Bu Hafta Vizyona Girenler

Bu Hafta Vizyona Girenler

Bu Hafta Vizyonda 5 yabancı, 1 yerli film gösterime girdi.

Kocaayak ve Ailesi

Yönetmen Ben Stassen , Jérémie Degruson

Senarist Bob Barlen , Cal Brunker

Oyuncular: Kylian Trouillard , Alexis Victor , Marie Chevalot

Orijinal adı Big Foot Family

Özet: Adam, babasının Koca Ayak olduğunu keşfetmesinin ardından ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürer. Artık ünlü olan babası Koca Ayak, şöhretini çevreye zarar veren bir Alaska petrol şirketine karşı savaşmak için kullanmaya karar verir. Ancak bu sırada Koca Ayak iz bırakmadan ortadan kaybolur. Bunun üzerine Adam, annesi, bir rakun ve bir ayı ile birlikte babasını bulmak için yola koyulur.

Araf 5: Aile

Yönetmen Uğur Kaplan

Senarist Biray Dalkıran

Oyuncular: Can Suoruç , Tuğgül Küçükoğlu , İrem İpek

Özet: Araf 5: Aile, kendisini öldüren eski erkek arkadaşının ailesine destek olmaya çalışırken kendisini korkunç bir kabusun içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Zeynep, eski erkek arkadaşı Kadir'in kendisini asarak öldürdüğünü öğrenince büyük bir yıkıma uğrar. Kadir'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Zeynep, Kadir'in annesinin ısrarı üzerine onlara destek olabilmek için birkaç gün yanlarında kalmaya karar verir. Ancak evde görünen hiçbir şey gerçeği yansıtmamaktadır. Bu süreçte Zeynep, eve musallat olan bir varlıktan Kadir'in ölümüyle ilgili bilgi edinir. Bir girdabın içine sürüklenen Zeynep, kendisini iki alem arasındaki yer olan Araf'ın ortasında bulur.

Kayıp Şehir

Yönetmen Aaron Nee , Adam Nee

Senarist Oren Uziel , Dana Fox

Oyuncular: Sandra Bullock , Channing Tatum , Daniel Radcliffe

Orijinal adı The Lost City

Özet: Kayıp Şehir, yazdığı romanda yarattığı kurgusal şehrin gerçekten var olduğunu keşfeden bir yazarın hikayesini konu ediyor. Loretta Sage, inzivaya çekilmiş zeki bir yazardır. Genç kadın hayatını, kendisini kahraman karakter “Dash”i canlandırmaya adayan kapak modeli Alan'ın yer aldığı, popüler aşk-macera romanlarında egzotik yerler hakkında yazarak geçirir. Alan ile birlikte yeni kitabının tanıtım turnesine çıkan Loretta, bu sırada eksantrik bir milyarder tarafından kaçırılır. Genç milyarder, Loretta'nın kendisini kitaplarda geçen antik şehrin hazinesine götürebileceğini düşünmektedir. Gerçek hayatta da bir kahraman olmak isteyen Alan, Loretta'yı kurtarmak için vakit kaybetmeden yola koyulur. Kendilerini bir anda zorlu bir maceranın içinde bulan Alan ve Loretta, antik hazineyi bulmak için birlikte çalışmak zorundadır.

Şans Tanrıçası

Yönetmen Ferzan Ozpetek

Senarist Ferzan Ozpetek , Silvia Ranfagni

Oyuncular: Stefano Accorsi , Edoardo Leo , Jasmine Trinca

Orijinal adı La dea fortuna

Özet: Şans Tanrıçası, kısa bir süre arkadaşlarının çocuğuna bakmak zorunda kalan Alessandro ve Artura'nın hikayesini konu ediyor. Alessandro ve Arturo, on beş yıldır birlikte olan bir çiftir. Birbirlerine karşı hissettikleri tutku ve aşk sevgiye dönüşmesine rağmen çift, bir süredir ilişkilerinde kriz yaşamaktadır. Çiftin yakın arkadaşları Annamaria, hastalığı sebebiyle bazı kontroller için birkaç gün hastaneye yatmak zorunda kalır ve bu sırada Alessandro ve Arturo’dan, birkaç gün için çocuklarına bakmalarını ister. Çocukların onların hayatına ani girişi, Alessandro ve Arturo’nun hayatlarının beklenmedik bir şekilde değişmesine neden olur.

Belfast

Yönetmen Kenneth Branagh

Senarist Kenneth Branagh

Oyuncular: Caitriona Balfe , Jamie Dornan , Jude Hill

Özet: Belfast,1960’ların sonunda çalkantılı olaylar yaşayan bir çocuk ve işçi sınıfı ailesinin hayatına odaklanıyor. Dokuz yaşındaki Buddy, tipik bir işçi sınıfı ailesinin oğludur. Belfast'taki sosyo-politik gerilimler tırmandığında ve yaşadıkları barışçıl mahallede bile şiddet patlak verdiğinde, Buddy'nin pastoral çocukluğu kabusa dönüşür. Ailesi geleceklerini güvence altına almak için mücadele ederken Buddy, bu kaos ortamında çok çabuk büyümek zorunda kalır. Ancak her şeye ragmen Buddy, yaşama sevincini, sinemaya ve televizyona olan tutkusunu kaybetmemeye çalışır.

Eiffel

Yönetmen Martin Bourboulon

Senarist Caroline Bongrand , Caroline Bongrand

Oyuncular: Romain Duris , Emma Mackey , Pierre Deladonchamps

Özet: Eiffel, Eyfel Kulesi’nin bilinmeyen hikayesini konu ediyor. Amerika için Özgürlük Heykeli’ni tasarlayan mimar Gustave Eiffel, dünyanın zirvesindedir. Fransa Hükümeti ondan, 1889 Paris Dünya Fuarı için muhteşem bir şey tasarlamasını ister. Ancak Eiffel pek istekli değildir. Onun kararı, kavuşamadığı hayatının aşkı Adrianne ile yıllar sonra karşılaşmasıyla değişir. Yıllarca unutmaya çalıştığı aşkından Paris'in silüetini sonsuza dek değiştirmesi için ilham alan Eiffel, A harfi şeklinde bir kule tasarlamayı planlar. Bu kararı ile eleştirilen Eiffel, tutku dolu bu projesini tamamlamak için her şeyi göze alır. (Beyaz Perde)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.