Haftalık burç yorumları (14 – 20 Haziran)

Haftalık burç yorumları (14 – 20 Haziran)

14 – 20 Haziran 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular gündeminizde. Bu dönemde aşk hayatımızda bir hızlanma olabilir. Yeni bir aşk kapımızı çalabilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa çatışmalardan kaçınmamız ilişkinin geleceği açısından daha hayırlı olacaktır. Sosyal hayatımızda çok aktif olacağımız bir dönemdeyiz. Yaratıcılığımız artabilir. Ancak egomuzun kurbanı olmamaya dikkat etmeliyiz. Çocuklarımız varsa, onlarla gururlanacağımız haberler alabiliriz.

Bu dönemde yakın çevrenizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Eğer yarım bıraktığınız bir eğitim varsa tekrar başlayabilirsiniz. Bir başvuruyu tekrarlamak, yazılarınızı düzenlemek, eski bir sayfanızı canlandırmak, sosyal medyadan eski arkadaşlarınızla tekrar görüşmek olasılıklar arasındadır. Eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onlarla ilgili haberler duyabilirsiniz.

Daha önce hizmet aldığınız kişi ya da kurumlarla tekrar görüşebilirsiniz. Telefon dolandırıcılıklarına bu süreçte dikkat etmenizde fayda var. Kafa karışıklıkları, yanılgılar, unutkanlık bu tutulma zamanındaki ana riskler diyebiliriz. Bu yeniay zamanında atacağınız adımlar kariyeriniz açısından oldukça destekleyici olacaktır.

Boğa burç yorumları: Bu hafta ev ve aile konuları ön plana çıkıyor. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Fikirsel ayrılıklarda kantarın topuzunu biraz kaçırabilir, sert sözler sarf edebiliriz. Evde bir güç ve liderlik savaşı yaşanabilir. Evle ilgili yapmak istediğimiz değişiklikler veya aldığımız kararlarda ailenin geri kalanlarının da fikrini almamızda yarar var. Tek başımıza hareket etmek istememiz ve aile büyüklerinin otoritesini hiçe saymamız, gerginliklere neden olabilir.

Bu dönemde kendinize yeni bir gelir kapısı açabilirsiniz. Daha önce yaptığınız bir işten gelir elde edebilirsiniz. Belki de eskiden yaptığınız bir işi tekrar etmeniz olası. Belki bir eğitimi tekrarlamak, bir kitabın yeni baskısının yapılması gündeme gelebilir. Elbette kendi eğitim hayatınızla ilgili konularda da önemli yatırımlar yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli gelişmeler yakalayabilirsiniz.

Bir yolculuk için para harcamanız da olasıdır. Sosyal çevreniz, arkadaşlar, meslek grupları ile bağlantılı konularda suistimale açık olduğunuzun farkında olun. Bu süreçte arkadaşlarla iş yapmak çok iyi bir fikir olmayabilir. Daha çok gönüllü çalışmalar ya da kar amacı gütmeyen sosyal gruplarla birlikte hareket etmek daha sağlıklı olabilir.

İkizler burç yorumları: Bu hafta yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler gündemimizde olacak. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Çok sayıda kısa deniz yolculuğu yapabiliriz. Bu arada kardeşler, kuzenler ve komşular ile aramızda rekabet yaratacak durumlar oluşabilir. Zekamıza fazla güvenip, egomuzla sevdiklerimizi kırmamakta fayda var. Sosyal medyada da özgüvenimiz yüzünden fazla cesur ve sivri dilli olup başımızı belaya sokabiliriz. Sakin olmaya çalışmalıyız.

Hayatınızda beklemede kalmış önemli kararları verebilirsiniz. Belki bazı şeyler için bir hazırlık yapmanız gerekebilir. Belki de bazı şeyleri revize etmeniz gerekiyor. Bu süreçte eski projeleri canlandırmak çok olası. İnsanların dikkatini çekiyorsunuz ve başkaları ile işbirliği yapmaya da açık olduğunuz bir zaman. Bu nedenle birileri ile birlikte hareket etmek için çok uygun.

