Haftalık Burç Yorumları (12 – 18 Eylül )

Haftalık Burç Yorumları (12 – 18 Eylül )

12 – 18 Eylül 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta zihinsel olarak zorlayıcı olabilir. Para sıkıntısı yaşayabilirsiniz ve harcamalarınız artmaya devam edebilir. Profesyonel yaşamınızda yoğun bir programınız ve bir ton işiniz olabilir. Gecikmelerden kaçınmanızda fayda var aksi halde mesele kontrolden çıkabilir. Herhangi bir yüksek riskli borsa yatırımı beklediğiniz getirileri sağlamayabileceğinden, her türlü yatırım ve spekülasyondan kaçının.

Evli olanlar aileleri için planlar yapabilirler. Bekar olanlarınız için romantik hayatınız keyifli geçecek ve o özel kişiyle kaliteli zaman geçirebileceksiniz. Çalışmalara odaklanmak öğrenciler için zor olabilir. Mide ile ilgili sorunlara bu hafta dikkat edin.

Dolunay etkileri devrede. Bilinçaltındaki sıkıntılar yüzeye çıkabilir. Koç burçları karşılarına çıkan birtakım olaylar karşısında kontrolü kaybetmiş hissedebilirler. Olumlu tarafı bilinçaltlarında yaşayacakları temizlik olabilir. Sağlık ve hastaneyle ilgili kontrollerinizi aksatmayın. Geçmiş hesapları kapatma zamanı. Aşk hayatı için kırılmış kalpleri onarma zamanı, barış var size.

Boğa burç yorumları: Bu hafta ilgi duymaya ve yeni şeyler keşfetmeyi sevmeye devam edeceksiniz. Gelecekte istikrarlı bir kariyer yolunu güvence altına almak için mevcut yeteneklerinizi ve becerilerinizi geliştirmenin yollarını aramanız önerilir. Ek olarak, manevi bir eğiliminiz olacak ve gerektiğinde yardım etmenin tadını çıkaracaksınız.

Şu anda ev tadilatı için doğru zaman. Ancak Merkür retroda olduğu için ev kazalarına dikkat etmenizde fayda var. Girişimciler, yeni bir ürün veya hizmet yelpazesi başlatma seçeneğine sahiptir. Annenizin sağlığı bozulabilir, bu da sizin huzurunuzu kaçırabilir. Eşinizle olumlu etkileşimleriniz olacak. Çocuklarınızın muhteşem performansı sizi hoş bir şekilde şaşırtabilir. Cilt enfeksiyonuna karşı dikkatli olun.

Bu hafta Dolunay etkilerini yaşıyoruz. Arkadaşlar ve içinde bulunduğunuz ekip veya takımlar ile ilgili etkiler gündeminizde olacak. Sevgilinizle olan diyaloglarınız gergin geçebilir. Sosyal anlamda hareketlilik söz konusu. Beklenmedik gelişmeleri hem sosyal anlamda hem aşk anlamında yaşamanız mümkün. Arkadaşlarınızı ve aşkı aynı anda ilgilendiren konularla karışabilirsiniz.

İkizler burç yorumları: Bu hafta yoğun bir zaman geçireceksiniz. Size birçok fırsat sunulacak ve aynı anda birkaç senaryoyu yönetmeniz gerekecek. Yakında sizin için faydalı olacak uzun vadesi olabilecek yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Yeni evrak imzalamanız gerekebilir. Kısa mesafeli bir gezi öngörülmektedir ve sizin için avantajlı olacaktır.

Finansmanınızı ve harcamalarınızı etkin bir şekilde yönetebileceksiniz. Küçük kardeşlerle olan ilişkileriniz, ara sıra onlarla olan anlaşmazlıkların bir sonucu olarak kişisel olarak zarar görebilir. Sorunları önlemek için yaşam partnerinizle iletişiminizi geliştirin. Yüksek öğrenim görmek isteyen öğrenciler çeşitli zorluklarla karşılaşabilirler.

Dolunay etkisindeyiz. Toplum içine çıkmak, hedef ve başarı istedikleri konular, iş ve mesleki konular vurgu kazanıyor olacak. Terfi alabilir, sürprizli bir şekilde yeni bir işe başlayabilirler. Kariyer haneniz gündemde. Ortaklık konularında tekrar düşünmek isteyebilirsiniz zira Merkür retroda. Çok sevdiğiniz bir iş arkadaşınız kalbinizi kırabilir. Sizi üzmesine izin vermeyin.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta işinizden memnun olacak ve takdir edileceksiniz. Hayatınız finansal olarak istikrarlı olacak ve son yatırımlar iyi sonuç vermiş olacak. Öğrencilerin daha çok çalışması gerekecek çünkü kaygı ve kafa karışıklığı onları odaksız hale getirebilir. Manevi arayışlara girmek için daha güçlü bir eğiliminiz olacak.

