Haftalık Burç Yorumları (15 – 21 Nisan)

Haftalık Burç Yorumları (15 – 21 Nisan)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova Ve Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta tamamlamanız gereken bir ton iş olabilir ve bunun getirdiği stres ve yorgunlukla geceleri uykusuz kalabilirsiniz. Ne kadar keskin olursanız olun, her şeyin üstesinden mümkün olan en etkili şekilde gelebilirsiniz. Bu hafta evren dileğinizi yerine getiriyor. Rahatlayın ve arzuladığınız şeyi yaratın. Yeni fikirler ve zihinsel dalgalarla hayatınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Etkin olmaya daha yavaş ve istikrarlı bir şekilde başlamanız tavsiye edilir.

Kariyer: Hafta başında verdiğiniz sözleri veya işlerinizi yerine getirmek için fazla mesai yapmanız gerekebilir. Ancak herhangi bir görevi tamamlarken yardıma ihtiyacınız olursa çalışma arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz. Bu hafta genellikle ruh hali değişimlerinin daha öngörülemez olduğu bir hafta olacak.

Aşk: Biriyle ilişkinizi romantikleştirmek isteyebilirsiniz. Bekar veya yalnız olanlarınız yeni biriyle kaynaşma fırsatı yakalayabilirler. Aşk hayatınız ve ilişkiniz açısından olumlu bir hafta. Bu hafta sizden uzakta yaşayan eski bir partneriniz karşınıza çıkabilir.

Para: Hafta başında devam eden finansal faaliyetleriniz ve diğer finansal işlemlerinizle ilgili her şey sorunsuz ilerleyecek. Gökyüzü finansal geleceğinizle ilgili bazı olumlu gelişmelere işaret ediyor.

Sağlık: İyi bir tutuma ve bol enerjiye sahip olmak, yarım kalan işleri gerekli özgüvenle bitirmenizi sağlayacaktır. Ancak haftanın ilerleyen dönemlerinde kondisyonunuza ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi olacaktır.

19 Nisan’da Güneş sizin burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçiyor. Finansal kaynakların ve değere olan bakış açın ön plana çıkacak. Para kazanmak ve mali istikrarını korumak senin için önem kazanacak. Yeni bir gelir kapısı elde etmek için çaba sarf etmek isteyebilir, halihazırda akışta olan parayı biriktirmek isteyebilirsin. Diğer yandan kazançlarının devamlılığı ile ilgili seni huzursuz edecek koşullar gelişebilir. Kendine verdiğin değeri fark ederken hayatta sana daha çok keyif veren, huzurlu ve sakin hissettiren şeylere yönelebilirsin.

Boğa burç yorumları: Önemli gökyüzü değişimlerinin Boğa burcu için hoş olmayan duygulara ve zorluklara yol açması ihtimali var. Ancak bunun uzun vadeli etkisini değerlendirmek size yaşananların arka planındaki mantığı anlamınızı sağlayacaktır. Aşırı duygusal iniş çıkışlar yaşıyor olabilirsiniz; belki de bu geçmiş deneyimlerden kaynaklanıyordur. Ayaklarınızı yere sağlam basın ve kendi değerinizin farkına varın.

Kariyer: Boğa burcu, kariyer konusunda refah ve uyumla dolu bir hafta geçirecek. İş arkadaşlarınız veya büyükleriniz mesleki hedeflerinize ulaşmanız konusunda sizi desteklemeye devam edecek.

Aşk: Bu haftanın ilk günlerinde, bazı önemli ilişki sorunlarıyla uğraşırken aşırı tepki vermemeye dikkat ederek geçirilmelidir çünkü durum kötü bir hal alabilir. Partnerinizle birlikte güzel vakit geçirmeye odaklanın.

Para: Bu hafta nakit akışınız yeterli olacak. Aile ve sosyal ağlardan gelen destek finansal durumunuzu iyileştirir nitelikte. Spekülasyon gibi riskli yatırımlardan bir süre daha uzak durmanızda fayda var.

