EGM Kadrolu Yeni Devlet Personeli İşçi Alımı Yapacak!

EGM Kadrolu Yeni Devlet Personeli İşçi Alımı Yapacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü bağlı yer alan Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 farklı iş için görevlendirilecek 11 Kadrolu Devlet İşçisi istihdam edilecektir.

EGM Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Aşçı Yardımcısı, 5 Servis Elemanı (Garson), 2 Bulaşıkçı (Stevard), Beden İşçisi ve 2 Kat Hizmetleri Temizlik işçisi toplam 11 Kadrolu Kamu Personeli Devlet İşçisi alınacaktır.

EGM 11 Kamu Personeli Devlet İşçisi Alımı Başvuru Tarihi

Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Polis Moral Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek adaylar için başvuru ekranı açıldı. Son başvuru günü ise 20 Mayıs 24 tarihidir.

Polis Moral Eğitim Müdürlüğü Personel Alımı Gerekli Belgeler

Adaylardan talep edilen belgeler; 2 Adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği. Yerleşim Yeri Belgesi, Diploma Fotokopisi, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (Terhis veya Tecil belgesi), Bölümü ile ilgili hijyen eğitimi belgesi, Aşçılık Eğitimi ve Servis Elemanı aldığına dair MEB onaylı sertifika, var ise kalfalık, ustalık, usta öğreticilik belgeleri. Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi (E-devlet çıktısı)

Emniyet Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları Neler?

Ankara Polis Moral Eğitim Müdürlüğü Devlet İşçisi Alımı Başvuru Şartları; En az Lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış 40 yaşını geçmemiş olmak. Kadın veya Erkek adaylar başvuru yapabilecektir. Aşçı Yardımcısı; İŞKUR İş İlan No (00008291668). Servis Elemanı (Garson) İŞKUR İş İlan No (00008291844).

Bulaşıkçı (Stevard); En az İlköğretim mezunu olmak 40 yaşını geçmemiş olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. İŞKUR İş İlan No (00008292222). Kat Hizmetleri Temizlik işçisi İŞKUR İş İlan No (00008292300)

Beden İşçisi; En az İlköğretim mezunu olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olmak. İŞKUR İş İlan No (00008292255).

EGM 11 Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Adresi

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapmak isteyen adaylar için başvurular İŞKUR internet sitesinden giriş yapılarak, Telefon hattı 170 numarası aranarak veya Hizmet Noktalarına gidilerek başvurular tamamlanabilecektir.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.