Yaratıcı ve sanatsal mesleklerde çalışanlar da muhtemelen bundan fayda sağlayacaktır çünkü çabaları takdir görecektir. Evlilikle ilgili sorunlarınız varsa, yakında iyileşmeleri görmeye başlayacaksınız. Bekar olanlar özel birini bulabilirler. Zinde ve aktif kalmanız için sık sık yürüyüş yapmanız önerilir.

Devam eden Dolunay’ın etkisiyle yeni eğitimlere başlayabilir veya eğitimle ilgili konularda birtakım sonuçlara varabilirsiniz. Tatile çıkabilir, yurt dışıyla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve ortaklıklar konusunda sınanabilirsiniz. Birtakım bitişler ve çalışma arkadaşlarınızda aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Uzak yerlere gitme ihtiyacı duyabilirsiniz. Evli olan Yengeçler eş tarafından akrabalarınızla ilgili bir durum sonuca bağlanabilir.

Aslan burç yorumları: Hedeflerinizi gerçekleştirmek için bu hafta inanılmaz derecede sıkı çalışabilirsiniz. Zaman zaman kendinizden şüphe duyabilirsiniz. Gelirinizi artırmak için daha fazla şansınız olacak. Bazı irtibatlarınız aracılığıyla, sizi meşgul edecek serbest bir iş alabilirsiniz. Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni insanlar tanıyacağınız pek çok ortamınız olacak. Bu insanlardan bazılarıyla iş konularında da fikir alışverişi yaparak, işinizi büyütmeyi planlayacaksınız. Para ve maddi olarak şanslı olacağınız bir dönem sizler için. Yurt dışı gezileri, yabancı ortaklıklar söz konusu.

Birikimlerinizi, harcamalarınızın artma olasılığını göz önünde bulundurarak planlayın. Evli olanlar düzenli bir ilişkiye sahip olacaklar. İlişkinizin strese girmesini önlemek için eşinizle kaliteli zaman geçirdiğinizden emin olun. Romantik partnerler, aileleriyle ilgili sorunlar nedeniyle bazı tatsızlıklar yaşayabilirler. Mide hastalıkları gelişebileceğinden sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Dolunay bu haftaya damgasını vuruyor. Ortak kaynaklar ve eşinizin veya partnerinizin kaynaklarıyla ilgili birtakım kararlar alabilirsiniz. Sürpriz gelir veya giderler söz konusu olabilir. Ayrıca ameliyat ve cerrahi operasyonlar gündeme gelebilir. Kredi çekmek bu dönemde sakıncalı sizler için. Bir iş toplantısında ve kariyerinizle ilgili alacağınız bir kararda, sevdiğiniz kişi etkili olabilir. Onun sizi yönlendirmesine izin vermeniz, sizin çıkarınıza olacaktır.

Başak burç yorumları: Bu hafta işinizde fayda görebilirsiniz. Maddi olarak iyi bir kazanç elde edebilir ve harcamalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Rekabette bir adım önde olmak için, kendi iş alanınızda becerilerinizi geliştirmeye odaklanmanız çok önemlidir. Öğrenciler bu dönemden yararlanacaklardır çünkü öğretmenlerine daha iyi konsantre olabilirler ve performanslarını artırabilirler.

Bazılarınızın motive edici yeni bir romantik ilişkisi olabilir. Evli olanların ise hayatları daha kolay olacak. Hassas bir şekilde ele alınması gereken mülklerle ilgili bir aile anlaşmazlığı yaşanabilir. Sağlığınız için kapsamlı bir tıbbi muayene yaptırmanız önerilir.

Dolunay’ın devam eden etkileriyle evlilik veya ikili ilişkilerde sürüncemede kalmış konular sonuçlanabilir, yeni bir ilişki başlayabilir. Ayrıca açık düşmanlık gördüğünüz, rekabet içeren durumlar içerisinde kalabilirsiniz. İkili ilişkinizde bir karar alabilirsiniz. Verdiğiniz kararlardan pişmanlık duymayacak, bilakis sonuçlandığına sevineceksiniz. Ve kendinize olan güveniniz artmaya başlayacak.