Sağlık: Hafta başlarken sağlığınızı korumak ve sağlıkla ilgili sorunları azaltmak, iyi bir diyet ve egzersiz rutini ile başarılabilir. Ancak duygusal zindeliğinizi korumaya dikkat etmelisiniz.

19 Nisan’da Güneş sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Güneşin desteğini arkanıza alıyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık süreçte genel hayat dinamiklerin ve sağlığın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Dış dünyaya kendini sergilerken keyifli ve huzurlu görünebilir, sağlığındaki istikrarı sürdürebilmek için güvenlik önlemlerini artırabilirsin. Gerek kariyer hayatında gerek ikili ilişkilerinde gerekse ev hayatında huzurlu ve sakin tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Alışkanlıklarını bırakmaya zorlayan koşullar hissedebilirsin. Ancak Uranüs’ün burcundaki seyahatiyle dönem dönem huzurun kaçabilir.

İkizler burç yorumları: Kapınıza çalan biri sizi epey şaşırtabilir. Bu haftanın İkizler burcuna yeni fırsatlar getirme ihtimali daha yüksek. Bu hafta sizin için tamamen sonuç odaklı bir hafta olacak. Bazı önemli durumlar için planlar yapmakla meşgul olmanız mümkün. Birisi mülkle ilgili olağanüstü görevlerin tamamlanmasına yardımcı olacak. Başka bir ülkeye aile tatili planlanıyor olabilir.

Kariyer: Ayın bu döneminde bazı karmaşık konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Akıllıca düşünmeniz ve bazı durumları etkili bir şekilde ele almanız, sonunda konumunuzu güçlendirmenize yardımcı olacaktır.

Aşk: Haftanın sonuna doğru, romantik hayatınız için rahatlatıcı olabilecek çok fazla sevgi göreceksiniz. Romantik hayatınız artık sizin için çok daha istikrarlı ve net olabilir. Bu hafta sonuna doğru bazı önemli kararlar alacaksınız.

Para: Bu hafta ekstra bir kilometre yürümek için ilave çaba harcamanız gerekecek, işleri kolay kolay başaramayabilirsiniz. Engelleri aşarak vizyonunuza ulaşmak için çözümler arayın. Bu hafta size ihtiyacınız olan tüm maddi konforların yanı sıra birkaç zorluğu da getirebilir.

Sağlık: Bu hafta enerji seviyeniz ve kondisyonunuz iyi durumda. Ancak hareket etmeye özen gösterin. Beslenme düzeninizi bozmanız halinde hafta sonuna doğru bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Detoks yapmanız önerilir.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte ruhsal dünyan ve kontrol dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bilinçaltımdaki korkular bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Maddi ve manevi güvenliğini tehdit eden koşullar seni içsel olarak huzursuz edebilir. Öte yandan bu stresle baş edebilmek adına ruhsal çalışmalara yönelebilirsin. Yaratıcılığına odaklanmayı tercih ederek bazı sanatsal faaliyetlere yönelebilirsin. Müdahale edemediğin ve tüm insanlığı ilgilendiren konulardaki gelişmeler seni strese sokabilir.

Yengeç burç yorumları: Arkadaşlarınızın gerçek arkadaşlarınız olup olmadığını göreceğiniz bir durumda sıkışıp kalabilirsiniz. Aile ilişkileri dışında arkadaş ilişkileri içine bu hafta çok fazla girmeyin. Öte yandan birilerinin ciddi sorunlarını çözebilir, onların kurtarıcısı olabilirsiniz. Bu haftanın size verebileceği bir ipucu, zor durumlarda sakinliğinizi korumanız ve insanların sizin için akıllarından geçenlere dikkat etmenizdir.

Kariyer: Pratikleri çok erken tamamlamak için acele etmek yerine öğrenmeye daha fazla zaman ayırmalısınız. Bu hafta geleceğiniz için faydalı olacak bazı yeni şeyler öğreneceksiniz. İşletmeler için yeni sözleşmeler imzalama ihtimaliniz var.

