Haftalık burç yorumları (16 – 22 Kasım 2020)

Haftalık burç yorumları (16 – 22 Kasım 2020)

16 Kasım, 17 Kasım, 18 Kasım, 19 Kasım, 20 Kasım, 21 Kasım ve 22 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

-Koç burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Vergi, miras, sigorta gibi konularda sorunlar yaşayabiliriz. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir.

Yeni Ay’ın etkisi göz önüne alındığında kredi almak ya da yeni yatırımlar yapmak gibi konularda çok dikkatli olmalı, tüm detayları iyice incelemeliyiz. Ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir.

Varsa eşiniz ve ortaklı işlerinizde uyumu yakalamak isteyebiliriz. Hedeflerimizle ilgili umut vaat eden fırsatlar gelebilir. Gelir ve gider dengemizi bozan fırsatlar ileriye dönük fırsatlarınız olabilir. Bu hafta itibariyle artık zorluklarla ve mücadelelerle geçen bir süreci arkanızda bırakmak üzeresiniz.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte artık kasvetli, sıkıntılı ortamlardan, mücadele gerektiren iş ve para konularından sıyrılabilir, özgür ruhunuzu yeniden keşfedebilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Kişisel gelişim ve yüksek öğrenim konularına ilginiz artıyor.

-Boğa burç yorumları: Başarı ve bolluğun ilk adımlarını atmaya başlıyorsunuz. Hedefinize doğru bir şekilde yoğunlaştığınız noktada engelleri ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz. Korkularınızın üzerine gitmekte fayda var.

Aynı zamanda yeni heyecanlara açık olmanız gerekiyor çünkü yeni başlangıçların açığa çıkabileceği bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerimizde ani beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklentilerimizin karşılığını almak isteyebilir alamadığımız taktirde ilişkimize olan motivasyonumuzu kayıp edebiliriz.

Geçmiş dönem arkadaşlık ilişkilerimiz gündemimize gelebilir ve vicdanen yardım etme ihtiyacı içerisine girebiliriz. Aldanma ve aldatılmalara dikkat!

Mesleki anlamda iş yerindeki çalışma arkadaşlarımızla olan ilişkiler önem kazanıyor. İletişimde saygı ve mesafe arayışlarımız artabilir. İş yerimizde sergilediğimiz fedakar tutumun karşılığını görmenin vaktinin geldiğini düşünebiliriz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle evlilik ve ortaklık ilişkiler gündemde olacak. Eşimiz ya da ortağımız ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir. Partnerimizi aşırıp sahiplenerek, üzerinde baskı kurmaya çalışmamız ilişkilerimizi kötü etkileyebilir. Eşimizle ilişkimizde tutkular artabilir ancak kıskançlığımızı dizginlemeye çalışmalıyız.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte ortak maddi konular, para ve iş konuları iş seyahatlerini de beraberinde getirebilir. Güçlü kişilerle bağlantılar kurabilir, mücadeleci yönlerinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Yabancılarla ortak girişimler gündeme gelebilir.

-İkizler burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşyerinde arkadaşlarımız ile aramızda gizli bir çekişme yaşanabilir.

Sağlık alanında özellikle üreme organlarıyla ilgili kontrollerden geçmemizde yarar vardır. Yeni ayın etkisiyle günlük rutinlerimizde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Bu hafta olabilecek kayıplar ve hayal kırıklıklarıyla alakalı durumlardan dolayı kendinizi yenilmiş hissedebilirsiniz.

Özellikle duygusal açıdan yetersiz duyguların ön planda olabileceği bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Aynı zamanda size karşı düşmanlık ve kıskançlık duyguları taşıyan kişilerin hedefi olabilirsiniz. Sözlü ve yazılı iletişimlerinizde dikkatli olmanız gerekebilir.

Aşk ilişkilerimizde iletişimin ve uyumun önemi artıyor. İlişkilerimize yön vermek isteyebiliriz. İlişkilerimizin yönünü değiştirmekte zorlanabiliriz. Resmiyete dönüşmeyen ilişkiler küskünlükler kırgınlıklar yaşanabilir.

Mesleki anlamda daha derin çalışmalar yapabiliriz. Uzun zamandır keyif konfor alanlarımıza yönelmiştik, artık çalışma zamanı diyebiliriz. Beklenmedik bir anda evde oturan ve iş başvuruşu yapan ikizler burçlarına yeni fırsatlar gelebilir.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte ikili ilişkilerin önem kazanacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza sizi motive eden, ilişki kurmak isteyebileceğiniz bir kişi çıkabilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Özetle ilişkinizde yeni bir döneme ilerleyebilirsiniz. Ortaklıklara da açık bir dönem başlıyor sizler için.

