Haftalık Burç Yorumları (12 – 18 Aralık)

Haftalık Burç Yorumları (12 – 18 Aralık)

12 – 18 Aralık 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta sorumlulukları üstlenmeye teşvik ediliyorsunuz. Para kazanmak için bazı mükemmel fırsatları kaçırma riskiniz var. Mali durumunuz sıradan kalacak, ancak yeni yatırım fırsatları gün yüzüne çıkabilir. Ortak girişimler, miras, ataların mülkü, ortaklıklar veya eşinizden elde edilen gelir, finansal faydalara işaret ediyor.

Hoş olmayan davranışlarınız nedeniyle arkadaşlarınız ve ailenizle aranız gerilebilir, ilişkileriniz zarar görebilir. Ek olarak, bu dönemde evlilik hayatı pek elverişli değildir. Gizli düşmanlar sizi üzebileceğinden, özellikle iş yerinizde herhangi bir çatışmadan kaçının. Bazılarınız viral enfeksiyonlara veya cilt sorunlarına yakalanabilir.

Kariyer evinize geçiş yapan Merkür’ün hızıyla yeni bir sektöre giriş yapabilir, teklif alabilirsiniz. Uluslararası alanda kendinizi gösterebileceğiniz bir dönem. İkili ilişkilerinizde ani evlilik teklifi ile soyadınıza yeni bir soyadı eklenebilir. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi kariyerinizle ilgili plan programlarınızı gözden geçirmenize vesile olabilir. Kendinizi geliştirdiğiniz noktalarda ilerleyebilirsiniz. Yeni bir yol arayışında otorite figürleriyle görüşebilir, statünüzle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş hayatımızda parladığımız, takdir gördüğümüz, üstlerimiz tarafından fark edildiğimiz bir dönemdeyiz. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi söz konusu olabilir. Ya da bir süredir beklediğimiz bir iş fırsatı önümüze çıkabilir. Gerçekçi adımlar atmanızın karşılığını alabilir ve iş çevrenizle sosyalleşeceğiniz planlar yapabilirsiniz.

Boğa burç yorumları: İş yerinde tek başınıza hareket etmek yerine bir takım oyuncusu olmaya çalışın zira bu konuda müşterilerle veya patronlarla çatışmalar yaşanabilir. Bazılarınız yeni bir işe başlayabilir. İş hayatında olanlarınız büyük başarı bekleyebilirler. Bu hafta boyunca, mali durumunuz tatmin edici olacak ve harcamalarınız da dengelenecek. Bu, evlilik planlarınızı tamamlamak ve anlaşmalar imzalamak için mükemmel bir zaman. Evlilik ilişkisi barışçıl ve uyumlu olacaktır. Eşinizle çatışma yaşamamak için egonuzu kontrol altında tutmanız önemlidir. İletişim eksikliği, romantik bir ilişki içinde olanlar için sorunlara neden olabilir. Sağlık düzeyinde biraz uyuşuk ve sinirli hissedebilirsiniz.

Merkür Oğlak’ta. Bu dönemde yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ya da yeniden eğitim almakla ilgili kendinizi sistematize edebilirsiniz. İş seyahatiniz neticesinde yapacağınız sözleşmelerin size kar getirmesi olası bu dönem. Başka bir ülkeye göç ya da şehir değişikliği olası. Aynı zamanda bir eğitim neticesinde alacağınız sertifika ile çok büyük başarılar elde etmeniz mümkün. Öğrendiğiniz her şeyi kullanılır hale getirmelisiniz. Seyahat ve sosyal medya planlarınıza daha çok zaman ayırıyor ve odağınızı ilerlemek üzerine kuruyorsunuz. Mesafeli olduğunuz kişiler ve ailenizle iletişime geçebilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Enerjiniz hızlanıyor. Kendimizi geliştirmek için yeni fırsatlar elde edebiliriz. Kariyerimiz için gerekli bir alanda yeni bir eğitim alabilir, iş nedeniyle sık sık yurt dışına seyahat planlayabiliriz. Değişime içinizde başlıyor ve kalıcı hale getiriyorsunuz. Hafta sonuna doğru aklınıza takılanları paylaşırken amacınıza sadık kalmalısınız. Hatalarınızdan ders çıkarmış bir şekilde ilerleyin.