Aşk: Partnerinizden yeni bir anlayış ve sevgi seviyesi deneyimleyeceksiniz. Devam eden çatışmalar bu hafta sona erecek. Evlilik hayatınız aşk dolu olacak. Bekar olan kişiler hafta boyunca hayatlarında yalnızlık ve boşluk hissi yaşayabilirler.

Para: Bu hafta spekülasyonlar sizin için pek iyi olmayabilir, bu tür riskli girişimlere para yatırmaktan kaçının. Her ne kadar maddi bir artısı olmasa da keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sağlık: Yanlış zamanda yemek sorununuz daha da kötüleştirebilir ve bazı tıbbi durumlara yol açabilir. Ancak bu hafta aktif ve üretken kalacaksınız. Gezegensel etkiler bu sefer sağlığınızda size bir destek sağlayacaktır.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcunda transitine başlıyor. Sosyal hayatın ve hedeflerin ön plana çıkıyor. Bugünlerde sosyalleşmek kolay olmasa da arkadaş gruplarınla bir araya gelmek ve organizasyonlar yapmak isteyebilirsin. Mesleki ekipler, dernek veya vakıflarda insanlığa faydalı olacak çalışmalarda bulunabilir, sosyal çevrende uyumlu ve sakin tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ancak bu çalışmalar esnasında huzurunu kaçıracak ani gelişmeler de yaşaman mümkün. Geleceğe dair hedefleri somutlaştıracak birtakım düzenlemeler yapmak isterken strese girebilirsin.

Aslan burç yorumları: Bu sizin için mutlu bir hafta olacak sevgili Aslan burçları. Her açıdan tüm iyilikleri ve verimli sonuçları alabileceğiniz bir döneme yavaş yavaş giriyorsunuz. Sağlık ve finansal konular haftayı inanılmaz keyifli hale getirebilir. Bazılarınız zamanınızı evinizi yeniden düzenlemek için harcayabilir, bazılarınız ise mobilya ve dekoratif eşyalar satın almak için zaman ayırabilir. Bu sefer itibarınız açısından işler daha iyi olacak. Hafta sonuna kadar yeni bir araba veya yeni bir ev satın almanıza bile olanak tanıyacak. Bu sizin için şanslı bir hafta olacak.

Kariyer: Gelecekteki büyüme beklentileri için hafta boyunca motive kalacaksınız. Size yeni bir rol veya görev verilecek ve bu konuda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Bu sefer kariyer cephesinde meşgul olmaya devam edeceksiniz.

Aşk: Partneriniz bazı konularda size karşı biraz inatçı olabileceği için ekstra sakin olmanız ve ilişkide uyumu korumanız gerekiyor. Bu, ilişkide şefkatli olmanız gereken zamandır. Hafta sonuna doğru her şey yoluna girecek.

Para: Haftanın başında finansal alanda gerçekten iyi fırsatlar elde edeceksiniz. Fırsatları değerlendirin ve işe yüklenmek için hazır olun. Bu hafta meşgul kalacaksınız ama mutlu bir şekilde meşgul olacaksınız. Keyifli bir yorgunluk olabilir.

Sağlık: Sağlığınızın genel durumu iyi olacak. İyi bir enerji hissedeceksiniz ve geçmişte yaşadığınız rahatsızlıklardan kurtulabileceksiniz. Sonuç olarak, bu sefer sağlık durumunuzdan dolayı kendinizi rahat ve harika hissedeceksiniz.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık bu süreçte kariyer hayatın ve başarı hedeflerin gündemde olacak. Çalışma hayatına daha çok odaklanacağın, kariyerindeki istikrarı sürdürebilmek adına yeni eylem planları geliştirebileceğin bir dönem seni bekliyor. Toplumdaki sakin ve kontrollü duruşunla dikkatleri üzerine çekebilir, üstlerinle uyumlu çalışmalar yapabilirsin. Ancak hedeflerin için çalışırken ani gelişebilecek koşullar rahatını kaçırabilir. Projelerinde yaşanabilecek hızlı gelişmeler, devamlılığı sürdürebilmende güçlük çıkarabilir.