-Yengeç burç yorumları: Bu hafta hayatınızda keyfi ve zamansız ayrılıkla karşı karşıya kalabiliriz. Yüklerinizden kurtulabileceğiniz ve kaybetme duygusu yaşayabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Ortak hedefler ve ortak organizasyonlar ilişkilerin sorumluluğunu arttırırken yeni yaşam ve iş ortaklıklarına vesile olabilir.

Yeni Ay’ın etkisiyle eğer devam eden bir ilişkiniz varsa bu ilişki sonlanabilir. Eğer ilişkiniz yoksa hazır olmadığınızı düşünebilirsiniz. Bu sebeple kendinizi istemeden de olsa yeni ilişkilere kapatabilirsiniz. Aile içerisinde iletişimin, uyumun ve saygının önemi artıyor.

Yaratıcılığınızı ön plana çıkartabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkadaş ilişkileri yerine çocuğu olan yengeçler çocuklarınıza daha çok vakit harcamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklı ilişkilerinizde uyumu yakalayacağınız bir hafta.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcunda seyahate başlamasıyla aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacak. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımızda tutkulu bir aşk başlayabilir. Mevcut ilişkilerimizde tartışmalara yol açacak kıskançlıklardan kaçınmalıyız. Bu dönemde partnerimizle ilişkimiz daha derin ve tutkulu bir hal alabilir.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte iş ve çalışma ortamınızı, gündelik yaşamınızı şekillendirme ve yeni bir düzene oturtma yönünde kendinizi daha istekli ve motive hissedebilirsiniz. Sağlık, şifa, tedavi, terapi konularının içinde olabilirsiniz.

-Aslan burç yorumları:

Bu hafta itibariyle pozitif gelişmeler ve iyileşmeler sizler için çok hızlı bir şekilde gerçekleşebilir. Yaşamınızın her alanında gerek duygusal hayatınızda gerek maddi dünyanızda emeklerinizin karşılığını alacağınız yeni bir döneme adım atıyorsunuz.

Ektiğiniz tohumların meyvelerini toplayabilir ve yaratıcı gelişmeler yaşayabiliriz. Yolunuza çıkabilecek engelleri kolaylıkla aşabileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Sözleşmeler, anlaşmalar ve kısa seyahatler alanında iletişim trafiği yaşanabilir.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle Aslan burçları için ev ve aile ilgili konular da ön plana çıkacaktır. Aile ile ilgili sağlık problemleri yaşanabilir ve gündeminizi meşgul edebilir. Aile bireyleri ile gizli bir rekabet ve çekişme yaşanabilir. Bir aile sırrı ortaya çıkabilir. Evle ilgili tadilat, dekorasyon gibi şeyler düşünüyorsak, bu konularda muhalefetle karşılaşabilir, kendimizi gergin hissedebiliriz.

Zaman zaman gergin anlara şahitlik edebiliriz. Sürprizler terslikler aksilikler canımızı sıkabilir. Bunların ileride yatırımlarımız ve güvencelerimiz olacağı düşüncesi ile geçici olduğunu düşünerek yatışabiliriz.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte yaşamınızda aşkı, tutku ve heyecanı daha güçlü hissedebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konulara eğilebilirsiniz. Bu dönemde aşık olabilirsiniz, aşkı ruhunuzda, kalbinizde hissedebilirsiniz.

Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz.

-Başak burç yorumları: Hayatınızda isteklerinize, hedeflerinize doğru tam anlamıyla kendinize odaklayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Öte yandan kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çok fazla yorgunluğunuz ön planda olduğu için, dış dünyadan uzaklaşıp sakin bir ortam arayışı içine girebilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön planda olacak. Kardeşlerimizle aramızda rekabet yaratacak ve kıskançlık uyandıracak bir sorun ortaya çıkabilir. Yakın çevreden birisiyle tutkulu bir aşk söz konusu olabilir. Yeni ayın etkisiyle de beklenmedik bir şekilde bu kişiyle evlilik kararı alabiliriz.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte ev ve aile konuları ile daha fazla ilgilenebileceğiniz bir dönem başlıyor. Ailenizle daha sık görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz, evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Geçmişle, tarihle ilgili konular daha fazla ilginizi çekebilir.