İkizler burç yorumları: Bu hafta biraz vasat sonuçlar alabilirsiniz. Para kazanmak için şirket sahiplerinin daha fazla ve daha uzun süre çalışması gerekebilir. Çalışan profesyonellerin işlerini sürdürmek için daha fazla üretmeleri gerekecek. Görünürde önemli bir kayıp olmadığı göz önüne alındığında, mali durumunuzun istikrarlı olması bekleniyor. Ancak yatırım söz konusu olduğunda, güvenli olmayan seçimler yapmaktan uzak durun. Yasal sorunlarla uğraşanlarınız için bazı gelişmeler yaşanabilir. Bu süre zarfında, sınavlara giren öğrenciler başarılı olacaktır. Kişisel düzeyde, eşinizle birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlık cephesinde ise bağırsak sorunlarına dikkat etmenizde fayda var.

Al-ver dengenizin hesabını tutma eğilimleri gösterebilirsiniz. Hesap kitap yapmak isteyebilir, yıllık planda kayıp ve kazançlarınızı gözlemlemek gerekebilir. Masraflarınıza istinaden ek kredi çekimleri yapmış olabilirsiniz. Dolayısıyla ödemelerinizi ön plana alarak bütçenizi yeniden düzenleyeceğiniz bir süreç. Bu dönem temkinli davranarak harcamalarınızı kontrol altına alacaksınız. Ailenizden destek almanız muhtemeldir. Ayrıca ortak gelirlerinizden fayda görebilirsiniz. Emek vererek parasal kazanç elde ediyorsunuz. Ciddi konuları gündeme alabilir ve kendinizi disipline edebilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Ortak kaynaklarımız akıllıca hamlelerimiz ile çoğalabilir. Eşimizin kazancında artışlar olabilir. Eşimiz ya da ortağımız ile yeni bir yatırıma girişebiliriz. Uzun zamandır bizi uğraştıran finansal bir sorun bu dönemde çözüme kavuşabilir. Daha verimli hareket etmeniz muhtemeldir. Sorularınıza cevap bulabilir, maddi ve manevi kaynaklar elde edebilirsiniz.

Yengeç burç yorumları: Paranız konusunda daha sorumlu olmanız ve yaklaşan gereksinimler için biraz para ayırmanız gerekiyor. Profesyonel olarak çalışırken, işlerinizi teslim tarihinden önce bitirmek için özdenetim yapın ve sabırlı olun. Hem ani maddi kazançlar hem de itibarınızın yükselmesi mümkün. Uzun vadeli avantajınıza olacak olan, daha fazla eğitim veya öğrenim sürdürme şansınız olabilir. Eşiniz sizi desteklemeye devam edecek ve evliliğiniz keyifli olmaya devam edecek. Çocuklarınızın sağlık sorunları olabilir. Öğrencilerin hedeflerine ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmeleri gerekecek. Aşıksanız, işleri ilerletme zamanı değil. Bu dönemde asitli yiyecekleri dikkatli tüketmeniz önerilir.

