Haftalık Burç Yorumları (11 – 17 Mart)

Haftalık Burç Yorumları (11 – 17 Mart)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta itibariyle ifade ve iletişim konusunda rahatlıyorsunuz. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyecek, iş hayatınızda daha etkin olarak fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızdaki adımlarınız da hızlanıyor. Hayatınızda merak artıyor. Zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak, eğitim konuları ve yazmak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz diliniz olacak. Bağımsız düşünce ve yeni düşünceler keşfetmek ve bunları kendinize göre formüle etmek isteyebilirsiniz.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni başlangıçlar zamanı. Harcama ve alışverişlerde daha temkinli olmaya dikkat edin. Keyif ve zevkler ön planda olabilir. Geçmişten gelen bazı problemler canınızı sıksa da, çözümü kolayca bulabileceksiniz. Hayatınızın amacına ulaşma yönünde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arayanlar yeni bir işe girebilirler.

Bu Yeni Ay ile birlikte bilinçaltında ve rüyalarında önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Size sıkıntı veren şeyleri bırakmanız ve vazgeçmemiz gerekebilir. Önemli bir hastalık sürecinden geçtiyseniz iyileşme sürecine girebilirsiniz. Yalnızlık, geri çekilme, iç çalışma ve korkularınızla ilgili olarak yaşadığınız yeni bir noktaya odaklanma zamanı olabilir. Buna odaklanırken de içinizde dünyanın tüm yükünü taşıdığınızı düşünebilirsiniz. Bugünlere birçok zorlukla geldiğinizi düşünerek kısa bir mola vermek isteyebilirsiniz.

12 Mart’ta Venüs Balık transiti başlıyor. Kalabalıkların içinde olmak yerine yalnız vakit geçirmek sana kendini daha huzurlu hissettirebilir. Ruhsal konulara ilgi duymaya başlayabilirsin. Bu süreçte meditasyon yapmak iyi gelebilir. Gündeminde henüz kimseyle paylaşmadığın bir platonik aşk ya da gizli bir ilişki olabilir. Beklemediğin finansal bir fırsatla karşılaşabilirsin. İş hayatınla ilgili şanslı bir dönem geçirebilirsin. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal açıdan kendimizi iyi hissedeceğimiz, huzuru kendi içimizde bulabileceğimiz bir dönemdeyiz. Platonik aşklar ön plana çıkabilir.

Boğa burç yorumları: Bu hafta finansal konularda ve özel hayatınızda biraz daha temkinli adımlar atmanız gerekebilir. Kafanıza takılan konularla uğraşacak ve planlarınızı yeniden oluşturmak üzere daha fazla emek harcayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir ama diğer yandan başka insanların sorunlarına çözümler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Düşüncelerinizin de önem kazandığı bu dönemi, gizli düşmanlıklar ve değersizlik gibi konularda deneyimleyebilirsiniz. Hayatta kalma mücadeleniz kendinizi aşmakla ilgili olacak. Zihniniz ile düşünceleriniz arasındaki kopmuş bağı, teması yeniden aktive etmek isteyebilirsiniz.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sosyal hayatınıza değişiklikler getirebilir, yeni arkadaşlar ve yeni bir sosyal çevre edinebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bolca bulunabilir, sosyal yardım çalışmalarında aktif rol oynayabilirsiniz. Ticari anlaşmalar yapabilir, araba veya elektronik eşya alabilirsiniz. Kardeş veya yakın arkadaşınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Geçmişten gelen bazı borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Hayatınıza yeni arkadaşlar girebilir. Sizi olumlu yönde etkileyecek yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan biriyle güzel bir romantik ilişki süreci başlayabilir. Bu dönem yaptığınız her şey çevrenizde aslında ne kadar bu işi iyi bildiğinizi gösteren bir ispat olabilir. Bu duruma ihtiyacınız varsa bu hafta kendinizi ispat etmek için harekete geçebilirsiniz. Gelecekteki hedefleriniz, beklentileriniz, arkadaşlarınız, gruplarınız, akranlarınız ve nihai umut ve isteklerinizle ilgili olabilir.