Başak burç yorumları: Bu hafta sizin için önemli olan birinden güzel haberler alabilirsiniz. Bazı Başak burçlarının bir araba ya da gayrimenkul satın alma olasılığı oldukça yüksek. Ayrıca bunlara para yatırmak için de iyi bir zaman dilimi. Bu süre zarfında aile mutlu olacak. Bu sefer yeni arkadaşlar edineceğiniz öngörülebilir ancak sahte arkadaşlara karşı dikkatli olmalısınız. Çünkü yakınlarınızın gerçek yüzlerini bilmek sonradan sizi üzebilir. Genel olarak bu sizin için olumlu bir hafta olacak sevgili Başaklar.

Kariyer: Başlangıçta bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak bu alanda iyi bir deneyime sahip olduğunuz için her şey yoluna girecek. Gezegensel yaklaşımınız bu süre zarfında tüm potansiyelinizi kullanmanıza izin vermeyebilir. Yine de biraz daha iyi performans göstereceksiniz.

Aşk: Bu sefer aşk ilişkinizi ve aile ilişkilerinizi bir profesyonel gibi istikrarla yönetebileceksiniz. Bekarlar bu süre zarfında yeni arkadaşlar edinme konusunda bir umut ışığı yakalayabilirler. Ayın bu döneminde Başak burcunun hayatında yalnızlık hissi kaybolacak.

Para: Olası tüm kaynaklardan elde edilen finansal kazançlardan yararlanacaksınız. Bu sefer sıkı çalışmanızın meyvesini alacaksınız ve sizi fazlasıyla mutlu edecek istediğiniz ödülleri alacaksınız. Ancak mülkiyetle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

Sağlık: Bu hafta hem bedeninize hem de zihninize iyi bakacaksınız. Bu süre zarfında eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız. Hiçbir konuda aşırıya kaçmamanız konusunda dikkatli olmalısınız, zira bundan kaynaklanabilecek hasarlar söz konusu olabilir.

19 Nisan tarihinde Güneş Boğa transiti başlıyor. Hayat görüşlerin ve yurt dışı konular gündemde olacak. Kişisel gelişimin için bazı eğitimlere başlamak isteyebilir ve değerlere olan bakış açını sorgulayabilirsin. Yabancılarla ilgili konularda hareketlenmeler olabilir. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan çalışmalarındaki istikrarı sağlamak önem kazanabilir fakat ani gelişmelerle strese girebilirsin. Öte yandan yurt dışına seyahat etmek isterken engellerle karşılaşabilirsin. Terazi burç yorumları: Gülümseyin sevgili Teraziler! Çünkü bu hafta bunun için pek çok nedeniniz olabilir. Bu hafta sizi bilgeliğiyle yıkayacak bir zekayla tanışacaksınız. Gelecekle ilgili tüm güzel kararları bu süre zarfında alacaksınız. Bu sefer içgüdülerinize güvenmeniz gerekiyor. Bu hafta pahalı bir alet satın alma isteğiniz olabilir. Eğer ihtiyacınız varsa, bunu yapmanın tam zamanı. Yaşamınızın her aşamasında büyükleriniz size yardımcı olacaktır. Bu hafta boyunca birçok yeni şey öğreneceksiniz.

Kariyer: Bu haftaya düzensiz bir şekilde başlamak, dikkatsiz davranışlarınız nedeniyle sorunlara yol açabilir. Muhtemelen bazı yeni zorluklarla karşılaşacaksınız ve istediğiniz başarıyı elde etmek için çok ve ısrarla çalışmanız gerekebilir.

Aşk: Hafta ortasına yaklaşan günler son derece hassas olabilir ve ilişkinin çeşitli yönlerini anlamanızı gerektirebilir. Eğer kararlı bir ilişkiniz varsa partnerinizin duygularını anlamalısınız.

Para: Hafta başlarken finansal açıdan bazı olumlu sonuçlar karşınıza çıkacak. Tüm çabalarınız sıkı çalışmanın meyvesini alacaktır. Para kazanmanız için birçok fırsat olacak; Her şeyi yaparak onlardan yararlanın, ancak doğru yolda kalın.

