Güvenç’ten Fransa Çıkarması

Güvenç’ten Fransa Çıkarması

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı’nın görevlendirmesiyle UID Nantes Teşkilatı ile adeta Fransa’ya çıkarma yaptı.

“Birlikte Güçlü Bir Türkiye İçin, El Ele 2023’e” sloganı ile gurbetçi vatandaşlarla buluşan Güvenç, Fransa’yı karış karış gezdi.

TBMM çalışmaları ve seçim bölgesi çalışmalarının yanı sıra yurt dışı ziyaretlerine de başlayan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı’nın görevlendirmesiyle Fransa’ya adeta çıkarma yaptı. Nantes, Anders, Flens, Caen, Rennes, Redon ve Nantes şehirlerini karış karış gezen Güvenç, burada gurbetçi vatandaşlarla bir araya geldi.

“Birlikte Güçlü Bir Türkiye İçin” sloganı ile yola çıkan Güvenç, gurbetçi vatandaşlara Türkiye’nin 2023 vizyonunu anlattı.

Ziyaretlerini değerlendiren Başkan Güvenç, gurbetçi vatandaşların Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a olan güvenini anlattı.

whatsapp-image-2022-11-15-at-10-51-01.jpeg

Güvenç, değerlendirmesinde şunları söyledi: “Avrupa’da bizleri temsil eden kıymetli gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik. Her zaman onların yanında olduğumuzu hatırlattık. Gurbetçi kardeşlerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a olan güveni ve sevgisi bizleri ayrıca mutlu etti. Dünyanın dört bir yanında bulunan gurbetçi kardeşlerimizin ortak sorunları için de ne gerekiyorsa yapacağız. Nerede olursa olsun, vatandaşına sahip çıkan, onları koruyan, kollayan ve savunan bir devletimiz var. Pandemi sürecin de bunu bir kez daha gördük. Dünyanın dört bir yanından yurda dönmek isteyen vatandaşlarımızı özel uçaklarla Türkiye’ye getirdik. Güçlü Türkiye’nin yansımaları olan bu hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. Türkiye 2023 vizyonu çerçevesinde güçlenerek daha da büyüyecek. 2023 seçimleri sonrasında büyük bir sıçrama yaparak, her alanda dünyanın en iyisi olma adına çalışacağız. Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa da çok büyük bir kriz yaşanmaktadır. Özellikle enerji konusunda çok büyük sorunlar yaşanmaktadır. Avrupalı doğal gaza ulaşamamakta, buna bağlı olarak enflasyon da her geçen gün artmaktadır. Bu krizin çıkış noktası olarak da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Türkiye’ye bel bağlamış durumdalar. Bu Türkiye’nin uluslararası siyasetteki doğru politikaları ve etkinliğinden kaynaklanmaktadır. Türkiye, güçlenerek büyümeyi sürdürecek. Dünya mazlumlarının sesi olmayı sürdürecek. Dünyanın neresinde olursa olsun, vatandaşlarının hak ve özgürlüklerini savunmaya devam edecek. Hep birlikte güçlü bir Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.