12 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Arkadaşlarınızla keyifli paylaşımlarda bulunabileceğiniz, yeni gruplara katılabileceğiniz; eğlencesi bol bir dönem kapılarını aralıyor. Arkadaşlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönem olacak. Bir ilişkiniz yoksa katıldığınız çevrelerde yabancı kültürlerden biriyle tanışabilirsiniz. Görünümünüzde sıra dışı bir değişim yapmak isteyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızın desteğini her konuda hissedebiliriz. Arkadaş çevremizden biri ile aramızda romantik bir etkileşim olabilir. Sevdiklerimizle birlikte sanatsal etkinliklere katılabiliriz.

İkizler burç yorumları: Bu hafta itibariyle sosyal çevrenizle olan konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Arkadaşlarınızla ve yeni çevrelerde daha fazla vakit harcayabilir, görüşlerinizi onlara yansıtabilirsiniz. Etkinlikler, davetler, organizasyonlar planlanması gereken konular arasında. İlgi ve merakın arttığı bu dönem aslında sizin döneminiz sayılır. Merakınız bu dönem ikiye katlanabilir. Sosyal amaçlarınız ve idealleriniz ile ilgili konular daha çok ilginizi çekebilir. Hayatta kalma mücadeleniz insanları bir amaç uğruna bir araya toparlayarak onların oluşabilecek sorunlarına karşı çözümler üretmekle ilgili olacak.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Duygusal bir gündeminiz olabilir, duygularınızı göstermekten çekinmeyeceksiniz. Bu ara biraz daha sessiz sakin, kendinizle baş başa geçirmek isteyebilirsiniz. ancak ilişkiler istiyor. Evlilik veya ilişki teklifi alabilirsiniz. Kariyeriniz, kamusal ve mesleki yaşamınız ve otorite konusundaki görüşlerinizle ilgili yeni başlangıçlara odaklanma zamanı.

Yeni Ay iş yaşamınızda, kariyerinizde, görev ve sorumluluk alanınızda değişiklikleri beraberinde getirirken yeni hedef ve planlara yelken açmanız mümkün. Kariyer hayatınıza yönelik bir teklifi değerlendirebilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İşleriniz veya kariyeriniz ile ilgili planlarınıza daha fazla ilgi göstermelisiniz. Yöneticilerinizden veya otorite figürlerinden keşfedilmeyi beklemek yerine bunu sizlerin sunması gerekmektedir.

12 Mart’ta Venüs Balık transiti gerçekleşiyor. Venüs kariyer hayatınızı güzelleştirmeye geliyor. Bu süreçte yönetici pozisyonundaki güçlü kişilerden destek görebilirsin. Ortaklaşa yürüttüğün bir proje varsa olumlu sonuçlar alman mümkün. Mesleğini sanatsal bir alanda icra ediyorsan sanatını daha geniş kitlelere ulaştırmak için gökyüzü olumlu etkilerini gönderiyor. İşimizde kendimizi mutlu hissedeceğimiz, endişelerimizin azalacağı bir dönemdeyiz. Üstlerimiz ile uyumlu ve huzurlu çalışabilir, yaratıcılığımızın arttığını hissedebiliriz. İş çevremizden biriyle romantik bir yakınlaşma olabilir. Duygularımızın, iş performansımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. Kariyerimiz ile ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta itibariyle kariyerinizde konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız, kendi işlerinizde kendi bildiğinizi yapacağınız ve diğer insanları çok fazla dikkate almayacağınız bir dönem başlıyor. Planlarınızı devreye sokmak için harekete geçebilirsiniz. Özellikle hedeflerinizi belirlemek ve yerine getirmekle ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Eğer yeni şeyler öğrenmek istiyorsanız, zihinsel anlamda uyarıcı olacak ortamlarda bulunmalısınız. Otorite figürleri ve toplum önü statünüz ile ilgili konularda mücadeleniz olacaktır. Bu bağlamda yetenek ve becerikliliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz ortamlarda ve mecralarda bulunmalısınız.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Daha özgür ve bağımsız bir tutum içinde olmak isteyebilirsiniz. Uzaklardan haber ve yolculuklar söz konusu olabilir. Yeni Ay yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı yeni bir gelişmeyi, yeni bir macera veya yolculuğu gündeminize getirebilir. Hafta sonunda ise sosyal bir gündem sizi beklerken arkadaş ilişkilerinde sabırlı tutumunuzu sürdürmelisiniz.

