Çağlayancerit’te planlama ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Çağlayancerit’te planlama ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi Kaymakamı Özgür İşçimen Başkanlığında Tam Kapanma Süreci ile ilgili Planlama ve Koordinasyon toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen Başkanlığında yapılan Planlama ve Koordinasyon toplantısına Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Kurum amirleri ve Çağlayancerit İlçesindeki 17 Mahallenin muhtarı katıldı.

Yapılan toplantıda konuşan Çağlayancerit İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen şunları söyledi; “Covid-19 virüsünün mutasyona uğrayan yeni varyantları sonrasında artan bulaşıcılığıyla birlikte Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  Başkanlığı’nda toplanan Bakanlar Kurulu tarafından yeni tedbirler  alınmıştır. 29 Nisan 2021 Perşembe günü akşam saat 19. 00’dan 17 Mayıs sabahı saat: 05:00’ a kadar  tam kapanma  süreci olacak. Kaymakamlık olarak bu süreç içerisinde yaşlı vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi  ve kapanma süreci ile ilgili tüm hazırlıklarımız yapılmıştır” dedi.

Kaymakam İşçimen konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hemşerilerimiz mağduriyet yaşamaması adına gerekli düzenlemeler yapılmış görev dağılımı yapılarak herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi için İlçe Kaymakamımız tarafından bazı konulara açıklık getirilmiştir. Sağduyu ile bu süreci karşılıklı anlayış içerisinde birlikte atlatacağız. Tam kapanma sürecinde vatandaşlarımız mutlaka kurallara uymalı. Covid-19 virüsünün tamamen yok olması için hepimizi elimizden geleni yapmalıyız”  dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.