Yine de önemli sözleşmeler için 23 Haziran sonrasını beklemek sizler açısından çok önemli. Kariyerinizle ilgili konularda spekülasyonlara açıksınız. Bu nedenle başkalarının dikkatini çektiğiniz bu süreçte dikkatli adımlar atın. Ortak gelirler konusunda şanslı olduğunuz bu süreçte belirsizlikleri iyi yönetebilmeniz gerekiyor.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Bu dönemde, maddi konularda her zamankinden daha girişken olabilir, risk almaya fazla eğilimli davranabiliriz. Cesur olmak bize maddi açıdan yeni fırsatlar getirecek olsa da sahip olduklarımızı koruma iç güdümüze de kulak vermemizde fayda var. Aşırı harcamalar, bütçemizdeki dengeyi tutturmamızı zorlaştırabilir ve daha sonra güç durumlarda kalmamıza sebep olabilir.

Çok fazla kendi içinize döndüğünüz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Bu dönemi dinlenerek geçirmek iyi bir fikir olabilir. Ya da çalışmanız gerekiyorsa kendi başınıza yapacağınız hazırlıklar için bu zamanı kullanın.

Uzak bir yolculuğa çıkmak, bir süre uzaklaşmak, bir yere geri dönmek bu süreçte olasıdır. Burada attığınız adımlar sizi yeni bir ilişki ya da ortaklığa doğru itebilir. Bir sözleşmenin yenilenme zamanı da gelmiş olabilir. Yasal konularda dikkatli olun. Unuttuğunuz bazı yasal süreçler uzun vadede sorun çıkarabilir.

Aslan burç yorumları: Bu hafta mücadeleci ve maceracı tavrınız giderek güçleniyor. Kendinizi geçtiğimiz aylara göre daha pozitif hissedecek ve enerjinizi istediğiniz hedeflere yönlendirebileceksiniz. Uzun zamandan beri çıkmak istediğiniz bir tatil varsa bunu hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kendimizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha enerjik ve cesur hissedebiliriz.

Daha çok konuşmak isteyecek, özellikle zihinsel olarak kendimizi daha çok göstermek isteyeceğiz. Özgüvenimiz bize ayrı bir hava katacak. Karizmamız ve cesaretimizle parlayacağımız bir dönemdeyiz. Ancak egomuzun kurbanı olup, kibirli davranışlar sergilemekten kaçınmalıyız.

Eski bir arkadaş grubu ile tekrar bir araya gelebilirsiniz. Meslek grupları ya da sosyal derneklerle olan projeler hız kazanabilir. Tek başınıza hareket etmekten çok bir grupla birlikte hareket etmenizi gerektirecek koşullar daha fazla ön planda. Önümüzdeki süreçte iş yeriniz veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili bir konu netlik kazanabilir. Bu zaman aralığında prim, tazminat, kredi gibi diğer gelirler alanında bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Başak burç yorumları: Bu hafta iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. İç dünyamızda iniş çıkışlar ve çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Derinlerde yatan korkularımız ön plana çıkabilir. Kendimizi zihinsel anlamda yetersiz hissedebilir, yorgun ve enerjisiz olabiliriz.

Gizli düşmanlarımızla veya arkamızdan konuşanlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Stres sağlığımıza büyük zarar vereceği için çatışma ortamlarından uzak durmaya çalışmalıyız. Eski bir işe dönmek olasıdır. Eğer pandemiden etkilenen sektörler arasındaysanız şimdi tekrar daha aktif olacak çalışacağınız bir sürecin başlangıcı olabilir.

Daha önce çalıştığınız yöneticilerle tekrar birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. Ya da birilerinin referansı ile tekrar bir işe başlayabilirsiniz. Tekrar işe dönmeniz nedeniyle belki çocuklarınızdan uzaklaşmanız gerekebilir. Bu noktadan eşinizden destek alabilirsiniz. Hayatınızdaki bir ilişki bu süreçte daha ciddi bir boyuta taşınabilir.

Terazi burç yorumları: Bu hafta sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular gündeminizde olacak. Bu dönemde, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilir, kendimize yeni gelecek planları kurabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir. Özgüvenimiz, çevremiz tarafından takdirle karşılanabilir. Ancak aşırı rekabetçi tavırlar sergilemekten veya en iyi olduğumuzu kanıtlamaya çalışmaktan kaçınmalıyız. Gelecek hayallerimiz ve planlarımız için harekete geçmek adına iyi bir dönemdeyiz.