Yeni Ay’ın en güzel etkilerini alacak burçlardansınız. Hukuk, eğitim, yurt dışı bağlantılı konular haftanın ana teması. Hafta sonuna doğru kredi veya ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Eşleri veya sevgilileri ile sorunları olanlar çözümlemeye kavuşabilirler. Hayatınızı yeniden gözden geçirmeniz ve olması gereken formatına dönüştürmeniz gereken bir dönem içinde olabilirsiniz. Sanki tren raydan çıktı ama kimseye bir şey olmadı gibi. Sadece yeterli hevese ihtiyacınız var. Birileri bu konuda size yardımcı olacaktır.

12 Mart’ta Venüs Balık burcunda seyahatine başlıyor. Bu süreçte alışılmış kalıpların dışına çıkabilir, çok keyif alacağın yeni bir eğitim programına katılabilir ve yeni şeyler öğrenmeye, keşfetmeye başlayabilirsin. Yeni felsefelere merak duyabilirsin. Yurtdışına bir seyahatin olabilir ve gittiğin yerde çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Partnerinden destek gördüğün bir dönem olabilir. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ufkumuzu genişletmek, özellikle spiritüel konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz.

Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle kendinizden daha rahat bahsedecek, parasal konularda, sosyal çevrenizle beraber planladıklarınızı hayata geçireceksiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Seyahatlerinizi veya eğitim alanlarınızı daha fazla konuşacaksınız. Bu dönem dil öğrenmek için size fırsat sunabilir. İnançlar, felsefi konular, yasalar ve hukuki konularla daha çok ilgileneceksiniz ve Merkür bu konularda sizi destekleyecek. Yükseköğrenim, üniversite, görgü kuralları ve doğa ile ilgili konularda mücadele edebilirsiniz. Kendinizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı iletişim kurabileceğiniz ve herkesin kendine özgü yollarla doğruyu bulabileceği ve hoş görü geliştirebileceği ortamlarda bulunmalısınız.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ortak maddi konular, iş yükleriyle dolu bir gündeminiz olabilir. Yeni Ay yeni bir iş ortaklığını, yeni bir girişimi beraberinde getirebilir. Birçok konuda harekete geçebilir, kendinizi kısa yolculuklarda bulabilirsiniz. Ödemeler, evlilik ve ortaklı işlere yoğunlaşacaksınız. Eşiniz veya ortak iş yaptığınız insanların, davranışlarınızla ilgili olarak, başkalarının ne düşüneceği ile ilgili eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Emek verdiğiniz işlerde hak ettiklerinizi alacaksınız.

Finansal kaynaklarınızı yenileme ve artık korkularınızı ortadan kaldırma zamanı. Kendinizi yenilerseniz hiçbir olumsuz duyguya teslim olmazsınız. Yenilenme ve değişme yetenekleriyle ilgili olarak dönüştürdüğünüz yeni noktaya odaklanma zamanı. Kariyer hayatınız ve sosyal yaşamınız bu yansıtıcı cevabı size verecektir. Çünkü alacağınız ödüller alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi doğru bir düzene koymanızla ilişkili olacaktır.

12 Mart itibariyle Venüs Balık transiti başlıyor. Nihayet maddi-manevi olarak şanslı bir dönemin içinden geçiyorsunuz. Uzun zamandır alamadığınız bir alacağınız varsa artık onu tahsil etme zamanı gelmiş olabilir. Gündemde olan bir miras konusu varsa olumlu gelişmeler kendini göstermeye başlayabilir. Partnerinin kazancı yükselişe geçebilir. Ortaklı bir iş yapmayı planlıyorsan uygun bir dönem olabilir.

Maddi konularda uzun zamandır beklediğimiz bir destek bu dönemde gelebilir. Miras ve vergiler gibi sıkıntılı konularda bizi huzura kavuşturacak iyi haberler alabiliriz. Eşimizden ya da ortağımızdan gelecek finansal bir yardım sayesinde rahatlamamız mümkündür. Sezgilerimizin arttığı ve özellikle finansal konularda sezgilerimize güvenmemiz gerektiği bir dönemdeyiz.

