Haftalık Burç Yorumları (1 – 7 Temmuz )

Haftalık Burç Yorumları (1 – 7 Temmuz )

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz. Aile ve ev konularınız da gündemde olacak. Yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenizdeki bir problem olumlu sonuçlanabilir. Sağlığınızı, özellikle bağışıklık sisteminizi ihmal etmemelisiniz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay sizlerin aile, yuva, ev yerleşimlerinizi ifade eden alanda olacaktır. Evinizle ilgili önemli konular ve yenilikler gündeme gelebilir. Ev alım satımı ve gayrimenkullerinizle ilgili de bazı gelişmeler gündeminizde olabilir. Bu yeni ay kariyeriniz adına da önemli fırsatlar barındırıyor olacak.

Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Yeni Ay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yeni Ay zamanı Güneş ile Satürn arasında zorlu bir görünüm olacak. Kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin.

Ailenle bir araya gelmek isteyebilirsin. Aile fertleri ziyaretine gelebilir. Ayrıca kariyer ve finansal konular ön plana çıkıyor. Yeniay sorumluluklarınızın artacağı bir döneme işaret ediyor. Kariyerde bazı baskılayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ve aile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz.

Boğa burç yorumları: Bu hafta ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. İletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler.

Merkür transitinin etkisiyle aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir ya da arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay sizlerin 3.evinizde meydana gelecek. Yani sizleri yakın çevre arkadaşlar, akrabalar, iletişimleriniz, seyahatleriniz, eğitimleriniz gibi konularda aktif bir döneme giriş yapmanızı sağlayacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir.

Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu Yeni Ay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Sağlığınıza da özen göstermenizde de yarar var.

Yeniay, kardeş ve kuzenlerle ilgili konuları da gündeme getirebilir. Komşu ziyaretleri artabilir. Finansal anlaşmalar yapman mümkün. Memleketine gidebilirsin. Tatil programları yapmak isteyenleriniz var ise yakın arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz bu dönemde. Kardeşler, yeğenler, kuzenler, yakın aile dostlarınızla birlikte de tatil programları yapabilir yeni keşif alanları yaratabilirsiniz.

İkizler burç yorumları: Bu hafta iletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Ayrıca ekonomik durumunuz güçleniyor. Beklediğinizden daha fazla gelir artışı yaşayabilirsiniz.

Merkür transitinin etkisiyle kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz. Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay sizlerin 2.evinde meydana gelecek. Maddi kazanımlarınız, gelir gider dengenizde bazı değişimler olabilir. Gelirlerinizi artıracak bazı projelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir, terfi edebilirsiniz. Bu iki haftalık süreçte kazan kazan durumları yaratmak size fayda sağlayabilir. Her şeyden önce finansal hedeflerinizi belirlemenizde fayda var. Yaşamda hangi mali sınırdan sonra değerli ve güvendeyim dersiniz? Para teknolojilerini araştırmak yeni yolunuzda yol göstericidir. Başkalarının kazançları, başkalarının paraları gündeme geleceği için iki katı kazançlar için anlaşmalar içerisine girebilir ve kazancınızı paylaşabilirsiniz.

Finansal konularınız hareketleniyor. Aile fertlerine maddi yardımda bulunabilirsin, ailenin gelirlerinden faydalanmam da mümkün ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsin. Borçlar, ödenekler, alacaklar ve başkalarıyla ortaklaşa, müşterek kazançlarınız, başkalarının kaynaklarını yönetmek hususunda da vurgular söz konusu olabilir. Para kazanç kapılarınızın açılabilme potansiyeli söz konusu.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta ekonomik durumunuzla ilgili önemli haberler alma ihtimaliniz var. Beklediğiniz bir para veya prim hesabınıza yatabilir. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır bu süreçte. Merkür transitinin etkisiyle finansal konularda risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle ilişkileriniz ve hayatınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konu ve olaylar gündeme gelebilir. Kendinizi değiştirmek istediğiniz her eksikliği düzenlemeniz ve değiştirmeniz adına yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel görünümünüzü değiştirecek bazı bakımlarla ilgilenebilirsiniz.

Bu Yeni Ay döneminde hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Genel olarak sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenebilirsiniz veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmanız olası. En çok vurgunun sizde olduğunuz söyleyebiliriz. Yeniay size yeni başlangıçlar getirebilir. Yaşamınızı düzenleyecek yeni kararlar vereceksiniz. Siz başkaları için çaba harcayabilen birisiniz. Şimdi kendinize, beklentilerinize, ilgi alanlarınıza ve bedeninize ilgi göstermek için doğru zaman. İçe dönüşünüz bu defa kendinize dair bir keşfi hedeflemeli.