Merkür Oğlak’ta. Evlilik, ortaklık alanlarında daha kuralcı yaklaşımlara sevk edebilir. İkili ilişkilerinizde güçlü bir sürecin içine giriş yapıyorsunuz. Bu dönem sizin için çifte mutluluk verebilir, keyfini sürün. Evlilik teklifi kapınızda olabilir bu dönemde. Ciddi kararlarla işinizi kolaylaştırabilir, insanlarla ilişkilerinizde maddi değerleri göz önüne alabilirsiniz. Bu noktada, birbirinizin duygusal ihtiyaçlarına da kayıtsız kalmamalısınız. Otorite figürleriyle olan ilişkinize ve kötü niyetli olan kişilere dikkat etmelisiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Her konuda eşimizin ve ortağımızın desteğini görebiliriz. Güçlü kişiler hayatımıza girebilir ve bu kişiler iş hayatımızda bize yardımcı olabilir. Eşimiz, bu zamana kadar adım atmaya çekindiğimiz konularda bizi cesaretlendirerek, hareke geçmemizi sağlayabilir. İlişkilerinizi daha sağlam temeller üzerine kurabilirsiniz. Uzun vadede etkili olacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz; kazançlı ortaklıklara hazır olun.

Aslan burç yorumları: Büyüleyici bir hafta geçirebilirsiniz. Profesyonel olarak, iş ve ortaklıklarda başarı mümkün. Finansal olarak güçlenmeniz olası. Başkaları çabalarınıza değer verecek. Profesyonel olarak ilerleyebilir ve belirli bir görevde veya projede bir atılım yapabilir ve başarılı olabilirsiniz. Kişisel düzeyde, aile üyeleri arasındaki ev içi kaygılar nedeniyle yaşanan gerilim biraz mutsuzluğa neden olabilir. Annenizin sağlığına dikkat edin. Mülkiyetle ilgili bir zorlukla karşılaşmanız durumunda herhangi bir kararı şimdi ertelemeniz tavsiye edilebilir. Göz ve cilt ile ilgili sağlık sorunlarından rahatsız olabilirsiniz.

Merkür Oğlak’ta. Daha sistematik çalışma isteğine bürünebilirsiniz. Her şeyi vaktinde hazır görmek isteyebilirsiniz. Rutin hayatınızda sağlayacağınız düzenin de belirli kuralları olması gerektiği kanaatine varabilirsiniz. bu dönemde işyerinizi ya da evimizi taşımakla ilgili bir yoğunluk yaşamanız olası. İş ortamınız ve sorumluluklarınız değişebilir. Daha kazançlı bir sistem kurmak için uygun bir zamandasınız. Bu noktada mantıklı olmalı ve hırslarınıza yenik düşmemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle yapacağınız konuşmalar önem kazanabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili yeni bir beslenme şekli ya da diyete başlayacağınız zamanlar olabilir.

Venüs Oğlak burcunda. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yeri koşullarımızda iyileşmeler olabilir. Daha şık, daha prestijli bir ofise taşınabiliriz. İş arkadaşlarımız ve altımızda çalışan kişilerden destek görebiliriz. Çok keyif alacağımız bir projeye dahil olabiliriz. Sağlık konularında daha disiplinli olacağımız bir dönemdeyiz. Şimdiye kadar kazandığınız deneyimlerinize dayanarak yaşam standartlarınızı değiştirebilirsiniz. Fiziksel anlamda yapacağınız yeniliklerin karşılığını kalıcı olarak alabilirsiniz.

Başak burç yorumları: Bu hafta daha odaklı ve kararlı olacaksınız ve ayrıca kendinizi yeni görev ve sorumluluklar üstlenmeye hazır hissedeceksiniz. Hevesliyseniz, motivasyonunuz yüksek ise dikkate değer sonuçlar elde edebilmek için gerekli ek riski almaktan çekinmemelisiniz. İşleri tıkayan ve en iyi sonuçları veren girişimlerin ve faaliyetlerin dizginlerini elinize almak için harika bir fırsat. Siz ve anneniz birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ruhsal faaliyetlere katılırsanız kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Kısa geziler ve seyahatler olası görünüyor. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi destekleyecek. Mevsimsel hastalıklardan rahatsız olabilirsiniz.

