Canan Karatay tavsiye etti Tirşik çorbasına talep arttı

Canan Karatay tavsiye etti Tirşik çorbasına talep arttı

Kurtuluş’un 100. Yılına Özel 5 BİN Kişiye Tirşik İkram EdildiKahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Kurtuluş’un 100. Yılına Özel 5 BİN Kişiye Tirşik İkram Edildi
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ın sevilen işadamlarından İstikbal Hüsna Centroom Sahibi Adem Mağralı ’da 100. Yıl etkinlikleri kapsamında 5 Bin kişiye Andırın Doktoru olarak bilinen Tirşik ikramında bulundu.
100’lerce çete ve binlerce vatandaşın akın ettiği Tirşik Festivalinde 5000 kişilik Andırın Doktoru Tirşik için uzun kuyruklar oluştu. Soğuk havada davullar çaldı, çeteler halay çektiği oyunlar oynadı.

Düzenlenen Festivale Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Kültür Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Mahalle Muhtarları, Mahalle Çeteleri ve binlerce vatandaş katıldı.

İstikbal Hüsna Centroom Sahibi Adem Mağralı, Tirşik Festivaline yoğun ilgiden dolayı, ‘’Bana mutluluğu yaşattıkları için tüm vatandaşlarımıza ve Kahramanmaraş’a teşekkür ederim. Kahramanmaraş’ımızın Kurtuluş Yıl dönümü vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz etkinlik görüldüğü gibi büyük ilgi gördü. Allah hepsinden razı olsun. Bu soğuk kış gününde çetelerimize, Başkanlarımıza, Kültür Turizm Müdürümüze, Muhtarlarımıza tüm vatandaşlarımıza 5 Bin kişilik Tirşik ve pilav ikramında bulunduk. Paylaştıkça çoğalan bir şey varsa o da birlik ve beraberliktir. Bu vesile ile Kurtuluş’un 100. Yılında tüm hemşerilerimizin Kurtuluş Bayramını kutluyorum.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.