Terazi burç yorumları: Bu hafta hedeflerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Parayla ilgili herhangi bir sorununuz olmayacak ve harcamalarınız kontrol altında olacak. Gerektiğinde, arkadaşlarınız sizi motive ve teşvik etmeye devam edecek. Muhtemelen farklı bir ülkede daha başarılı olabilirsiniz. Şans isteyenler yurtdışına seyahat edebilirler.

Evinizi yeniden şekillendirme planlarınız olabilir. Partnerinizle özel hayatınızda yanlış anlaşılmalara neden olabilecek bir iletişim kopukluğu olabilir. Çiftler ailelerini genişletmeyi planlayabilirler. Büyük kardeşlerinizin desteği ve bilgeliği, başarınız için çok önemli olacaktır. Öğrenciler zaman zaman dikkatlerini kaybedebilirler. Fiziksel olarak aktif ve sağlıklı olmaya devam edeceksiniz.

Bu hafta etkisi devam eden Dolunay, sağlık ile ilgili konulara vurgu yapıyor olacak. Gündelik yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni bir sağlık rutinine girebilirsiniz. Bu süreçte ev hayvanı edinebilirsiniz. Çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınızda birtakım değişiklikler olabilir. Sağlık alanınızla ilgili bazı kontrolleri yaptırmanız ve sağlınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Bu arada iletişim kapasiteniz artıyor, yakın çevrenizde gelişen durumlara ayak uydurmakta stres yaşıyorsunuz.

Akrep burç yorumları: Bu hafta, yaratıcı yönünüzü keşfetmeye hevesli olacaksınız, bu da sizde taze fikirler ve yeni bir şeyler üretme isteği uyandıracak. Yine de şu anda aşırı hırslı olmamaya dikkat edin. Yeni bir projeye başlamayın veya mevcut pozisyonunuzu terk etmeyin. Girişimcilerin işlerini büyütmeleri için yeni fırsatlar olacak.

Aile üyeleriyle olumlu etkileşimler ve kardeşlerinizle olumlu bir ilişkiniz olacak. Ya sevgilinize çok yatırım yapmaya devam edeceksiniz ya da onlardan hoş bir sürpriz alacaksınız. Evinizde güzel günleri kutlayabilirsiniz. Öğrenmeye daha fazla konsantre olma yeteneği öğrencilere fayda sağlayacaktır.

Romantik ve eğlenceli bir zaman. Aşık olabilir, yeni bir flörte başlayabilirsiniz. Evliyseniz aşk tazeleyebilir, çocuklarınızla ilgili sürprizli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tatil yapabilir, daha çok eğlendiğiniz keyifli vakit geçirdiğiniz yerlerde bulunabilirsiniz. Bu dönemde nostaljik olabilir, eski yaşananlara gidebilirsiniz. Aşk konularında eski bir sevgiliniz kapınızı çalıyor olacak. Ona bir şans verip vermemek size kalmış.

Yay burç yorumları: Bu hafta ailenizle harika vakit geçireceksiniz. Akıllıca yatırım kararları ile bazılarınız servetinde önemli bir artış görecek. Profesyonel cephede yeni bir fırsat elde edebilirsiniz, ancak bazı gecikmeler olabileceğinden sabırlı olmak en iyisidir. Öğrenciler şanslı olmaya devam edecekler çünkü önlerindeki tüm engeller kaldırılacaktır.

İlişki durumunuzdaki olumlu gelişmeler beklenebilir. Profesyonel olarak yeni insanlarla etkileşime girecek ve muhtemelen seyahat edeceksiniz. Fiziksel olarak zayıf hissedebilirsiniz, bu nedenle susuz kalmamak için daha fazla su içmeye özen gösterin.

Yuva, aile, gayrimenkul konuları gündemde. Aile hayatınızda kaos getirebilen sürprizli konular yaşanabilir. Ev içerisinde sıvılarla ilgili konularda sorun yaşayabilir veya var olan sorunların üzerine gidip gerekli düzeltmeleri yapabilirsiniz. Bu dönemde olmazsa olmaz dediğiniz bir şeyin üstüne düşebilir, o şeyi isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda bir değişiklik sizi bekliyor olacak. Aile üyelerine karşı daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta boyunca bilişsel becerilerinizi geliştirecek ve ne tür bir iş yapmak istediğinize karar vereceksiniz. Biraz müsrif hareket etmiş olabilirsiniz, bu yüzden sizi finansal olarak zor duruma sokabilecek her şeyden uzak durmanızda fayda var. Ayrıca paranızı doğru tavsiyelerle yatırmanız önerilir. Sigortanın avantajları olabilir. Profesyonel olarak uluslararası işbirliklerinden yararlanabilirsiniz. Ek olarak, iş ortaklıkları ve ticaret için iyi bir zaman dilimi. Herhangi bir gayrimenkul yatırımı yaptıysanız, önemli bir kazanç elde etmeyi bekleyebilirsiniz. Evli olanlarınız zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Mide ve bağırsak ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