Merkür Oğlak’ta. Hobileriniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacak konulara daha çok eğilebilir ve kararlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Aşktan yana sevineceğiniz, evliyseniz bebek kararı alacağınız zaman dilimleri. İlişkilerinizi ciddi bir boyuta taşımak için adım atarken, hislerinizi de paylaşmalısınız. Mutlu olmanın sizin gayretinizle olacağını unutmayın. Yatırım ve görüşmeleriniz hız kazanabilir ve maddi kazanç elde edebilirsiniz. Bununla birlikte tatil ve eğlenceye yönelik bir süreç geçirebilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hem aşk hem de işle ilgili daha ciddi ama yine de hayattan zevk aldığımız bir dönemdeyiz. Keyifli ortamlara girebilirsiniz. Duygusal beklentileriniz değişebilir ve otorite figürlerinden etkilenebilirsiniz. Hobi olarak başladığımız bir projeyi, etrafımızda hayranlık uyandıran bir işe dönüştürebiliriz. İşimizi eğlenceli bir aktivite olarak görebiliriz. Hayatımızda uzun vadeli bir ilişki başlayabilir. Çocuklarımızla ilişkilerimizi sağlamlaştırabiliriz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta, bazı finansal ödüller ve nakit akışında artış olabilir. Ancak aile hayatınızda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Aile üyelerinizi üzmemek için söylemeden önce dikkatlice düşünmeniz önerilir. Evlenmemiş olanlarınız için, evlilik konusunda harika bir zaman. Profesyonel olarak, üstlerinizle bazı anlaşmazlıklar olabilir, ancak artı tarafta, yeni iş seçenekleri kazanacaksınız. Öğrenciler bu süre boyunca beklenenden daha iyi performans gösterecek ve bu onlar için de faydalı olacaktır. Önemsiz konular hakkında zihinsel gerginlik yaşayabilirsiniz. Ayrıca boğaz enfeksiyonlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Merkür Oğlak’ta. Mahkeme konularıyla ilgili sonuçlar alacağınız bir süreç olabilir. İhtiyaçlarınıza yönelik planlar yapabilir, taşınma konularına ağırlık verebilirsiniz. Aile içerisindeki otoritenizi geri kazanabilir ve artık kendi kurallarınızı uygulamak istediğinizden dem vurabilirsiniz. Aile büyükleriniz ve eşinizle olan iletişimde diliniz sevgi olsun. Aile içi sorunlara gerçekçi yaklaşmanız ilişkilerinizi düzenleyebilir ve beklentileriniz doğrultusunda yol almanızı sağlayabilir. Evden yürüteceğiniz iş değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte ev ve yuva konularında yeni sözleşme, ev taşıması, aile büyüklerini ziyaret gibi konular söz konusu.

Venüs Oğlak burcunda. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle, evimizde huzurlu zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleneksel aile toplantıları yapabilir, aile büyüklerimizle bir araya gelebiliriz. Bu dönemde geçtiğimiz haftalara göre kendinizi daha rahat ve huzurlu hissetmeniz muhtemeldir. Dargınlıklara son verecek fırsatlar bulabilirsiniz. Bir aile büyüğü bize çok yararlı bir tavsiye ya da destek verebilir. Evle ilgili maddi olarak rahatlığa kavuşabiliriz. Bütçemizi en ideal şekilde idare edebileceğiz.

