Diyetisyen Duran, “Diyeti Sevdireceğiz”

Diyetisyen Duran, “Diyeti Sevdireceğiz”

Afşin’de DİYETİ-SEV adlı iş yerini açarak hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Sevil Duran, herkese diyeti sevdirmeyi hedefliyor.

Günümüzde pandemi nedeniyle beslenme ile ilgili sorunların başında günlük fiziksel aktivitelerin azalmasına rağmen hazır gıdalardan alınan enerjinin artması sonucunda oluşan sağlıksız beslenme ile şişmanlık gelmektedir diyen Diyetisyen Sevil Duran, ‘Şişmanlık pek çok hastalık açısından risk oluşturur bu nedenle ideal vücut ağırlığının korunması sağlık risklerini azaltmak açısından özellikle önem taşır’ dedi.

Duran, ‘Bireyin sağlığını ön planda tutarak, beslenme alanında bilimsel ve etik kurallar doğrultusunda en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyorum. Kişiye özel ,bireyin sağlık, sosyal ,ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak beslenme programları ile her bir danışanımı ideal vücut ağırlığına ve sağlığına ulaştırmayı hedefliyorum. Beslenme bilimine ait tüm gelişmeleri takip ederek popüler beslenme aldatmacalarına yer vermeden sizler için kendimi sürekli geliştiriyorum ve danışanlarımı hedeflerine ulaştırıyorum’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.