Sağlık: Bu hafta sağlık açısından sizin için faydalı olacak. Formda ve iyi kalacaksınız. Alerjik yiyeceklerden uzak durduğunuzdan, fiziksel ve zihinsel sağlığınız için uygun egzersizler yaptığınızdan emin olun.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Finansal paylaşımlar gündeminizde olacak. Ortaklı gelirlerindeki istikrarı ve düzeni devam ettirmek bu dönemde önem kazanabilir. Alacaklarını tahsil etmeye odaklanırken diğer yandan giderlerini de düzene koyman gerekebilir. Bu dönemde vergi, sigorta, miras ve kredi gibi konular hareket kazanırken beklemediğin gelişmeler seni biraz strese sokabilir. Ayrıca güvenliğini ve içsel huzurunu tehdit eden koşullar psikolojik olarak sana baskı hissettirebilir.

Akrep burç yorumları: Yeni bir şeyler yapmanın ve zirveye ulaşmanın zamanı geldi sevgili Akrepler. Eğer tavsiyeye ihtiyacınız varsa anne babanıza danışmanız sizin faydanıza olacaktır. Son birkaç hafta boyunca doğru insan gruplarıyla birlikte olmamış olabilirsiniz. Bu yüzden, o gruplardan ayrılıp insanları arkadaş edinmeden önce anlamak, gelişiminiz için daha iyi olacaktır. Telif ücreti veya komisyon aldığınız bir işle uğraşanlar kazançlı olabilir.

Kariyer: Hafta boyunca kendinizi çok motive hissedeceksiniz. Kaybedilen zemini geri kazanmak için gerekli ilerlemeyi sağlayın. Kaybettiklerinizi geri kazanmanın, bozulan düzeni tamir etmenin, düzeltmenin zamanı. Bu sadece büyümeyi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sizi daha olgunlaştıracaktır.

Aşk: Aşk hayatınızla ilgili konularda danışmanlık alabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde işler hafta ortasında sizin için daha iyi hale gelecektir.

Para: Bu hafta başarılı olacak burçlar arasındasınız. Sadece yaratıcı olmanız ve gelirle ilgili tüm konulara aktif olarak katılmanız gerekiyor. Yeniliğe önem vermeniz size fayda sağlayacak. Zor zamanlarda yalnızca paranın faydalı olduğunu anlamalısınız. Öyleyse şimdi birikime ve tasarruf etmeye başlayın.

Sağlık: Yaşam tarzınız yüksekte. Beslenmenizi planlamak için bir beslenme uzmanına başvuracaksınız ve bu sizin için en doğru karar olacaktır.

19 Nisan itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ön plana çıkıyor. Evliliğindeki huzura ve maddi-manevi güvene odaklanmak isteyebilirsin. Beraberliğini daha keyifli hale getirmek ve zamanı uyum içinde geçirebilmek için harekete geçebilirsin. Eşinin finansal koşullarında dengesizlikler oluşabilir ve bu sebeple huzurunun kaçtığını düşünebilirsin. Ortaklığın veya iş birliği yaptığın kişilerle ilgili beklenmedik gelişmeler gündemine gelebilir ve stres yaşayabilirsin.

Yay burç yorumları: Bu hafta sizin için heyecan, mutluluk ve pozitif enerji dolu olacak. İş arayanların tercih listesindeki şirketlerden işe alınması muhtemeldir. Çocuklar açısından ise haftanın ilk günlerinde, tüm hafta boyunca ruh halinizi aydınlatacak güzel haberler duyabilirsiniz. Bu sefer hayalinizdeki evin çalışmalarına başlayabilirsiniz.

Kariyer: Hafta ilerledikçe bazı somut planlar oluşturabileceksiniz. Günler geçtikçe hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı daha iyi anlayacak ve bu da engelleri daha ustalıkla aşmanıza yardımcı olacaktır.

