Dr. Ünal Afşin’de psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor

Dr. Ünal Afşin’de psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor

Kahramanmaraş Afşin’de bulunan Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti veren 'İlgi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi' bölge halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

İlgi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezine yönelik bilgilendirmede bulunan Dr. Mehmet Ünal, ’Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik olarak psikolojik danışmanlık hizmeti sunulmakta, ayrıca Çift ve Aile Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Eğitim Danışmanlığı (Koçluğu) hizmeti verilmektedir. Çocuklarda davranış problemleri, ergenlik dönemi sorunları, akademik (verimli ders çalışma, okul başarısı) konularında, yetişkinlerde kaygı, depresyon, OKB, Kişilik Bozuklukları, Panik Atak, Özgüven Sorunları gibi konularda psikolojik danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır. Eğitim faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor.’ dedi.

Dr. Mehmet Ünal Kimdir?

Psikolojik Danışman Dr. Mehmet Ünal, 1984 Yılında Mersin’in Silifke ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Mersin Erdemli’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde 2013 yılında yüksek lisansını 2020 yılında doktora eğitimini tamamladı.

2008 yılından bu yana eğitim ve ruh sağlığı alanında psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.