Devlet Su İşlerine KPSS 68 Puanla Memur Alımı Yapıldı! 1273 Kadro

Devlet Su İşlerine KPSS 68 Puanla Memur Alımı Yapıldı! 1273 Kadro

Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde 1.273 kamu personeli ataması kapsamında yeni kadrolara dair detaylar geldi. Ataması yapılan yedek adaylar ve branşlar bazında en düşük puanlar belli oldu. İşte detaylar.

Devlet Su İşleri DS tarafından 1273 sözleşmeli personel pozisyonları için yerleşen 3. yedek adaylardan istenilen belgeler ile 1273 sözleşmeli personel pozisyonları için 3. yedek yerleştirmesine dair listeler yayımlandı. Detaylar bu yazımızda.

Kamu personel atama başvuruları

DİS’ye sözleşmeli mühendis, büro personeli, destek personeli ve koruma güvenlik görevlisi pozisyonuna yerleşen yedek adaylardan istenilen belgeler açıklandı. Yedek olarak yerleşen adayların aşağıda yer alan atamaya esas evraklarını 8 Mart 2024 tarihine kadar bir dilekçe ekinde DSİ Personel Dairesi Başkanlığı’na veya kendilerine en yakın Bölge Müdürlüklerine elden teslim veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Devlet Su İşleri personel atama belgeleri nelerdir?

Mezun belgesi veya diploma/ geçici mezuniyet belgesi, adli sicil kayıt belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı fotokopisi, askerlik durum belgesi, vesikalık fotoğraf, yerleşim yeri belgesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesi, Seyahate ve arazi şartlarında çalışmaya engeli olmadığına dair yazılı beyan, sigorta hizmet döküm belgesi, Kariyer Kapısı’ndan alınacak yerleştirme sonuç belgesi ile branşlara dair diğer gerekli belgeler.

DSİ 1273 memur alımı listeleri

1273 sözleşmeli personel pozisyonları için 3. yedek yerleştirmesine dair listeler belli oldu. Ataması yapılan adayların en düşük KPSS puanları da açıklandı belli oldu.

Sözleşmeli mühendis pozisyonuna yedek olarak yerleşen adaylar “Çevre Mühendisi”, “Elektrik Mühendisi”, “İnşaat Mühendisi”, “Makina Mühendisi” belli oldu.

Sözleşmeli büro personeli pozisyonuna yedek olarak yerleşen adaylar “Büro Personeli (Muhasebe)”, “Büro Personeli (İşletme)”, “Büro Personeli (Adalet)”, “Büro Personeli (Büro Yönetimi)”, “Büro Personeli (İnsan Kaynakları)”, “Büro Personeli (Maliye)” belli oldu.

Sözleşmeli destek personeli (temizlik) pozisyonuna yedek olarak yerleşen adaylar belli oldu.

Sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonuna yedek olarak yerleşen adaylar belli oldu. Tüm listelere DSİ internet sayfasından direkt erişim sağlayabilirsiniz.

1273 sözleşmeli personel pozisyonları için yerleşen 3. yedek adaylardan istenilen belgeler.

1273 sözleşmeli personel pozisyonları için 3. yedek yerleştirmesine dair listeler.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.