Başak burç yorumları: Bu hafta maddi konuları masaya yatırmak, bu konularda önemli konuşmalar yapmak gündeme gelebilir. Parasal konuları konuşmak, sıkıntılarınıza çözümler üretmek önem kazanıyor. Kredi, vergi, borç almak, vermek bu dönemde konuşulan konuların başında gelecek. Merkür özellikle araştırma ve merak konularında size ivme kazandıracak. Miras konuları gündeminize gelebilir. Koşullarınız ne olursa olsun yardım istemek, destek almak gibi konularda ve ayrıca stratejik düşünme, kişilerin davranışlarının ardındaki motivasyonu çözmek gibi konularda deneyim elde edebileceğiniz ortamlarda bulunmalısınız.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni bir ilişkiyi gündeminize taşırken acele etmemekte fayda var. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkıp özgürleşmek isteyebilirsiniz. Duygusal ilişkilerde de karşı tarafın akışında hareket etmeyi öğrenmeli ve beklentiler oluşturmamalısınız. Daha önceden almış olduğunuz teklifleri şimdi değerlendirme sürecine girebilirsiniz. Herhangi bir anlaşma sözleşme imzalamanız gerekirse çok dikkatli incelemeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

Sağlık, günlük rutinler, evcil hayvanlarla ilgileneceksiniz. Üstünüz pozisyonundaki insanlarla tartışma ihtimali yüksek. Özellikle kendinizi güçlü hissederek buna eğilim gösterebilirsiniz. Ancak akılcı davranmak en iyisi. Birebir ilişkilerin çalkantıları sizi etkileyebilir. Dağınık, karmaşık koşullardan çıkıp kurtulmak için çaba harcamanız gerekebilir. Her şeyi akışına bırakmak daha kolay bir tercih olabilir. Sosyal çevrenizden gelecek destekle, emek verdiğiniz konularda başarı elde edebilirsiniz.

12 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. Çözülmesini beklediğin hukuki bir konu varsa olumlu gelişmeler olabilir. Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsan uygun bir dönemdesin. Eğer evliysen romantik günlerden geçeceğini söyleyebiliriz. Hali hazırda bir ortaklığın varsa ya da evliysen partnerinden destek görebileceğin bir dönemden geçiyorsun. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde kendimizi iyi hissedeceğimiz, partnerimizden her konuda destek göreceğimiz bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa, yeni bir aşk başlayabilir, kendimizi uzun vadeli planlar yaparken bulabiliriz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle özel ilişkilerinizdeki sorunlara çözümler üretebileceksiniz. Sevdiğiniz insanla baş başa verip ilişkinizi, yapacaklarınızı, geleceğinizi konuşmak önem kazanıyor. Eğer ayrılmaya karar verdiyseniz, bu dönemde hukuki işlemleri başlatabilirsiniz veya evliliğinizi, ilişkinizi kurtarmak için danışmanlık alabilirsiniz. Bu dönem ortaklıklar, rakipler, evlilik, yarışma ve davalarla ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz.

Bu süreçte hayatta kalma mücadeleniz; sosyal arena dediğimiz başkaları ile karşı karşıya geldiğimiz ve başkaları aracılığıyla deneyim sahibi olduğumuz konularda olacak. Bu bağlamda ikili ilişkilerde dengelenme, partner arayışı ya da yalnız kalma ihtiyacı gibi ve belki de karşı tarafa olan saygısız tutumlarımızın ana kaynağına inip, algılama ve iletişim tarzınızla ilgili deneyimler elde edeceğiniz ortamlarda bulunmalısınızdır.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İçinde bulunduğunuz karmaşık, dağınık şartlardan kurtulmak biraz daha gayret gerektirebilir. Yeni Ay gündelik yaşamınızda bazı değişiklikleri beraberinde getirirken sağlık konuları ana gündem maddeniz olabilir. Alışkanlıklarınıza, kendinize ve başkalarına hizmetinizle ortaya çıktığınız konulara ve fiziksel sağlığınızla ilgili yaptıklarınıza odaklanma zamanı. Başkalarıyla ilişki kurmayı sevdiğiniz kadar kendi ihtiyaçlarınızı da önemsemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

İlişkiler konusunda şanslı, destekleyici bir dönemden geçtiğinizi unutmayın. Aşk, çocuk ve hobiler ön planda. Ulaşmak istediğiniz noktaya gelebilir ve üzerinde çalıştığınız konularda başarı elde edebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açışıyla bakarak aile içi sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Eşiniz için fazla masraf yapabilir, sonrasında zor duruma düşebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara özellikle de ayak bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz.

