Erdoğan: “Seçime kadar 4 milyon üye kaydı”

Erdoğan: “Seçime kadar 4 milyon üye kaydı”

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hedeflerinin Seçime kadar 4 milyon üye kaydı olduğunu söyledi.

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'a rahmet dilerken, Ankara'ya gelirken kaza geçiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e şifa diledi.

“Seçime kadar 4 milyon üye kaydı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyaseti gençleştiren, gençleri Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi yapan AK Parti'dir. Bizde biliyorsunuz gençlerle ilgili yaş 30'dur. 30'a gelen genç bir üst sınıfa terfi eder. Şu anda bizim 1 milyona yakın gencimiz üyemizdir. Aynı şekilde kadınlarda da 5 milyon üyemiz var. Kadınlar da ana kademenin en önemli unsurlarıdır. İkisini yan yana koyduğumuz zaman 6 milyon, 5 milyon da diğerleri 11 milyon. Diğer partilerin böyle bir üye kaydı söz konusu değil. Şimdi bir hedefimiz var, seçime kadar yılda 1 milyon olmak üzere 4 milyon üye kaydını gerçekleştirmek. Bunu yapacağız. Seçimlere çok daha güçlü bir şekilde gireceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.