Aslan burç yorumları: Bu hafta kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olabilir. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi artıracak her seçenek için harekete geçebilirsiniz. 2 Temmuz itibariyle Merkür’ün sizin burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla imajınız, kendinizi dış dünyaya nasıl gösterdiğiniz ile ilgili konular ön plana çıkacak. Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle hayatınızda stres yaratan bazı koşullara karşı güç mücadelesi içerisinde olabilirsiniz. Gizli kalmış bazı konu ve olayları öğrenebilirsiniz. Maddi ve finansal anlamda bazı borçlarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Kendinizi biraz daha arındırmak ve geri planda kalmak isteyeceğiniz bir yeniay olabilir. Ruhunuzu arındıracağınız bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yeniay’ın etkisiyle fazla alıngan davranabilir ve içine kapanabilirsin. Ailenin ihtiyaçlarına karşı duyarlı davranabilirsin. Güçsüz görünmemek için duygularını kendine saklaman gerektiğini düşünebilirsin. Endişe etmeyin! Zira 22 Temmuz itibariyle hayatınızın yönü değişiyor olacak. Çok çalıştığınız için tatile ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Değer yargılarınız ile ilgili çok fazla sınandınız. Buna rağmen tatili hak etmiyorum diye de düşünebilirsiniz. Genel anlamda kafanızı dağıtmanız ve rahatlamanız gerekiyor.

Bu hafta bazı Aslan burçları biraz kendi içlerine dönmek isteyebilirler. Kafanızı dinlemek isteyebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Takıntılı ruh haliniz bu süreçte devam edebilir. İş kayıpları ve gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda memnuniyetsizlikler ortaya çıkabilir. Gizli saklı konular su üstüne çıkıyor, korkularınızla yüzleşmenin vakti artık geldi. Sahneden biraz uzaklaşarak daha rafine düşünmeyi başarabilirsiniz. Şöyle biri olmalıyım, böyle davranmalıyım şeklinde zorlamayın kendinizi. Zihninizdeki esaretten kurtulduğunuzda durdurulamaz bir yaratım gücüne sahip olacaksınız.

Başak burç yorumları: Bu hafta cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz. Bu dönemde sağlık durumunuzla ilgili haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız biraz karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılmanız fayda sağlayabilir. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönemdesiniz, özellikle rüyalarınıza dikkat edin. Merkür transitinin etkisiyle iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün.

6 Temmuz’da gerçekleşecek bu yeniay sizlerin 11.evinde meydana gelecek. Zorlu bir haziran ayını geride bıraktınız artık ödüllerini alma zamanı geldi. Bu yeniay sizlere sürpriz arkadaş destekleri veriyor olacak. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli oluşumlar meydana gelebilir. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Hayallerinize ve umutlarınıza daha yakın olabileceğiniz bir yeniay.

Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Yaşamınız hareketleniyor. Hedefleriniz doğrultusunda yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Dostlarınla ilişkilerin güçlenebilir, arkadaşlarına yardım edebilirsin. Onları koruyup kollamak isteyebilirsin. Yeni insanlarla tanışman mümkün. Çocuklarla ilgili gelişmeler de söz konusu olabilir. Gruplar içinde bulunmak, çeşitli iş birlikleri içinde yer almak sizin için doğru olabilir. Özgürlüğe ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde abartılı sorumluluklar almamaya gayret edin.

Mali anlamda işler Yeniay’ın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, krediler, ödemeler, borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir. Maddi konularda risk almak için uygun olmadığı gibi, ortaklaşa kazançlarınız varsa o noktalarda endişelenmenize neden olan durumlar söz konusu olabilir.

Terazi burç yorumları: Bu hafta kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor. Merkür transitinin etkisiyle bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek bu yeniay sizlerin kariyer ve iş hayatınızda daha profesyonel açılımlar yapacağınız bir başlangıca doğru yöneltecek. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Toplumdaki yeriniz, statünüz sizi her zamankinden daha çok ilgilendirecek. Hayatınızda önem arz eden gündemler bu yeniaydan sonra sürprizli gelişmelere şahitlik edecek.

Yeniay sizin için önemli gelişmelerin habercisi olabilir. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı doğabilir. Meslek hayatında önemli değişimler, dönüşümler yaşanabilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız ve partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir.