12 Mart’ta Venüs Balık transiti başlıyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çalışma koşullarımızın daha iyi hale geleceği, iş ortamında kendimizi rahat hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz. Birlikte çalıştığımız kişilerden destek görebilir, iş arkadaşlarımız ile iyi geçinebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızdan biri ile aramızda bir şeyler olabilir. Günlük rutinleri biraz sıkıcı bulabiliriz ancak sorumluluklarımızı aksatmamakta yarar var. Sağlık açısından ise sorunsuz bir dönemdeyiz.

Akrep burç yorumları: Çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız ve evcil hayvanlarınız ilgili konularla daha çok ilgileneceğiniz bir hafta. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem. Bu döngüde kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Merkür sizi hayatınızın belli konularında hızlı kararlar almaya sürükleyebilir. Hayatta kalma mücadeleniz, hayatın sıkıcı işleri, görevleriniz ve hizmet gösterdiğiniz alanlarda yani kendinizi adeta köle gibi hissettiğiniz konularla ilgili olacak. Bu bağlamda aksayan işler, sağlığınızla ilgili endişe ve kaygılarınızı giderebileceğiniz alanlarda deneyimler edinmenizde fayda var.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aşk, ilişki, sevdikleriniz, çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni Ay yepyeni bir aşkı, yeni bir uğraş alanını hayatınıza taşıyabilir. İlişkilerde sabırsız, aceleci davranmaktan kaçının. Karşıt burcunuzdaki Ay ilişkilere odaklanmanızı sağlıyor, bu alanda dönüşüm kaçınılmaz olabilir.

Çalışma ve gündelik yaşam koşullarınız gündemde olabilir. Ayrıca aile, ev ve gayrimenkul alım-satım veya kiralama işlerine odaklanabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, üzerinde çalışma yaptıkları bağlantıları yapabilirler. Bazı akrepler ev mi iş mi ikileminde kalabilirler. Kardeş, yakın arkadaş veya komşunuzla sorunlar yaşayabilirsiniz.

12 Mart’ta Venüs Balık transiti gerçekleşiyor. Keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz. İlişkiniz varsa partnerinizle keyifli paylaşımlarınız olabilir. İlişkiniz yoksa aşk hayatında hareketli günler yaşanabilir. Hayatında tatlı bir sürpriz yaşanabilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Çocuğun yok ama olsun istiyorsan Venüs’ün Balık burcundan geçişini değerlendirebilirsin. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından çok şanslı olduğumuz bir döneme giriyoruz. Daha önce platonik gözüyle baktığımız bir ilişki karşılıklı bir aşka dönüşebilir.

Yay burç yorumları: Bu hafta kendinize, özel hayatınıza varsa çocuğunuzla olan iletişiminize daha çok önem vereceksiniz. Aşkı, keyfi konuşacak, fikirlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz. Bu dönem Merkür sizi destekleyecek. Özellikle varsa çocuklarınız ya da romantik ilişkileriniz ve yaratıcılığınız aracılığıyla kendinizi ifade ettiğiniz konularla bu dönem daha çok ilgileneceksiniz. Dadılık, öğretmenlik, flört niteliğindeki ilişkiniz ile ilgili konularla ilgili mücadele verebilir, yeni deneyimler kazanabilirsiniz. Bu bağlamda özgüven ve öz değer konularında bazı deneyimler elde etmelisiniz. Aşk hayatınızdaki gelgeç gönüllülük, aşkı bir oyun gibi görmeniz, havailiğiniz ve değişken hallerinizi gözlemlemeli ve bu davranışlarınızın sizdeki etkisini çözüme ulaştırmalısınız.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ev ve aile konuları, kardeş, yakın çevre ilişkileri ve ticari konular gündeminizde olacak. Ailenize ilişkin yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Anne ve babanız ile ilgili fedakârlık göstermeniz gereken yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Zihniniz dağınık olabilir ve size oyunlar oynayabilir. Hafta ortasında neyse ki capcanlı bir ortam ve gündem sizi bekliyor. Geçmişi geçmişte bırakıp bugünde kaldığınızdan emin olmanız gerekebilir. Vazgeçmeniz, bırakmanız gereken şeyler varsa yeniye yer açmak isteyebilirsiniz.

