Bu hafta vizyona giren filmler!

Bu hafta vizyona giren filmler!

Bu hafta 5 yabancı, 3 yerli film vizyona girdi.

-Benden Ne Olur?

Yönetmen Murat Şenöy

Senarist Aslı T. KızmazMüge Öztürk

Oyuncular: Hazal KayaOnur TunaEnis Arıkan

Özet: "Benden Ne Olur", Sertab Bal adındaki deli dolu bir kadının maceralarını konu ediyor. Sertab Bal, istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, çevresinin kendisinden beklediği düzenli hayatı bir türlü olduramayan, kimlik arayışında olan bir kadındır. Onun hayatı, bir gün yanlışlıkla ablası Harika'nın evini yakmasıyla bambaşka bir hal alır. Bir anda evsiz ve parasız kalan Sertab, ablasının söylediği "Senden hiçbir şey olmaz" sözlerinin üzerine, "Benden ne olur herkese göstereceğim" diye kendisine söz verir. Yaşadığı kırılma sonrası hayatını düzene sokmak için harereke geçen Sertab'ın ünlü oyuncu Soner ile ilişkisi planlarının alt üst olmasına neden olur.

-Çığlık

Yönetmen Matt Bettinelli-OlpinTyler Gillett

Senarist James VanderbiltGuy Busick

Oyuncular: Neve CampbellCourteney CoxDavid Arquette

Orijinal adı Scream

Özet: Scream filminin beşinci devam halkası olan yapımda, bir dizi korkunç suçu kimin işlediğini bulmak için memleketine geri dönen bir kadının hikayesini konu ediyor. 25 yıl önce korkunç cinayetlerle çalkalanan Woodsboro kasabası, yeni bir katille karşı karşıyadır. Hayalet maskesini takan katil, kasabanın kanlı geçmişine ait sırları yeniden canlandırmak için bir grup gencin peşine düşer. Sidney, yıllar önce başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için ayrıldığı Woodsboro kasabasına geri döner.

-Kod 355

Yönetmen Simon Kinberg

Senarist Theresa RebeckSimon Kinberg

Oyuncular: Jessica ChastainPenélope CruzBingbing Fan

Orijinal adı The 355

Özet: Kod 355, dünyayı kaosa sürükleyecek olan ölümcül bir silahın peşine düşen bir grup ajanın hikayesini konu ediyor. Gizemli bir silahın paralı askerlerin eline geçmesi üzerine CIA ajanı Mason “Mace” Brown, eski rakibi Alman ajan Marie, MI6 müttefiki ve son teknoloji bilgisayar uzmanı Khadijah ve yetenekli Kolombiyalı psikolog Graciela, güçlerini birleştirmek zorunda kalır. Ancak tüm dünyayı  kaosa sürükleyecek olan ölümcül silahın peşine düşen sadece onlar değildir. Gizemli bir kadın olan Lin Mi de silahın peşindedir. Silahı bulmak için dünyanın dört bir yanını dolaşan ajanlar, dünyayı kurtarmayı başaracak mıdır?

-Düş Peşine

Yönetmen İlkay Uygur

Senarist Serkan Dağlı

Oyuncular: Fester AbdüCihan ŞimşekŞeyda Erdoğan

Özet: Düş Peşine, gönüllü çalıştığı akademinin kapanmasını engellemeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kardeşi ile birlikte Kaş'ta yaşayan Kaan, engelli çocukların eğitim gördüğü Düşler Akademisi'nde gönüllü olarak çalışır. Akademinin müdürü, borçları nedeniyle zora düşmektedir ve bu nedenle akademinin kapanması gündeme gelir. Kaan, bu sırada şehre tatile gelen arkadaşlarıyla birlikte akademiyi kapanma tehlikesine karşı korumaya çalışır. Kaan ve arkadaşları, akademinin kapanmasını engelleyebilecek midir?

-Cin Perdesi

Yönetmen Tayfun Can Demirtaş

Senarist Tayfun Can Demirtaş

Oyuncular: Rabia Cemre KayaMert KaraFuat Başarılı

Özet: Cin Perdesi, korkunç cinayetlerle ilişkili cin vakalarını araştıran Arzu ve Bora'nın yaşadıklarını konu edyor. Eşi arzuyla birlikte eski bir akıl hastanesini araştırmaya başlayan Bora, korkunç cinayetler ve cin vakalarını gün yüzüne çıkarır. Daha iyi araştırma yapabilmek için akıl hastanesinin her bir bölgesine kamera takar. Bu sırada Arzu, gizli şifreler bulmaya başlar. Polisler, Arzu ve Bora'nın yaşadığı gizemli olayları bilgisayarlarından takip eder.

-Karlar Kralı Norm 2

Yönetmen Richard FinnTim Maltby

Oyuncular: Andrew TothMaya KayLisa Durupt

Orijinal adı Norm of the North: King Sized Adventure

Özet: Karlar Kralı Norm 2, çalınan sanat eserini bulmak için tehlikeli bir maceraya atılan Norm ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Çinlilere ait olan eski bir sanat eseri, Dexter adında bir arkeolog tarafından çalınır. Çin halkı için çalınan eseri geri almaya karar veren Norm, arkadaşlarının yardımı ile zorlu bir maceraya atılır. Dexter’i bulmak için dünya çapında bir yolculuğa çıkan Norm ve arkadaşları, çalınan sanat eserini bulmayı başarabilecek midir?

-Oğul

Yönetmen Ivan Kavanagh

Senarist Ivan Kavanagh

Oyuncular: Andi MatichakEmile HirschLuke David Blumm

Orijinal adı Son

Özet: Oğul, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze alan bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Laura, çocukken sapkın bir tarikttan kaçmayı başarır. Laura, 8 yaşındaki oğlu David'in tarikatın kötü niyetli üyeleri tarafından kaçırılmaya çalışması üzerine geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Yaşanan bu trajedinin ardından David, gizemli bir hastalığa yakalanır. Laura, oğlunu kurtarmak ve geçmişindeki güçlerden korumak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermek zorundadır.

-Belle

Yönetmen Mamoru Hosoda

Senarist Mamoru HosodaMamoru Hosoda

Oyuncular: Kaho NakamuraTakeru SatohKoji Yakusho

Orijinal adı Ryu to Sobakasu no Hime

Özet: Belle, sıradan bir hayatı varken sanal dünyada bambaşka biri haline gelen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Kırsal bir kasabada babasıyla birlikte yaşayan Suzu, 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Sıradan bir yaşamı olan Suzu’nun hayatı, beş milyar çevrimiçi üyeden oluşan sanal bir dünya olan "U" ya girmesiyle bambaşka bir hal alır. Suzu bu sanal dünyada, ‘Bella’ adında dünyaca ünlü bir şarkıcı olur. Kısa bir süre sonra genç kız, tanıştığı gizemli bir yaratıkla birlikte gerçekte kim olduğunu bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar.

 

(Beyaz Perde)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.