Uzak bir yere yolculuk gündeme gelebilir. Daha önce gittiğiniz bir yere gidebilir, eğer geçtiğimiz dolunay zamanında bir yolculuğa çıkmışsanız şimdi geri dönüyor da olabilirsiniz. Bu tutulma zamanında bir eğitime geri dönmeniz de mümkün. Eğer akademik bir hayatınız varsa belki eski öğrencilerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Bir makale ya da yayın hazırlama sürecindeyseniz belki bazı revizyonlar yapmanız gerekebilir.

Daha önce aldığınız bir izni ya da sertifikayı yenileyebilir, tekrar bir vize başvurusu yapabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili bir alanda çalışıyorsanız bazı sözleşmelerin yenilenme zamanı gelmiş olabilir. Özellikle yasal konular açısından 23 Haziran tarihini beklemekte fayda var. Bu tarihte başlatacağınız konular önümüzdeki günlerde bir yer değişimini tetikleyebilir.

Akrep burç yorumları: Bu hafta kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında öz güvenimizin arttığı, mücadele etmeye hazır olduğumuz bir döneme giriyoruz. Geri adım atmamak ve taviz vermekten kaçınmak bizi üstlerimiz ve ebeveynlerimiz ile karşı karşıya getirebilir.

Gerekli tepkileri gerekli zamanlarda vermek bizi daha sonra yaşayacağımız sorunlardan kurtaracaktır. Risk almaktan korkmayacağız ancak yine de yeni iş fırsatları hakkında harekete geçmeden önce biraz düşünmekte fayda var.

Ortak gelirlerle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Belki bir kredi başvurunuzu yeniden yapılandırmak, yeni bir yatırım, vergi yapılandırmaları ya da ödemeler gündeme gelebilir. Bu finansal konularda bir başvuru olacaksa bazı gecikmeler olabilir. Veya bir şekilde geçmişle bağlantısı vardır. Bir meslek grubu ya da dernekle birlikte hareket etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla bir ortaklık gündeme gelebilir. Riskli yatırımlar konusunda bazı yanılgılar olasıdır. Çocuklarla ilgili masraflar çıkabilir.

Yay burç yorumları: Bu hafta eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular gündemimizde olacak. Kendimizi atıl ve enerjisiz hissettiğimiz bir dönemden sonra tekrar harekete geçerek, yeni bir eğitim alabilir veya seyahat planları yapabiliriz. Bu dönemde dikkatli olmamız gereken şey, başkalarının görüşlerine ve inançlarına karşı saygılı olmaya çalışmak.

Kendi fikirlerimizin doğruluğuna dair olan inancımız, fanatikleşmemize ve insanların kalplerini kırmamıza yol açabilir. Sosyal medyada da oto kontrol sağlamamız çok önemli. Yeni bir ilişki ya da ortaklık gündeme gelebilir. Eski bir yere geri dönebilir veya bir sözleşmeyi yenileyebilirsiniz. Bu süreçte eğer bir davanız varsa bununla ilgili bazı tekrarlar olasıdır. Sürecin gecikmesi ya da beklemede kalması da mümkün.

Geçtiğimiz ay burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşti. Burada bazı şeylerden vazgeçmeye karar vermiş olabilirsiniz. Şimdi ise yeni bir başlangıç için adım atmak zorundasınız. Belki bir şeyi tamamlamak için de ilk adımları atıyor olabilirsiniz. Önümüzdeki dolunay sizin açınızdan maddi konularla ilgili olacağı için belki de size kazanç sağlayacak bir anlaşmanın gündeme gelmesi de olasıdır.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemde olacağız. Maddi konular ile ilgili yeni girişimler yapmak isteyebilir, risk almaktan korkmayabiliriz. Bir yandan da harcama dürtülerimiz artabilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Kendimizi finans konularında otorite olarak ilan edip, başkalarına söz hakkı tanımamamız gerginlik yaratabilir. Fazla risk aldığımız için de eleştirilmemiz mümkün.

Eski iş arkadaşlarınızla bir araya geliyor olabilirsiniz. Pandemiden etkilenen sektörler arasındaysanız bu tekrar ofise dönme zamanını gösteriyor olabilir. Belki iş için bir yolculuğa çıkmanız da gerekebilir. Veya almanız gereken bir eğitime katılabilirsiniz. Yenilemeniz gereken sertifikalar ya da evraklar olabilir. Bir personel alımı ya da kendinize bir yardımcı tutmanız da bu süreçte mümkün.