Akrep burç yorumları: Bu hafta egonuzun önünüze çıkmasına izin vermezseniz, zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebilecek ve otorite dolu olacaksınız. İlaç ve öngörülemeyen masraflar daha yüksek maliyetlere neden olabilir. Sert davranışlarınızla ilişkinize zarar vermemek için sesinizi kontrol altında tutun. Kariyer odaklı olanların, pozisyonlarını korumak için daha çok çalışmaları gerekebilir. Bazılarınız iş teklifi alabilir. İş insanları ise kazançlı bir anlaşmayı pozitif kapatabilirler. Sağlık açısından kalbiniz, gözleriniz veya mideniz ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Merkür Oğlak’ta. İletişim trafiğinizi yoğunlaştırıyor. İş görüşmeleriniz netleşebilir ve devlet dairelerindeki işlemlerinize zaman ayırabilirsiniz. İletişimde “Söz senettir” diyecek ve “Sözünün eri” olacaksınız. Size iyi gelecek bir dönem başlıyor. Aynı zamanda kısa bir yolculuk da gündemde. Kardeşlerinizden gelecek olan maddi, manevi güzel destekler alacaksınız. İş büyütme ve elektronik eşya alma gibi durumlara ekonomik anlamda hazır olmalısınız. Özel hayatınızdan çok işinize yoğunlaştığınız bir dönem olabilir. Bu nedenle ilişkilerinizde ilgisiz olmamaya özen göstermelisiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Uzun zamandır görmediğimiz akrabalarımız ile bir araya gelebilir, kardeşlerimiz ile ciddi ama bize yarar sağlayacak konuşmalar yapabiliriz. Birbirinizi duygusal ve iş anlamında besleyeceğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bu dönemde, sık sık işle ilgili çok zevk alacağımız kısa yolculuklar yapabiliriz. Sözleşmeler ve yeni anlaşmalar konularında şanslıyız.

Mars Chiron üçgeniyle günlük yaşantınızı etkileyen endişelerinizle yüzleşebilirsiniz. Hayatı korkuyla yaşayamayacağınızı görebilmek için geçmişi bırakmalısınız. Geri hareket eden bu gezegenlerin size vermek istediği mesaj; geçmişle vedalaşıp geleceğe hazırlık yapmanızdır. Hafta sonu dikkatinizi kendinize çeviriyorsunuz. Kendinize güvenmediğiniz konuların hayatınıza etkisini düzenlemelisiniz. İkili ilişkilerinize odaklandığınızda kıskançlıklardan uzak durmalısınız.

Yay burç yorumları: Bu hafta harcamalarınızı kontrol etmeniz ve abartılı satın alımlar yapmaktan kaçınmanız tavsiye edilir. Bunun yerine gelecekteki masrafları karşılayabilmek için gelir tasarrufu sağlayacak stratejiler bulmanızda, birikim yapmanızda fayda var. Ancak, günlük harcamalarınızı kolayca yönetebileceksiniz. İş yerinde yurt dışından insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni bir projede becerilerinizi sergileme fırsatınız olabileceğinden, zihninizde hazırlıklı olun. İş hayatında olanlar, büyümek için yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalıdır. Bu süre zarfında romantik ilişkiniz gelişecek ve sevgiliniz, arkadaşlarınız ve aileniz için para harcayacaksınız. Mevsimsel enfeksiyonlar sağlığınıza zarar verebilir.

Haftanın ilk günü iş konularında özellikle özenli ve dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizi iyileştirmek için fedakârlık yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aile içinde anlaşmazlık yaşamamak adına, kime evinizi açtığınıza dikkat etmelisiniz. İşler umduğunuz gibi gitmediğinde, bu durumu başkalarına yüklemek yerine kendi davranışlarınıza bakmalısınız. Hayal kurarken gerçekçi olmayı unutmayın.

Merkür Oğlak’ta. Ekonomik durumunuz iyileşiyor. Zam alabilir ve imkanlarınızı daha iyi değerlendireceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde kendi kişisel değerlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bugüne kadar kazanç kapılarınızdaki hakkınızı talep etmemiş olmanız, bugünden sonra da etmeyeceğiniz anlamına gelmemeli. Finansal anlamda size ek gelir sağlayacak yeni bir gelir kaynağına ulaşacağınız bir dönem olabilir. Maddi kazanımlarınızla hayat standartlarınızı yükseltebilir ve daha iyi stratejiler kurabilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda seyahat ediyor. Yine para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacak. Maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşamanız muhtemeldir. Hakkınızı almanın keyfini çıkaracaksınız. Bu dönemde para adeta elimizde üreyebilir. Finansal açıdan şanslı bir dönemdeyiz. Mevcut işimizde bir maaş artışı için patronumuzla konuşmanın tam sırası. Özetle gelirlerinizde gözle görülür bir artış meydana gelebilir. Maddi olarak kendimizi güvende hissedebiliriz.

