Çağlayancerit’te aşevi ve sosyal market açılışı yapıldı 

Çağlayancerit’te aşevi ve sosyal market açılışı yapıldı 

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçe Kaymakamlığı ve Çağlayancerit Belediyesi’nin katkılarıyla Aşevi ve Sosyal Market hayata geçirildi.

Aşevinden 450 ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşa sıcak yemek verilecek. Sosyal Market’te ise ihtiyaç sahipleri gıda ve giyecek ihtiyaçlarını karşılayacak. 

Aşevi ve Sosyal market açılışında bir konuşma yapan  Çağlayancerit İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen şunları söyledi; “ İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemizin katkıları ile Aşevi  (mavi renk) ve Maraş da ilk defa hayata geçirilen Sosyal Market  hizmetlerinin açılışlarını yapıyoruz. Sayın Başkanım, değerli siyasi parti temsilcilerimiz,  kıymetli kurum amirlerim saygıdeğer muhtarlarımız ve gazilerimiz öncelikle herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum.  Bizlerle bu heyecanı paylaşıyor olmanızdan ve açılışımıza teşrif etmenizden dolayı burada bulunanlara teşekkür ediyorum. Aşevi projemiz kapsamında yıl sonuna kadar 450 ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlarımıza  sıcak yemek sağlayacağız.  Projemizi  kısa sürede bakanlığa sunduk” dedi.   

1 MİLYON LİRALIK İHALE BEDELLİ PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ 

Kaymakam İşçimen konuşmasını şöyle sürdürdü; “1 Milyon  TL’ lik ihale bedeliyle bu hizmetimizi gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda sosyal market projemiz ile ihtiyaç sahibi hanelerin kendi istek  ve taleplerine binaen ücretsiz olarak alış veriş imkanı sağlanacak. Gerçek ihtiyaç sahiplerine devlet eliyle gıda ve kıyafet ürünleri ulaştıracağız. Ramazan ayının marifeti ve bereketi üzerimize olsun. Sosyal marketimizi daimi kılmak adına yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. İlçemizin topyekûn kalkınması adına başta belediye başkanımız ve siyasi parti temsilcileri üzerine düşen yatırım ve kaynakları sağlamasıyla, devletimizin öncülüğünde  ilçemizde yeni  bir ruh yeni  bir diriliş başlamıştır. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin, sosyal marketimiz sürdürülebilir olmasına gerek ilçemizden gerekse Kahramanmaraş’lı  hayırseverlerin desteğini beklemekteyiz. Hep birlikte başaracağız. Biz büyük bir aileyiz sizleri saygı ile selamlıyorum. Haydi bismillah açılışımıza” dedi. 

cccccc.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.