İletişim oldukça hareketli. İş başvuruları, yazışmalar, telefon trafiği, anlaşmalar, reklamlar, ticari konular bu dönemde ön plana çıkacak. Kısa yolculuklar artabilir, akrabalarla daha fazla görüşebilirsiniz. Kardeşlerle ilgili duygusal etkisi yüksek, içerisinde belirli hassasiyetlerin olduğu durumlar yaşanabilir.

Bu dönem çeşitli gezi tekliflerinin de yoğun olduğu bir hafta, özellikle yakın çevre, çok uzak olmayan yerler sizler için uygun görünüyor. İletişim ve haberleşme yönünden şanslı olacaksınız. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan, her yerden sizi bir yerlere çağrı gelebilir. Medya ve pazarlama işlerinde, internet, yazı, yayın, basım işleriniz oldukça hareketli.

Kova burç yorumları: Bu hafta yurt dışına taşınmak isteyenlerin önü açık olacak. Bu konuda girişimlerde bulunabilirsiniz ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Çalışan profesyonellere yabancı bir ülke ile ilgili yeni görevler verilebilir. Bu, iş insanlarının yeni ittifaklar ve ortaklıklar araması için ideal bir zamandır.

Ek olarak, müşteri kazanımı hızlanacaktır. Mali durumunuza çok dikkat edin ve harcamalarınızı azaltmaya çalışın. Kâr düşünülebilir, ancak giderler de artmaya devam edebilir. Kişisel düzeyde, kendinizi biraz daha fazla öne çıkarma arzunuz olabilir, bu da sevdiklerinizle gereksiz tartışmalara neden olabilir. Bu süre zarfında bazı Kova burçları evlilik yolunda adım atabilir.

Bu hafta etkisi devam eden Dolunay, finans ile ilgili konulara vurgu yapıyor olacak. Bu konularda yeni girişimler yapabilir, kafa karışıklığı yaratan durumlar olabilir veya bu durumlar açığa çıkıp bir karara bağlanabilir. Dolunay sizi fikirleriniz için savaşmaya ikna edecek. Kendi haklı olduğunuz konularda insanları ikna edecek ve gerekirse onlardan ayrılma kararı alacaksınız. Maddi anlamda bir dönem kapanıyor ve yeni bir sayfa açılıyor sizler için.

Balık burç yorumları: Zor olaylarla başa çıkabilmeniz için bu hafta boyunca gücünüzü korumaya teşvik ediliyorsunuz. İş arkadaşlarınızın işteki işbirliği eksikliği, mesleki strese girmenize neden olabilir. Rakipler potansiyel olarak sizi aynı anda istismar edebilir. Sakin olmanızda fayda var. Gelirinizde istikrarlı bir artış göreceksiniz.

Aile dinamiklerinizle ilgili bazı ev gerilimleri yaşayabilirsiniz. Büyük bir anlaşmazlığa dönüşebileceğinden, eşinizle herhangi bir tür çatışmaya girmekten kaçının. Kan şekeri ve kilo alımı ile ilgili bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın hayatınıza etkileri bir süre devam ediyor olacak. Bu dolunay hayatınızın genelini ilgilendiriyor olacak. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilir, imaj değişikliğine gidebilirsiniz. İlişkilerle ilgili birtakım gizlide kalmış konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. Hayatınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir, bu konularla ilgili yollar bulanık da olsa bir karar alıp onun arkasında durmanız gerekebilir. Artık karar vermeniz ve yaşam şeklinizde bazı değişiklikler yapmanızın vakti geldi.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Çalışma programınızı iyi yönetin.
  • Boğa burcu: Yeni alanları keşfedin.
  • İkizler burcu: Çoklu göreve hazır olun.
  • Yengeç burcu: Manevi yönünüzü keşfedin.
  • Aslan burcu: Kendinizden şüphe etmeyin.
  • Başak burcu: Rekabetçi kalın.
  • Terazi burcu: Seyahat planlayın.
  • Akrep burcu: Fazla hırslı olmayın.
  • Yay burcu: Akıllıca yatırım yapın.
  • Oğlak burcu: Harcamalarınızı kontrol edin.
  • Kova burcu: Yeni işbirlikleri arayın.
  • Balık burcu: Zinde ve sağlıklı kalın. (İndigo)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.