CHP’Lİ ÖZTUNÇ’TAN AKSU ÇAYI ÇAĞRISI; “ARTIK YETER!”

CHP’Lİ ÖZTUNÇ’TAN AKSU ÇAYI ÇAĞRISI; “ARTIK YETER!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta Aksu Çayı’nda yaşanan kirliliği TBMM'de konuştu.

Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Aksu Çayı’nda yaşanan kirliliği meclis gündemine taşıdı. 

Öztunç, TBMM’de yaptığı konuşmasında; “Artık yeter diyoruz, Aksu Çayı'nın temizlenmesi Kahramanmaraşlılara saygı ve sevginin ispatıdır. Eğer bu kadar çok oy aldığınız Kahramanmaraş'ı seviyorsanız Aksu Çayı'nı artık lütfen temizleyin” ifadelerini kullandı.

“VERİLEN SÖZLER BOŞ ÇIKIYOR, ARTIK YETER!”

Verilen sözlerin boş çıktığını söyleyen Öztunç, “Kahramanmaraş'ımızın Aksu Çayı maalesef zehir akıyor, zehir akmaya devam ediyor. Aksu Çayı çevresindeki fabrikalar kimyasal atıklarını bu çaya boşaltıyorlar. Yıllardır ‘Tedbir alın, temizleyin, burayı temiz tutalım.’ diyoruz ama maalesef hükumet, AK Parti yönetimi bunu bir türlü dinlemiyor. Bakanlar geliyor Kahramanmaraş'a, her gelen bakan söz veriyor, ‘Aksu Çayı temizlenecek’ diyor, boş çıkıyor. Sayın Cumhurbaşkanı her Maraş'a geldiğinde ‘Edeler, Aksu temizlenecek’ diyor, boş çıkıyor. Yerel seçimlerde Belediye Başkanı adayınız, şimdiki Belediye Başkanınız ‘Bir yıl içerisinde temizleyeceğiz’ dedi, maalesef o söz de boş çıktı. Artık yeter diyoruz, Aksu Çayı'nın temizlenmesi Kahramanmaraşlılara saygı ve sevginin ispatıdır. Eğer bu kadar çok oy aldığınız Kahramanmaraş'ı seviyorsanız Aksu Çayı'nı artık lütfen temizleyin” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.