol altına almak konusunda üzerinde ciddi bir baskı hissedebilir, diğer taraftan hiçbir şeye müdahale edemiyormuş, olaylar sana rağmen gelişiyormuş gibi hissedebilirsin. Belirsizlik seni her zamankinden daha fazla yıpratabilir ama bir müddet olayları akışına bırakmanda yarar var.

Balık burç yorumları: Bu hafta özel yaşamınızda özellikle iletişim kanallarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Ancak aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun, özellikle yalnız olanlar! Yaratıcı çalışmalar içinde olanlar bu süreçte ilham melekleri zihninizde dolaşabilirler. Çocuk sahibi olmak, hayallerinize yatırım yapmak ve bu konuyu fiziksel durumlara taşımak için destekleniyorsunuz. El becerileriniz, hissiyatınızın yüksek olmasıyla birleştiğinde hem mutlu olacağınız hem de kazanç elde edeceğiniz bir girişim ortaya çıkarabilir.

17 Haziran’da Merkür ve Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Merkür’ün bu transiti, sorunların çözümü kadar yeni gündemleri de beraberinde getirebilir. Eskiden kopmak, sevdiğiniz yerlerden uzaklaşmak veya insanları terk etmek sizi endişelendirebilir. Ancak yeni bir sınır ve bakış açısı belirlemek için önemli bir zamandasınız, bunu kullanmanız sizin mutluluğunuzu daha üst seviyeye çıkarabilir. Anılara sahip çıktığınız kadar yeni anılar biriktirmek için içinizdeki heyecana kulak vermelisiniz.

Venüs transitinin etkisiyle aşktan yana şanslı bir yolda ilerliyorsunuz. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Venüs, kalbinizi çarptıran bir aşkı beraberinde getirebilir, gönlünüzden geçenlere kavuşmanızı sağlayabilir. Duygularınızda uçlara gidebilirsiniz. Tutkular, arzular, öfke veya kıskançlık gibi duyguları daha yoğun hissedebilirsiniz. Çocuklarınızın daha inatçı tavırları ortaya çıkabilir. Ev içinde sözlü tartışmaları beslememeye özen gösterin. Riskli yatırımlarla ilgilenebilir ve elinize geçen kazancı bir yatırıma aktarmak isteyebilirsiniz.

20 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte yaşamınızda aşk teması ön plana geçiyor. Sevdiklerinizle birlikte olmak, zaman geçirmek, paylaşmak sizi mutlu ederken, işlerinize de yaratıcılık ve motivasyon katabilir. Keyif alarak yapmayı sevdiğiniz konulara daha çok yönelebilirsiniz. Duygusal olarak sizi tatmin eden her şeye açık olabilirsiniz. Bu durum bir ayrım yapmanızı da gerektirebilir. Geçici etkiler, geçici hevesler yüzünden acı hissettiğiniz konuları hatırlamalı ve bunları hayatınıza bir daha dahil etmemelisiniz. Yeniden başladığınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmasına izin vermemelisiniz. Bu döngüyü kırabilmek için ideal bir zamandasınız.

22 Haziran’da gerçekleşecek Oğlak dolunayı geleceğinle ilgili hedeflerini sorgulamana neden olabilir. Keyif aldığın şeylerle, geleceğin için yerine getirmen gereken sorumluluklar arasında bir çatışma olabilir. Sorumluluklar, üzerinde baskı yaratabilir. Arkadaş çevrenle ilişkilerinde sorunlar yaşaman mümkün. Üzülsen de bazı insanları hayatından çıkartman gerektiğini fark edebilirsin.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.