Yapılan işler, organizasyonlar iptal olmasına rağmen güzel günler bekliyor artık sizleri. Var yemez enerjisiyle karşı karşıya geldiniz. Alacaklarınız vardı alamadınız gibi durumlar artık çözüme ulaşıyor olabilir. Belki yine hızlı çözümlenmeyebilir fakat çözüme ulaşmanın filizlerini göreceksiniz. Ailenizle, ebeveynlerle ilgili konularda değişimler ve sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilişkiler yorabilir, sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Özellikle yaşça büyük bireylerle ilgili sorumluluklar ve kayıplar olabilir. Mülk alım satımı, kiralama gibi gündemler olabilir. Evlilik ve boşanma kararı gibi toplumsal statünüzü etkileyen durumlar meydana gelebilir.

Akrep burç yorumları: Bu hafta ve ilerleyen haftada yeni bir iş teklifi haberi alabilirsiniz. Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Merkür transitinin de etkisiyle bu süreçte kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacak. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek bu yeniay sizlere fazlasıyla iyi gelecektir. Bu yeniaydan sonra aşk ve ilişkiler alanında sürpriz tanışmalar ve yeni heyecanlar söz konusu olabilecek. Tatil planları yapan Akreplerinde önemli fırsatlarla karşılaşabileceğini söyleyebiliriz. Finansal fırsatlar ise size nefes aldıracak noktaya getirecektir.

Yeniay, hayata bakış açınızı yenilemek için güzel bir fırsat sunabilir sizlere. Yurt dışından misafiriniz gelebilir ya da siz yurt dışına seyahate gidebilirsiniz. Eşinizin, partnerinizin akrabalarıyla bir araya gelebilirsiniz. Miras, mal paylaşımları, nafaka gibi meseleleriniz varsa, o alanlarda da gelişmeler ve ilerlemeler sağlayacaktır. Yeni bir uzmanlık alanına yönelmek, geleceğinizi yepyeni yapılar üzerine kurmak, yani gelişmek ve genişlemek isteyeceksiniz. Aşka, iş hayatınıza, hatta ruhsal yolculuğunuza yepyeni bir yön vermek için harekete geçebilirsiniz.

Evinizin boyası-badanası gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın akranlarla birlikte olmak, içe çekilmek bu dönem fayda sağlayacaktır. Hukuksal durumlar, mahkemeler, bir davanın sona ermesi ve tamamlanması söz konusu olabilir. Seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı ticari faaliyetlerde planlarınızda bazı stresler çıkabilir. Eşinizin akrabalarıyla, kardeşlerle ilişkilerde gerginlikler, anlaşmazlıklar olabilir. Kariyerde bazı baskılanmalar olası. Eğitim alanında, akademik konularda bazı sorumluklar alabilirsiniz. İletişimde zorluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yenilik için cesaret gösterin ve kendinizi geliştirin.

Yay burç yorumları: Bu hafta seyahatlere daha çok vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. 2 Temmuz’da başlayacak Merkür transitinin de etkisiyle bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek yeniay sizlerin 8.evinde meydana gelmekte yani krediler, borçlar, alacaklar, miras, nafaka ve vergi gibi konularınızda önemli gündem maddeleri oluşturacak. Banka ve devletle ilgili önemli işlemleriniz varsa ya da hukuki bir mesele bununla ilgili bir çözüm ve olumlu bir gelişme oluşabilir.

Para konuları mercek altında. Eşinizin maddi durumu, kazançları 15 gün boyunca gündemde olacaktır. Aileyle iş ortaklığı, bankalarla ilgili maddi gündemler oluşabilir. Ailevi sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Geleceğinizle ilgili maddi konularda bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ödemeler, miras, nafaka, vergi borcu, kredi gibi ödemeler yorabilir. Meslekte zorlayacak durumlar ortaya çıkabilir. İş değişikliği ve yeni planlar gündeme gelebilir.

Borçlarınızı ödemek için kredi kullanabilirsiniz. Aile içindeki küslükler sona erebilir. Aile içinde mal paylaşımı yapılabilir. Yeni girişimler yeni başlangıçlar söz konusu olacak bu iki haftalık süreçte. Yeni gelen tekliflere hemen cevap vermek yerine ve direk hayır cevabını vermek yerine, kendinize süre tanımalı ve düşüneyim diyebilmelisiniz.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta sizin için finansal konular ön plana çıkıyor. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz. Bazı Oğlaklar bu süreçte maddi dengelerini bozabilecek bir ödeme veya borçla karşılaşabilirler. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir.

6 Temmuz’da gerçekleşecek Yeni Ay sizin için ilişkilerde karar zamanı olduğuna vurgu yapar nitelikte. Özellikle yükselen oğlakların ilişkileri ile ilgili önemli bir konuşma yapıp netlik kazanacağı bir süreç olacaktır. Bazı Oğlaklar evlilik teklifleri alabilir. Bazılarımız evlilik adına daha net bir duruş sergileyebilir ve karar alabilir. Yeni bir ilişkiye ciddi anlamda adımlar atabilirsiniz. Yeni tanışmalar gündeminizde olacak.

