Efsane dizi Avrupa Yakası yeni sezonu ile geri dönüyor!

Efsane dizi Avrupa Yakası yeni sezonu ile geri dönüyor!

Bir döneme damgasını vuran Türkiye’nin en başarılı komedi dizilerinden Avrupa Yakası geri dönüyor. İşte konunun detayları.

Türkiye’de komedi dizisi denildiğinde akla gelen isimlerden biri olan Avrupa Yakası uzun bir sürenin ardından ekranlara geri dönüyor.

Dizinin başrollerinde ise Aslı karakterine hayat veren Gülse Birsel ve Volkan karakterine hayat veren Ata Demirer yer alacak.

Hatırlanacağı üzere Jet Sosyete isimli dizide zaten Volkan ve Aslı karakterlerini görmüştük. Dolayısıyla dizi de bu karakterlerin hikayesi üzerine şekillenecek.

Aslı, Avrupa Yakası’nın yeni bölümlerinde Cem’le evlenip boşanmış 2 çocuklu bir kadın olarak karşımıza çıkacak.

Volkan ise 3 evlilik yapmış fakat aradığı mutluluğu bir türlü bulamamış bir şekilde dizide yer alacak.

Avrupa Yakası’nın ilk dönemlerinde karşımıza çıkan İffet Hanım ve Tahsin Bey ise yeni sezonda yer almayacak.

Ayrıca yeni sezonda Gaffur, Burhan, Makbule, Sacit gibi karakterler de bulunmayacak. Burhan Makbule ile evlenmiş ve İstanbul dışında yaşayan bir profil olarak seyirciye aktarılacak.

Bunun anlamı Burhan karakterinin önümüzdeki süreçte diziye tekrar dahil olabileceği. Elbette bunu dizinin başarısı belirleyecektir.

Son olarak dergi ekibi de büyük oranda korunmuş bir şekilde yeni sezonda yer alacak. Derginin yeni patronu ise Selin’in kayınpederi olacak. Bu karaktere kimin hayat vereceği ise tam olarak netleşmiş değil.(TeknolojiOku)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.