Oğlak burç yorumları: Uzun süredir devam ettirdiğiniz hayallerinizden bazıları bu hafta gerçekleşebilir. Sizin için mucizeler yaratacak uygun yatırımla mevcut gelirinizi artırmak için çalışabilirsiniz. İşletmeler devlet sektöründen kar elde edebilir. Üst düzey yetkililer, çalışan profesyonellere yardım sunacaktır. İş yerinde itibarınız artacaktır. Sevgilinizle aranızda bir fikir ayrılığı olabilir, bu da romantik ilişkinizde bazı sorunlara neden olabilir. Öğrenciler için okul çalışmalarına odaklanmak bu dönemde biraz zor olabilir. Aile hayatı harika olmaya devam edecek. Karın ve kasıklarınız sağlık açısından hassas olabilir.

Merkür sizin burcunuzda hareketine başladı. Konuşmalarınıza uygun tavırlarınızla dikkat çekebilir ve çevrenizdekilere problemlerinde destek olabilirsiniz. Kendinizden daha emin konuşmalar içerisinde bulunabilirsiniz. “Ben her şeyin üstesinden gelebilirim, kimseye ihtiyacım yok” diyebilir yersiz ego savaşlarına girebilirsiniz. Bu süreçte bir iş teklifi almanız olası. Aynı zamanda evlilik teklifi almanız ve şehir değişikliği yapmanız da mümkün. Gizli yürüttüğünüz işlerinizi ortaya koymak için uygun bir zamandasınız.

Venüs Oğlak burcunda. Kendinizi her anlamda daha zinde hissetmeye başlıyorsunuz. İyi kavramınızı geliştiriyor ve etrafınızı yeniliklerle kuşatıyorsunuz. Kararlı olursanız düzenli ilişkiler kurabilirsiniz. Venüs, bize karizma ve çekicilik katıyor olacak. İmajımıza her zamankinden daha fazla önem gösterebiliriz. Etrafımızdaki hayran sayımız artabilir. Toplum içinde dikkat çektiğimiz, beğeni topladığımız bir dönemdeyiz. Kendimize yeni bir yol belirleyebiliriz.

Ayrıca Güneş Satürn üçgeninin desteğini aldığınız bir hafta. Sabrınızın sonucu olarak şifa ve kazanç elde edebilirsiniz. Geri planda yürüttüğünüz işlerinize odaklanmalısınız. Yüksek motivasyonunuzla alışkanlıklarınızı değiştirmek üzere girişimlerde bulunabilirsiniz. Böylece sadece psikolojik değil, fiziksel açıdan da iyileşebilirsiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta iyi bir profesyonel gelişim elde edebilirsiniz ve hatta bir işte ilerleme fırsatı elde edebilirsiniz. Üstleriniz ve siz daha iyi ilişkilere sahip olacaksınız. Devlet kuruluşlarıyla yapılan anlaşmalar, uzun vadede iş insanları için kazançlı olacaktır. Rakipleriniz kendilerini geri çekebilir. Genel olarak, aile ortamınız neşeli olacak, bu yüzden bundan tam olarak yararlanın. Aile içindeki statünüz yükselecek. Eşinize yeni kariyer olanakları sunulabilir. Bekar olanların yeni bir yakın ilişki başlatma olasılığı daha yüksektir. Sağlığınızı ve zindeliğinizi korumak için, biraz fiziksel egzersiz yapmanız önemlidir.

Merkür Oğlak’ta. İnzivaya çekilme, yalnız kalma isteğiniz olabilir. Ancak bu durumu fırsata çevirmek yeni projeler ve sistemler üretmek için gereken fırsat olabilir. Geçmişten ders çıkarmalı ve şu ana odaklanmalısınız. Arkanızdan iş çeviren kişileri ve yapılan dedikoduları öğrenebilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza özen gösterin. İlişkilerinizde bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz teklifler alabilir ve ilişkilerinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Heyecanınıza yenik düşmemeli ve gerçekçi olmalısınız. Dikkat çekiyor oluşunuzu olumlu şekilde kullanmalısınız.