İş arayışında olanların karşısında yeni iş fırsatları çıkması muhtemel bu dönemde. Karşınıza size fayda sağlayacak ya da sizi anlayacak insanların çıkması da olası. Ayrıca sorumluklarınız artıyor. Temizlik yapmaktan, dolapları düzenlemekten, kişisel bakıma, sağlıklı beslenmeye kadar, yaşamınızı düzene sokacak eylemler olabilir.

İkili ilişkilerde zorlanmalar, ayrılık kararı alabilir, ortaklığınız varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Kiminiz için de bir beraberliği ciddiyete dönüştürüp, evliliğe taşıyabilirsiniz. Ebeveynler ve kendi sağlığınıza dikkat edin. Eklemeler, dizler, dişlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Yaşamınızda yenilenmek için bazı şeylerle vedalaşabilirsiniz.

Kova burç yorumları: Bu hafta evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda olacak. Sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi etkileyebilir. Eşimiz ya da partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

6 Temmuz’da gerçekleşecek bu yeniay sizlerin 6.evinde meydana geliyor olacak. Yani çalışma prensipleriniz, çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkiler, sağlığınız, yapmak zorunda olduğunuz gündelik görevler gibi konularınızı gözden geçirebileceğiniz bazı gündem maddeleri ile ilgilenebilirsiniz.

Artık kendi istediğiniz şeyi yapabilecek güce ulaşıyorsunuz. Özellikle Temmuz ayında artık kendi senaryonuzu yazabileceksiniz. Bu Yeniay dönemi ise, iş ortamınızla ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Terfi alabilirsiniz ya da iş yerinde size faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Alışkanlıklar, rutin yaşam, sağlık ve beslenme konularında düzenlemeler yapmak için harika bir dönem. Hayatınızı daha üretken, verimli, mutlu hale getirmek, iş ve para kazanma koşullarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda büyük bir değişim olması beklenebilir. Bu değişimi doğru karşılamak için kendinize sormanız gereken sorular var.

Günlük işler, ev hayvanları, iş arkadaşlarınız ve sağlığınız, diyet rutininiz gibi konular ön plana çıkıyor. Burada ihtiyaçlarınızın farkında olup ona göre hareket etmeniz gerekiyor. Para konuları da iş ve sağlık konularını destekleyecek. Arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal ortamlarınızı değiştirebilirsiniz. Sorumluluk alanlarınızda birazcık daha güvencelere sahip olabileceksiniz. Ya devredeceğiz ya da kendimiz çözümleyeceğiz. İkili ilişkilerde bazı problemleri çözüme kavuşturmanız olasıdır. İş ve mesleki konularda değişimler meydana gelebilir. Yeni sorumluluklara hazır olun.

Balık burç yorumları: Bu hafta sağlığınız, ofis yaşamınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. 2 Temmuz’da başlayacak Merkür transitinin etkisiyle özellikle sağlığımızla ilgili konular, günlük rutin yaşamımız ve işyerinde çalışma düzenimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.

6 Temmuz’da gerçekleşecek bu yeniay sizlerin 5.evinde meydana gelecek. Yani aşk hayatınız, flörtleriniz ve sevgi ilişkilerinizde önemli ve yeni bazı gelişmeler hız kazanabilir. Yeni bir heyecan hayatınızı değiştirecek o kişi olabilir. Hayatınıza mutluluk getirecek sevindirici bazı gelişmeler meydan gelebilir. Şansınız dönüyor.

Yeniay aşk hayatınız, partner, çocuklarınızla ilgili konulara vurgu yapıyor. Çocuklarınız varsa onların hayatıyla ilgili bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Hamilelik haberi alabilirsiniz. Torunları olanlar için onların hayatıyla ilgili gelişmeler gelebilir. Bitmesi gereken bir gönül ilişkisini, bazı yakın arkadaşlıkları sonlandırabilirsiniz. Sosyal gruplar, üye olduğunuz dernek gibi kuruluşlardan ayrılabilirsiniz. Parasal bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Aşk, çocuklar, hobiler, riskli yatırımlar konusunda yeni bir bakış açısı geliştirmelisiniz. Duygularınızı dile getirme motivasyonunuz, yalnızlık hissinden kurtulmak olmamalı. Aile bireylerinizle iletişimlerinizin, onlara dair konuların ön planda olacağı etkiler olabilir. Daha çok tanıdık aşina olduğunuz kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Daha çok size güven veren kişilerle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.(indigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.