Öte yandan bu Yeni Ay döneminde hedeflediğiniz anlaşmaları yaparak, maddi kazançlardaki sorunlarınızı çözebilirsiniz. Özellikle çok emek verdiğiniz konularda başarı gelebilir. Gelen paraları doğru kullanmakta zorlanabilirsiniz. Yeni bir ev satın alma, ev kiralama veya evini satma gibi bir yenilik içerisinde olabilirsiniz. Evinde de bir yenilik, tadilat veya dekorasyona girebilirsiniz. Hatta eskiyen ve tamir gerektiren şeyleri yaptırmak isteyebilirsiniz.

12 Mart’ta Venüs Balık burcunda transit yapıyor. Evinde ve ailenle birlikte bolca vakit geçirmek isteyebilirsin. Aile içinde hafif dargınlık içeren bir durum varsa uzlaşma sağlanabilir. Evini değiştirmek ya da onu güzelleştirmek, dekorasyonda değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Evle ilgili beklemediğin sürprizli gelişmeler olabilir. Küsleri barıştırabilir, uzun zamandır görmediğimiz aile bireylerine kavuşup hasret giderebiliriz. Dışarıda vakit geçirip, sosyalleşmektense, evimizin huzurlu ortamında misafir ağırlamaktan zevk alabiliriz. Evimizi güzelleştirip, dekorasyon ve tadilat işlerine girişmenin tama zamanı.

Oğlak burç yorumları: Aile hayatınızda iletişiminiz hızlanıyor. Bu hafta itibariyle emlak, alım, satım işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişim halinde olacak, kendi düzeninizi oluşturmak isteyeceksiniz. Ebeveynler, vatan, kökler, geçmiş, itibarınız ile ilgili konularla ilgili hareketlenecek konular gündeminize gelebilir. Hayatta kalma mücadeleniz, iç dünyanız ile ilgili konularla olacak. Bu bağlamda evde yaşanılan huzursuzluklar, ait hissedememek gibi konularda deneyim elde etmeniz gerektiğini vurgulamaktadır. Bu süreçte düşünme, algılama ve iletişim tarzınızı, edindiğiniz deneyimlerle üzerine düşünmeli, problemin ana kaynağına inilmeli ve çözüme kavuşturmalısınız.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İletişime dair yoğun bir gündeminiz olabilir. Organizasyon becerileriniz karmaşık gündeminizde size destek olabilir. Kardeşler, seyahatler, sözleşmeler ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Kariyer hayatınız, ticaret veya müşterileriniz ile ilgili geçmişte yarım kalan her türlü konuyu ortaya sunmalı ve çözme becerilerinizi bu sayede geliştirmelisiniz.

Hafta genelinde maddi konularla, hafta sonu ise kendinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi güçlü ve enerjik hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Eşiniz istediği konuma gelerek, kalıcı başarı elde edebilir. Kardeş veya yakın çevrenize yapacağınız maddi destek sebebiyle, eşinizle sorun yaşayabilirsiniz. Ev ve aileye dair uğraşlarınız artabilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Aşk ön planda olabilir.

12 Mart’ta Venüs Balık transiti başlıyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yakın çevremiz, komşularımızı, kardeşler ve akrabalarımız ile daha çok vakit geçirebilir, onlarla bir araya gelmekten keyif alabiliriz. Seni mutlu edecek bir eğitim fırsatıyla karşılaşman mümkün. Kariyerinle ya da yaratıcı konularla ilgili fikirlerini paylaşmak başarılı sonuçlar getirebilir.

Kova burç yorumları: Bu hafta itibariyle yakın çevre, kısa yolculuklar ulaşım, ticaret, haberleşme, kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Tüm bu konularda hayatınızda merak olgusu ivme kazanabilir. Hayatta kalma mücadeleniz, yaşam boyunca “başkalarına kendimi dinletmeliyim” ile ilgili konular üzerine olacak. Bu bağlamda çok soru soran, yakın çevreye merak komşu ve kardeşlerle iletişim, eğitim ve öğretime yakın ilgi, çevreyi anı algılamakla ilgili tarafsız deneyimler edinilmesi gerektiğini vurgulamaktadır.

Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artıyor. Abi, kardeş, ablanızla, kuzenleriniz ve akrabalarınızla görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yine bu dönem sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Derslerinize olan ilginiz artabilir. Sorunlarınız varsa bu sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Öğretmenlerinizle irtibata geçmek için uygun bir dönem.