Aşk: Aşk ilişkinizde sizi büyük bir çatışmaya sürükleyebilecek bazı ego sorunları ortaya çıkabilir. Ancak intikam duygusuna kapılmayın ve partnerinizin duygularına zarar vermeyin. İlişkinin uyumunu bozmamaya özen gösterin.

Para: Bu hafta muhtemelen finansal gelişiminizin hızında olumlu bir ivme göreceksiniz. Maddi durumunuzu iyileştirebileceksiniz. İlerleme kademeli olacaktır, bu yüzden lütfen sabırlı olun.

Sağlık: Bu hafta sağlıklı ve formda olacaksınız. Sağlıklı kalmak için denenmiş ve doğrulanmış veya kanıtlanmış tedavilere bağlı kalmanız tavsiye edilir, çünkü deneme yanılmalar sizin sağlığınız için çok faydalı olmayabilir.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde çalışma hayatın ve sağlığınla ilgili konular gündemde olacak. Günlük ortamında sakin ve uyumlu olmaya odaklanabilirsin. Rutinlerini pratikleştirebilmek adına bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Çalışma arkadaşlarınla ahenk içinde süreci yürütmeye özen gösterebilir, iş akışındaki istikrara ve tutarlılığa önem verebilirsin. Ancak projelerinde oluşabilecek ani gelişmeler seni strese sokabilir veya ofis ortamındaki hızlı olaylar ile huzursuz hissedebilirsin.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta küçük şeyler için bile endişelenmeyi bırakın. Gülümsemek için nedenler bulun ve her şeyde ve herkeste iyiyi bulmaya devam edin. Güzelliğin bakanın gözlerinde olduğunu her zaman hatırlayın, böylece insanlarda ne olduğunuzu görürsünüz. Bu sefer ruh halinizde bazı değişiklikler görebilirsiniz. Duygularınızı kontrol edin, kendinizi iyileştirmeniz gerekiyor. Bu dönem herhangi bir ruhsal şifa almak için harika olacaktır. Sonunda kalbinizi gülümseten şeyi yapın.

Kariyer: Geleceğiniz için harika planlar yapacaksınız. Zihniniz bu sefer doğru yöne gidecek, sadece hiçbir soru sormadan onu takip edin. Büyük kararlar almadan önce finansal danışmanınızdan tavsiye almanız faydalı olabilir.

Aşk: Ego, ilişkinizde pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Size sahip olamayan ancak başka insanlara gitmenize de izin vermeyen; size zararı olan tek taraflı ilişkilere karşı dikkatli olun.

Para: Bu sefer finansal büyümeniz için daha iyi fırsatlar olacak. Herhangi bir anlaşmayı sonuçlandırmadan önce defalarca düşünmeyi unutmayın. Sizi aldatmaya çalışabilecek yabancılara karşı temkinli olmanızda fayda var.

Sağlık: Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Hala bir miktar eklem ağrısı yaşıyor olsanız bile, fizyoterapi almak şüphesiz bunu aşmanıza yardımcı olacaktır.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcunda transit yapıyor. Hobilerin ve aşk hayatın gündemde olacak. Birlikte olduğun kişiyle olan ilişkini uyum ve ahenk içinde sürdürmeye odaklanırken güven temasının önemini daha çok hissedebilirsin. Ancak birlikteliğindeki istikrarın tehdit altında olduğunu hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsin. Çocuklarınla çok zaman geçirdiğin bugünlerde sevecen ve yumuşak olmaya özen gösterirken onların ani çıkışları sakinliğini bozabilir.

Kova burç yorumları: Bu hafta sizin için iniş ve çıkışlarla dolu olacak ama hayat bir nevi de bundan ibaret. En ufak şeylere üzülmeyin ve dışarıda birçok şeyden acı çeken birçok insan olduğunu ve sizi mutlu edecek çok şey olduğunun farkında olun. Bu yüzden hayatta sahip olduğunuz her iyi şey için mutlu olun. İyileşme bu sefer yavaş yavaş önünüze gelecektir. Bu sefer bir şeyler öğreneceksiniz ve bu sizin en iyi büyüme döneminiz olacak.

