Cesur Radyo'ya bir onur ödülü İstanbul Bağcılar Belediyesi’nden!

Cesur Radyo'ya bir onur ödülü İstanbul Bağcılar Belediyesi’nden!

Bu yıl 5. düzenlenen “Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri” sahiplerini bulurken deprem bölgesi radyoları da unutulmadı.

İstanbul Bağcılar Belediyesinin organize ettiği sosyal farkındalık projesi kapsamında ve Türkiye genelinde internet radyo dinleyicileri ve engelli 970 bin vatandaşın oy kullandığı bu yıl 5. düzenlenen “Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri” sahiplerini bulurken deprem bölgesi radyoları da unutulmadı.
Kahramanmaraş'tan Cesur Radyo “Hayata Tutunanlar  Özel Ödülü”nü Cesur Radyo'yu temsilen Sayın Funda Akçağlar Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'den ödülünü aldı.

photo-2024-02-14-16-58-52.jpg
Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Türkiye’nin en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının belirlendiği sosyal farkındalık projesi “Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri” yarışmasının bu yıl 5.cisi düzenlendi. İnternet üzerinden radyo dinleyicileri ve engelli vatandaşların 970 bin oy kullandığı yarışmada 23 kategoride toplam 40 ödül düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 

photo-2024-02-14-16-59-05.jpg
Radyo programcısı Onur Sakar’ın sunduğu sanat,siyaset,medya ve spor dünyasından bir çok isimin katıldığı gecede, kazananlara ödüllerini Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir takdim etti.
11 ilimizi kapsayan ve büyük yıkıma neden olan 6 şubat 2023 deprem felaketinde hayatını kaybedenler saygı ve rahmetle anılırken, duygu dolu anlar yaşandı.
Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta , deprem gecesi acı felaketi yaşayan ve hayata tutunmaya çalışan radyocular,  görkemli  törene misafir edildi  ve  Bağcılar  Belediyesi Başkanı  Abdullah Özdemir’in elinden “Hayata Tutunanlar  Özel Ödülü”nü alkışlarla  aldı.
HAYATA TUTUNANLAR ÖZEL ÖDÜLLERİ 
(6 Şubat Depremini Kahramanmaraş’ta ve Adıyaman’da yaşayan radyocular)
- FUNDA AKÇAĞLAR – KAHRAMANMARAŞ CESUR FM
- CİHAN AHMET CESUR – KAHRAMANMARAŞ CESUR RADYO
- ABDUL MUHSİN ÇELİKTEN – ADIYAMAN’IN SESİ RADYOSU
-YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ-ZİHNİ GÖKTAY 
-ENGELSİZ MİKROFON ÖZEL ÖDÜLÜ: TRT İSTANBUL RADYOSU MÜDÜRÜ  - ALİ FUAT GÜLMEZ

photo-2024-02-14-16-59-07.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.