10 Mart’ta Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yine iş ve para konuları gündeminizde olacak. Özellikle finansal alanlarda yanılgı, aldanma ve kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz. İş disiplinini korumak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Bu Yeni Ay dönemi sizlere yeni bir iş veya kazanç kapısı getirebilir. İletişim açısından hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir. Ev ve aile konularının yoğun gündemine çekilebilirsiniz.

Geliriniz, değerleriniz, mülkleriniz ve genel güvenlik duygunuzla ilgili sahip olduğunuz şeylere yani kısaca ‘yeniye’ odaklanma zamanı. Burada olan yansımanın en iyisi olduğuna güvenin. Aile hayatınızın değiştiği bu süreçte hayatınızdaki bazı gerçekleri kabul etmenizde fayda var. Bu süreçte yeni paralar kazanabileceğiniz gibi, yeni yeteneklerinizin de farkına varabilirsiniz. Finansal konularda fedakarlık yapmanız veya bir şeyler için paradan vazgeçmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Sevdiklerinize parasal yardımlarda bulunabilirsiniz.

12 Mart’ta Venüs Balık burcunda hareket etmeye başlıyor. Finansal konularda şanslı bir döneme giriyorsun. Maaşında ani bir yükselme olabilir. Özellikle güzellikle ilgili, sanatsal ya da yaratıcı alanlarda kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Ayrıca bu süreçte keyif aldığın, seni mutlu eden konulara yönelik harcama eğilimin yüksek olabilir. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda şansımız artıyor. Bizi çok rahatlatacak bir gelir kaynağı söz konusu olabilir. Yine de müsriflikten, aşırı harcamalardan kaçınmakta fayda var. Terfi ya da zam konularını dile getirmek için uygun bir zamandayız.

Balık burç yorumları: Maddi konularda önemli işler peşine düşeceksiniz. Para kazanma becerilerinizde aktif, özgür, cesur adımlar size kazandıracak. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir. İş bağlantıları ve para getirileri anlamında şanslı bir dönem. Zihninizi geliştirecek konular ve faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bunları örnekleyecek olursak; sahip olduklarınız, manevi kaynaklarınız, geliriniz, giderleriniz ve kişisel değerler ile beraber, kendi değeriniz ile ilgili konularla daha çok ilgileneceksiniz. Hayatta kalma mücadeleniz, paranızın ve kendinizin değerini bilemiyor olmakla ile ilgili konular üzerine olacak. Kendi değerinizi bilginize endeksli yaşıyor olmakla ilgili konularda deneyimler edinilmesi gerektiği vurgulanmaktadır.

10 Mart’ta sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızda bir şeyleri değiştirme döneminde olacaksınız. Bırakmanız veya feda etmeniz gerekenler gündeminizde olacak. Fiziksel görüntünüz ve sağlığınız ile ilgili yenilikler gündeme gelebilir. Görünüşünüz, ortaya çıkan benliğiniz ve dünyaya giydiğiniz maske ile ilgili olarak yeni olana odaklanma zamanı.

Ay sizin burcunuzda ilerlerken kendinizi göstermekte, ilişkilerinizde söz sahibi olmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Yaşamınızda yeni başlangıçlar zamanı. Dağınıklığı toparlamak için ihtiyaç duyduğunuz ivmeyi kazanma fırsatınız olacak bu dönemde. Maddi konulara da odaklı olabilirsiniz. Zihniyetinizin çevrenizde yaşanan bir takım olaylara göre değişmesi, kendinize olan güveninizi sarsıyor olabilir. Ancak sorunları sürekli üzerinize çekmeniz, sizi iletişim kurmaktan uzaklaştırmamalı.

12 Mart’ta Venüs de sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Çekiciliğinin arttığı bir dönemdesin, gözler üzerinde olabilir. Dış görünümünle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ve çok hoş sonuçlar elde edebilirsin. Arkadaş gruplarından destek görebilirsin. Hayatında sürpriz bir karşılaşma olabilir. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Bu dönemde, tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz. Çevremiz tarafından büyüleyici bulunabilir, çekiciliğimiz ile birçok hayran edinebiliriz. Sizin burcunuzda olan Güneş’i de arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.