Venüs Oğlak burcunda. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamıza yönelip, sosyal ortamlardan uzaklaşacağımız bir dönemdeyiz. İnzivaya çekilip, kendimizi, hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi gözden geçirmek bize iyi gelebilir. Tek başımıza çalışmak ve işimize konsantre olmak bizi daha mutlu edecektir. Ruhsal anlamda iyileşme yolları bulabilirsiniz. Mutlu ettikçe mutlu olabilir ve sosyal sorumluluk projelerine yer verebilirsiniz. İçe dönüklüğünüzde başkalarına şifa olabilirsiniz.

Balık burç yorumları: Bu hafta parasal olarak sizin için normal düzeyde olacak. İstihdamdakiler rollerinde ve kendilerine verilen görevlerde kendilerini rahat hissedeceklerdir. İşletmeler, uluslararası pazarlara bağlantılardan faydalanabilir. Etkili network oluşturma ile sosyal ortamda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu süre zarfında babanızla aranızdaki bağ biraz gerginleşebilir ve onun sağlığından endişe duyabilirsiniz. Evdeki atmosfer buna rağmen pozitif kalacaktır. Eşinize yeni bir pozisyon teklif edilebilir. Maneviyat eğiliminiz olacak ve belki de aktif manevi faaliyetlerde bulunacaksınız. Birkaç küçük sağlık sorununuz olabilir.

Merkür Oğlak’ta. Sosyal çevrenizle aranıza mesafe koymanız olası. Hayallerinizde bir araç sahibi olmak varsa şimdi ona sahip oluyorsunuz. Uzun zamandan beri hayal ettiğiniz bir eğitime katılmanız olası. Hatta kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz. İş ve aşkta mutlu bir dönem. Yeni planlamalar ve desteklerle hayatınızı düzenliyorsunuz. Kendi çabanızla gelir artışı elde edebilirsiniz. Önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz.

Venüs Oğlak burcunda. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremizde hareketli günler yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bizden konumca üstün insanlarla tanışabilir, planlarımız için onlardan destek alabiliriz. Arkadaşlarımızdan da her konuda destek göreceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri, yardım organizasyonları gibi etkinliklerde yer alabilir, çevremizden takdir görebiliriz.

Haftanın ortasında ortaklı ilişkilerinizde mantıklı ve detaylara ağırlık vererek hareket edebilirsiniz. Farklılıklardan beslenmenin ve uyumlu olmanın önemini fark etmeniz ilişkilerinizin ve gündeminizin huzurlu olmasını sağlayabilir. Geleceğe yönelik uzun vadeli adımlar atıyorsunuz. Çevrenizde nasıl insanlar istediğinizi yeni tanıştığınız insanlar aracılıyla fark edebilirsiniz. Sosyal mecralar üzerinden fikirlerinizi yansıtabilir ve toplumdaki yerinizi netleştirebilirsiniz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Sorumluluk alın.
  • Boğa burcu: Takım oyuncusu olun.
  • İkizler burcu: Riskli yatırımlardan kaçının.
  • Yengeç burcu: Para konusunda sorumlu olun.
  • Aslan burcu: Karar almayı erteleyin.
  • Başak burcu: Odaklanmış ve kararlı kalın.
  • Terazi burcu: Sevdiklerinizi üzmeyin.
  • Akrep burcu: Egoyu bir kenara bırakın.
  • Yay burcu: Harcamalarınızı takip edin.
  • Oğlak burcu: Ön yargılı olmayın.
  • Kova burcu: Rahat bir aile zamanının tadını çıkarın.
  • Balık burcu: Etkin bir şekilde network kurun. (İndigo)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.