Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamu Personel Alımı Yeni Kılavuz Yayımlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamu Personel Alımı Yeni Kılavuz Yayımlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB bünyesinde olmak üzere yeni memur alımı başvuruları açıklandı. Kamu personeli alımında başvurularda KPSS zorunluluğu yok. İşte detaylar ve tüm süreç.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2024 yılı sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. Mayıs ayı kamu memur atama başvuru kılavuzu yayımlandı. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Memur alımı başvuru genel koşulları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak, Görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak. KPSS zorunluluğu yok. KPSS puanı olmayan ya da ibraz etmeyenler değerlendirmede 70 olarak baz alınacaktır.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

14 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı için Bilgisayar mühendisliği, Yazılım mühendisliği, Elektrik mühendisliği, Elektronik mühendisliği, Elektrik-elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği bölümleri, dört yıllık eğitim veren fakültelerin diğer mühendislik bölümleri, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümleri. Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar.

1 Siber Güvenlik Uzmanı ile 1 İş Zekâsı Uzmanı alımı için Bilgisayar mühendisliği, Yazılım mühendisliği, Elektrik mühendisliği, Elektronik mühendisliği, Elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği. Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımı başvuru Mayıs ayında olacak. Adaylar başvurularını, 06 Mayıs 2024 - 17 Mayıs 2024 tarihlerinde e-Devlet aracılığıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapacaktır.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.