Bu hafta gelir gider dengemizi kontrol altına almak isteyeceğiz. Aşırıya kaçan harcamalar söz konusu olabilir. İhtiyaca yönelik harcamalar yaptığımızın kanaatine varmamız zaman alabilir. Geleceğe yönelik yatırımlar yapmak isteyebiliriz.

İşleri zamana bırakmak aksiliklerle karşı karşıya kalmanıza sebep olabilir. Hedeflerimize yönelik araştırmaları geçmişte olduğu gibi değil de daha fayda sağlayacak bilgileri bir araya getirip ilerlemek fayda sağlayabilir.

-Terazi burç yorumları: Bu hafta bir hastalıktan ya da meydan okuyucu bir mücadelenizden başarılı bir şekilde çıkabileceğiniz sevinçleriniz söz konusu olabilir. Ama bu başarı sizin tedbirsiz davranmanıza sebebiyet verebilir. O yüzden çok fazla rahat ve dikkatsiz tutumlar sergilememelisiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön planda olmaya devam edecek. Kazancımız bu dönemde artış gösterebilir. Ancak yine de temkinli olmaya çalışmalı, gereksiz harcamalar konusunda dikkatli olmalıyız.

Hafta sonu Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte yakın çevrenizle görüşmeler, yolculuklar hızlanıyor. Komşularınızla, masa ve sıra arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle daha çok zaman geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yakın gelecekte tükendiğini düşündüğünüz duygularda yoğunlaşmalar ve tekrar bir araya gelmek ya da ilişkiniz var ise ilişkinizde monotonluktan kurtulmak ile alakalı heyecanlar yaşamanız söz konusu olabilir.

Dengede kalmak için ikili ilişkilerimizdeki uyumdan dem vurabiliriz. İletişim ve ilişkilerde uyuma dikkat çekiyor bu hafta. Yersiz öfke patlamalarına dikkat. Aile içerisinde düzene olan tutkunuz ve fedakar tavrınıza karşı beklentiye girmek biraz zorlayıcı olabilir. Çalışıyorsak imza atacağımız evrak ve belgeleri detaylı bir şekilde okumak ve ardından imzalamak fayda sağlayabilir.

-Akrep burç yorumları: Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte maddi konularda daha aktif ve hareketli olacağınız bir dönem başlıyor. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı geliştirmek, artırmak konusunda kendinizi motive hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda yeni girişimler söz konusu olabilir, profesyonel çalışmalar sonucunda elde edebileceğiniz başarılar açığa çıkabilir. Parasal konularda yükselişe geçebilirsiniz. Ekonomik anlamda kendinize çok fazla güvenebileceğiniz bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir.

21 Kasım’da Venüs sizin burcunuza geçiyor. Bu süreçte dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kendimizi daha çok gösterebilir, bu zamana kadar gizli tuttuğumuz yönlerimizi çevremize açabiliriz.

Hukuki süreçlerle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde sorumluluk almak isteyebiliriz. İlişkimize yön vermek adına da içe kapanabilir ve yeni kararlar almak isteyebiliriz. Sabırlı olmak ve sonuç için ısrarcı olmamak kazanç sağlayabilir.

Özel hayatınızı çok fazla ihmal edeceğiniz için kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İçe çekilme ve kendi başımıza kalmak isteyebiliriz. Kendi içimizde çözüme ve uyuma ulaşmak isteyebiliriz. Yakın çevremizde sağlık problemleri yaşayan birilerine şahitlik etmek can sıkıcı olabilir ve etkilenebiliriz.

İsteklerinize adım adım ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekebilir. Size mutluluk getirebilecek gelişmeler, içinizi ısıtabilecek haberler ve daha pozitif duygular yaşamanız söz konusu olabilir.

-Yay burç yorumları: Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olay, olumlu gelişmelerle sonuçlanabilir. Yaşamınıza güzellik ve uyumu getirebilecek şeylere odaklanabilirsiniz. Kendinizi başarılı bulabileceğiniz ve ağır bir yükten kurtulacağınız bir dönemde olacaksınız.

Özel hayatınızda bir takım sorunların çözülmesi mümkün. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir.

Organizasyonlar ve grup aktivitelerine katılabiliriz. Bu aktiviteler parasal anlamda aşırı harcamalara neden olabilir. Yapılan harcamaları sorgularken kendinizi bulabilirsiniz. Oysa bu harcamalar ilerde güvenceleriniz haline dönüşebilir.