Kariyer: Anında sonuçlar beklemeyin. İş dünyasındaysanız, cazip seçenekler sizi cezbedebilir ve bu da mevcut projelerinize odaklanmanızı kaybetmenize neden olabilir.

Aşk: Herkesi sevdiğiniz ve herkesin sizi sevdiği bir ailede yaşarken kalbinize yeni birini almayın. Hatalarınızdan ders alın ve bunları bir daha tekrarlamayın.

Para: Muhtemelen uğruna çok çalıştığınız ve devam etmeniz için size ilham verecek olan ödülleri alacaksınız. Mali durumunuz genel olarak mükemmel durumda gibi görünse de, bu haftanın ilerleyen günlerinde mülkle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

Sağlık: Bu hafta daha sıkı egzersiz yapma arzunuzu güçlendirecek. Motivasyonunuz da yüksek ve coşkulu olacak. Bu hafta sağlık açısından kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

19 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcunda transit yapıyor. Ailenizden destek göreceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Aranızdaki bağın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Ayrıca eviniz içerisinde bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu değişimler size oldukça iyi gelecek ve rahatlayacaksınız. Ancak aniden tamirat tadilat gerektiren işler gündemine gelebilir ve huzurun kaçabilir. Evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracağınız, evinizde yapılması gereken bir işle daha fazla ilgileneceğiniz bir dönemde olacaksınız. Sevdiklerinin değerini fark ederken onlara keyif verecek aile içi organizasyonlar düzenleyebilirsin. Öte yandan evinde dinlenmeyi tercih edebilirsin. Bu dönem emlak, gayrimenkul, arazilerle ilgili konu ve olaylar da hayatınızda yer edebilir.

Balık burç yorumları: Bu hafta önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu sizin için en iyi haftalardan biri olabilir. Bazılarınız uluslararası bir iş gezisine çıkabilir. Bu hafta çok mutlu olacaksınız çünkü oradan buradan pek çok sürpriz duyacaksınız. Evliliklerinde sorun yaşayanlar, yakında ömür boyu partnerine kavuşacak ve hatta evlenecekler. Yurt dışına yerleşmeyi planlayanlar bu haftadan itibaren yolculuklarına başlayacaklar.

Kariyer: Bu hafta sizin için aktif ve olaylı geçebilir. Yarım kalan birkaç işle ilgileneceksiniz. Hiç vakit kaybetmeden cesurca ilerleyeceksiniz. Becerilerinize güvenin ve daha çok çalışın.

Aşk: Eski sevgilinize geri dönme isteği duyabilirsiniz, ancak zaten ilerleme kaydettiğinizi ve geri dönmenin işleri daha da kötüleştireceğini ve ilerlemenizi engelleyeceğini unutmayın.

Para: Gezegenler bu sefer sizin için büyük finansal beklentiler yaratıyor. Bu hafta muhtemelen birçok finansal fırsatla karşılaşacaksınız. Genel olarak, şu anda mali sağlığınız mükemmel görünüyor. Sadece hazırlanıp hareket etmeniz yeterli.

Sağlık: Bazı stres ve gerginlikler sağlığınızı etkileyebilir. En çok sevdiğiniz insanlarla hafif sohbetler kendinizi iyileştirmenize ve huzuru bulmanıza yardımcı olacaktır. Stresli hissediyorsanız açık havada yürüyüşe çıkmak size iyi gelecektir.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcunda transit yapıyor. Yakın çevreniz ve anlaşmalarınız ön planda. Finansal konularınıza çeki düzen vermek isteyeceksiniz. Yine bu süreçte kariyer, yatırım, iş fırsatları vb. konular dikkat çekecektir. İletişimle ilgili her türlü konuda kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınız bu dönem kuvvetlenebilir. Akrabalar, kardeşler, komşular yakın çevrenizde kim varsa onlara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Aynı zamanda iletişimsel işlerinizde kendinizi ortaya koyacağınız bir aylık döngü içerisinde olacaksınız. Geçmişten gelen ve sizi tedirgin eden konular varsa eğer bunların çözümlerini bulmak isteyebilirsiniz.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.