Gelecek Partisi’nden CHP’ye ziyaret!

Gelecek Partisi’nden CHP’ye ziyaret!

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Makine Mühendisi Muharrem Çevik, Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş il Başkanı Esat Şengül’ü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Esat Şengül tarafından karşılanan Gelecek Partisi İl Başkanı Çevik, ‘Genel seçimlere bir yıl kaldı. Bu durumdan dolayı çok çalışmamız gerekiyor... Çalışıp başarılı olacağız. Kahramanmaraş ve ilçelerinde 6 parti olarak işbirliği yapacağız. Bu partilerden Cumhuriyet Halk Partisi ile işbirliği yaparak Kahramanmaraş genelinde en iyi ve en güzel sonucu alacağımız siyasetin her geçen gün ısındığını ortalığın yangın yeri gibi olduğunu halkımız ve vatandaşlar yaşanan ekonomi sıkıntısını hissetmeye başladığını yaptığımız saha çalışmalarında görüyoruz Esnaf kan ağlıyor bugün Elektrik faturalarında ki artışlar özellikle Market Kasap ve dondurma sektöründeki esnaf kardeşlerimizin çalışan buzdolaplarından kaynaklı maliyetleri iki katını 3 katına çıkmıştır Biz çözüm odaklı siyaset yaptığımızı her daim halkımızla iç içe olacağımızı tekraren söylüyorum iktidarın ve yöneticilerinin Nas politikasından bir an önce vazgeçmelerini fakirden alıp zengine verme eşgüdümü sağladığında görüyor Nas politikasını da bu vesileyle inanan bir kardeşiniz olarak tasnif etmiyoruz dedi. Gelecek Partisi Kahramanmaraş il başkanı olarak tüm esnaf ve Vatandaşlarımızın dertleri ile ilgileneceğimizi başaracağımıza inanıyorum’ dedi.

CHP il Başkanı Esat Şengül yaptığı konuşmada ‘işbirliğimiz sonuç getirecektir. En iyi sonucu alacağınıza inanıyorum’ dedi. Her iki Başkanda karşılıklı daha sık bir araya gelme sözü verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.