Eğer imkanınız varsa daha önce çalıştığınız kişileri tercih edin. Bu süreçte yeni bir kişiyle yola çıkmak riskli olabilir. Eğer tamamlamanız gereken evrakla ilgili süreçler varsa dalgınlıklara dikkat edin. Eğer bir şeyleri tamamlama konusunda gerekli özeni göstermez, önemsemez ya da baştan savma iş yaparsanız başınız ağrıyabilir. Önümüzdeki dolunay burcunuzda olacak. Burada başarılı bir sonuç almak istiyorsanız bu tutulmada gerekli özeni gösterin. Yardımcılarınızdan destek alsanız da kontrollerinizi atlamayın. Sağlığınızın da güçlendiğini görebilirsiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkıyor. İkili ilişkilerde, evliliğimizde veya ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Kendi gücümüzü kanıtlamak ve fikirlerimizi kabul ettirmek için aşırı yüksek tepkiler vermek partnerimizin bizden uzaklaşmasına yol açabilir.

İlişkimiz yoksa, hayatımıza dinamik, öz güvenli, enerjik, yaratıcı biri girebilir. Her ne kadar yeni girişimler ve iş birlikleri için can atıyorsak da bu dönem herhangi bir konuda anlaşmalar veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değil. Riskli yatırımlar konusunda dikkatli olması gereken bir tutulma olacaktır. Maddi konularda yanılgılara açıksınız. Bu süreçte çocuklarınız için yapacağınız bazı harcamalar da olabilir.

Eğer bir ortaklık gündemde ise maddi konularda hesap kitap yapmanız gerekebilir. Belki bir aracı kurumla çalışmaya da karar verebilirsiniz. Bu süreçte maddi konularda yanılgı payının olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Mümkünse finansal konularda 23 Haziran tarihinden sonra karar verin. İlişkiler konusunda ise kafa karıştırıcı etkiler mevcut. Eski ilişkilerin tekrar gündeme gelmesi olasıdır.

Balık burç yorumları: Bu hafta sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular gündemimizde olacak. İş yerimizde, günlük hayatımızda hareketli ancak gerilimli bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerin fikirlerine karşı daha esnek olmalı, başkalarının parlak fikirlerini kendimize bir tehdit olarak görmekten vazgeçmeliyiz.

Diğer insanların başarılarını egomuza indirilmiş bir darbe olarak algıladığımız sürece bu dönem bizim için çok zor geçecektir. Daha sağlıklı bir rekabet anlayışı geliştirmeliyiz. Öte yandan üstlerimiz veya bizim altımızda çalışan kişilerle aramızda tartışmalar olabilir. Çalışmıyorsak, akrabalarımız veya günlük hayatımızda sık sık karşılaştığımız kişiler bizi strese sokacak davranışlar sergileyebilirler. Yaşadığımız gerginlik yüzünden fiziksel olarak da kendimizi yorgun hissedebiliriz.

Bu süreçte özellikle sırt ve omurga bölgesine çok dikkat etmeliyiz. Merkür gerilemesi nedeniyle 26 Haziran’a kadar ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev, gayrimenkul gibi alanlarda aksaklıklar, gecikmeler yaşanabilir. Bu dönemde aile ile daha sık vakit geçirebilirsiniz. Eski bir yere geri dönmek, aile ile tekrar bir araya gelmek bu süreçte çok mümkün. Ancak bazı konularda işleri savsaklamanız da olası. Kendinizden fazla ödün verdiğinizi hissedebilirsiniz. Belki aileniz için fazla fedakarlık ediyor olabilirsiniz. Bir iş değişimi yüzünden yer değişikliği de bu süreçte olasıdır.

Eğer kalıcı bir yer değişimi gündeme gelirse 23 Haziran tarihinden sonra hareket etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Bir sonraki dolunayda arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilirsiniz. Ya da bir sosyal çevre değişimi yapabilirsiniz. Eğer bir sözleşme ya da dava gündeme gelirse imza atmak için yine 23’ünü beklemek daha iyi olacaktır. Evden çalışmanızı gerektirecek bir süreçten geçiyorsanız bu belki evde bazı değişiklikleri de gündeme getirebilir. (İndigo)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.