Emniyet Genel Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı! Güncel Başvuru Ekranı Açıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı! Güncel Başvuru Ekranı Açıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü 50 yaş şartıyla Bulaşıkhane görevlisi alımı gerçekleştirecektir. 4 Kamu İşçisi olarak görev yapacak personel alımı iş başvuru ekranı açıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Balta Limanı Polisevi Müdürlüğünde çalışacak 4 Kamu işçi personel alımı başvuru nitelikleri ve diğer detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

EGM 4 Kamu İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

En az Okur Yazar düzeyinde geçici süreli görev verilecek 4 Bulaşıkhane kamu işçisi alımı müracaatları başladı. Son müracaat günü 6 Mayıs 2024 tarihidir. 6 Mayıs tarihinden sonra başvuru ekranları kapanacak ve başvuru yapılamayacaktır.

4 Kamu İşçi Alımı İçin Adaylar Nereden Başvuru Yapabilecek?

EGM Baltalimanı Polisevi Müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için müracaatlar sadece İŞKUR üzerinden süresi içinde tamamlanabilecektir. İŞKUR internet adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak, 170 numaralı telefon hattı üzerinden ve hizmet noktalarına giderek iş başvuruları yapılabilecektir.

Kamu İşçi Alımı Adaylarda Aranan Nitelikler

Emniyet Gelen Müdürlüğü İstanbul Baltalimanı Polisevi Müdürlüğü 4 Bulaşıkhane Kamu İşçisi alımı için adaylarda aranan iş başvuru nitelikleri; En az Okur Yazar olmak. En fazla Lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 Yaşını tamamlamış 50 yaşını geçmemiş olmak. Kadın ve Erkek adaylar müracaat edebilir. İŞKUR İş İlan No (00008248562).

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.