Kendi yeteneklerinize odaklanmak onları keşfetmek fayda sağlayabilir. Mesleki anlamda beklenmedik sürprizler olurken iş kayıpları da yaşanabilir. Bu iş kayıpları yeni oluşumlara hazırlanmak için yaşanacağı için kendinize yük yapmaktan geri durmalısınız.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi biraz daha geriye çekmek ve yalnız kalmak istediğimiz bir döneme giriyoruz. Bir ilişkimiz varsa, gözlerden uzak yaşamak ihtiyacı doğabilir ya da ilişkimiz için kendimizden taviz vermemiz beklenebilir.

21 Kasım’da Güneş nihayet burcunuzda, size rahatlama getiriyor. Artık neşenize, özgür ve bağımsız hareket şeklinize kavuşabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güvenin artmasıyla birlikte artık ayaklarınız çok daha yere basıyor.

-Oğlak burç yorumları: Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte kendinizi hayatın genel akışına daha rahat bırakabileceğiniz bir dönem başlarken kendinizi bu doğal akışta daha mutlu ve iyi hissedebilirsiniz.

Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Mücadeleli geçecek bir dönem geçirmeniz söz konusu olabilir. İş hayatınızda bıkmadan ve sürekli çaba harcamak durumunda kalabilirsiniz.

İlişkiniz varsa manevi doyuma ulaşmak isteyebilirsiniz. İlişkiniz yoksa yeni bir tanışma söz konusu olabilir. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilgili sağlık problemlerine dair haberler alabiliriz.

Emeklerinizin tam anlamıyla karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu dönemde iş başvurularınızın karşılıksız çıkması can sıkıcı bir hal almışken yeni fırsatlar gündeminize gelebilir. Hedeflerinize yönelik yeni iletişim sahaları geliştirebilirsiniz. Yeni projeler üretebilir ve otorite figürlerinin gözünde aranılan kişi olabilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Arkadaş gruplarında kıskançlıktan doğan sorunlarla karşı karşıya gelebiliriz.

Sosyal çevremizde gizli çekişmeler ve rekabetçi bir ortam içinde kalabilir, kendimizi bunalmış hissedebiliriz. Biz de baskıcı ve ısrarcı davranışlardan kaçınmalıyız. Arkadaşlık ilişleri yoluyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

-Kova burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle Kova burçları için iş ve kariyerle ilgili konular ön planda olmaya devam edecek. Bu dönemde kariyerimizde öne çıkabilir, ilişkilerimiz sayesinde yeni iş fırsatları yakalayabiliriz.

Yaşamınızda oldukça hızlı bir ilerleme yaşayacağınıza durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizi ekonomik anlamda çok fazla rahatlatabilecek bir olayın yaklaştığını haber veren durumlar gündeminizde olabilir. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz.

Kariyer planlarımızı gözden geçirmek dış dünyaya açılmamıza kolaylıklar getirebilir. Ekonomik anlamda sevindirici gelişmeler yaşamanızın yansıra duygusal hayatınızda da gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızdaki birtakım çatışmaların, mücadelelerin sonucunda önemli haberler ve önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte sosyal konuların ve ortamların hız kazandığı, canlandığı bir döneme ilerliyorsunuz. Arkadaşlıklar ve dostluklar önem kazanıyor. Kendinizi fikir ve düşüncelerin tartışıldığı, geliştirildiği ve paylaşıldığı ortamlarda daha fazla bulabilirsiniz.

-Balık burç yorumları: Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konuların önem kazandığı bir dönem başlıyor. Hedeflerinize, planlarınıza odaklanabilir, iş seyahatleri yapabilir, yeni insanlarla tanışabilir, iş imkanları ve fırsatları keşfedebilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. İlişkimiz yoksa, hayatımıza farklı kültürlerden biri girebilir ve tutkulu ancak çalkantılı bir aşk yaşayabiliriz. Manevi konulara olan ilgimiz artabilir.

Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. İsteklerinize adım adım ulaşabilirsiniz fakat bunun için kendi enerjinizi yükseltmeniz gerekebilir. Sizi iyi hissettirebilecek konu ve olaylara odaklanmak sizin için çok daha iyi sonuçlar yaratabilir.

Sanatsal objelerle haşır neşir olmak enerjimizi yükseltebilir. Yabancı kaynaklı sermayelere yönelik araştırmalara girebilir odağımızı o yöne çevirebiliriz. Ani ve beklenmedik bir şekilde yurt dışı seyahatleri gündemimize gelebilir. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

(İNDİGO)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.