Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu Hafta 4 yabancı, 2 yerli film gösterime girdi.

Uncharted

Yönetmen Ruben Fleischer

Senarist Art MarcumMatt Holloway

Oyuncular: Tom HollandMark WahlbergSophia Taylor Ali

Özet: Uncharted, genç ve korkusuz Nathan Drake ile kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan'ın çıktıkları ilk hazine avında yaşadığı maceraları konu ediyor. Hazine avcısı Nathan Drake, efsanevi Güney Amerika altın şehri El Dorado'nun yerini bulabileceğine inanmaktadır. Kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan ile yola koyulan Nathan'ın planı, hırslı bir rakip tarafından keşfedildiğinde, altın şehir arayışı bir yarışa dönüşür. Nathan, baş düşmanının açgözlü entrikalarını ve planlarını engellemek ve El Dorado'ya ondan önce ulaşmak için tüm becerilerini kullanmak zorundadır.

Malazgirt 1071

Yönetmen Bilal KalyoncuÖzgür Bakar

Senarist Bilal KalyoncuÖzgür Bakar

Oyuncular: Cengiz CoşkunVildan AtaseverHaluk Piyes

Özet: Malazgirt 1071, Anadolu'nun kapılarının Türklere açılmasını sağlayan Malazgirt Savaşı'nın hikayesini konu ediyor. Sultan Alparslan'ın en büyük hayali, müsluman toplulukları Selçuklu bayrağı altında bir araya getirmektir. Bunun için de amcası Tuğrul Bey döneminde başlayan Anadolu’ya seferleri devam ettirir. Bu sırada Bizans'da yaşanan iç karışıklıklar da Türklerin Anadolu'da yol almasını hızlandırır. Romen Diyojen bunu durdurmak ister ve bu amaçla bir darbe girişiminde bulunur. Yönetimi ele geçirmeye çalışan Romen Diyojen'in planları düşündüğü gibi gitmez ve idam mahkumu haline gelir. Kraliçe Ludika’nın ani bir operasyonu ile tahta geçen Diyojen, Türkleri Anadolu'dan atmayı planlar. Malazgirt ovasında iki ordunun karşı karşıya gelmesinin ardından Türklerin bu topraklarda bin yıllık serüveni başlar.

Nil'de Ölüm

Yönetmen Kenneth Branagh

Senarist Michael GreenAgatha Christie

Oyuncular: Kenneth BranaghGal GadotEmma Mackey

Orijinal adı Death on the Nile

Özet: Nil'de Ölüm, huzurlu tatili sırasında balayında olan bir kadının öldürülmesiyle kendisini bir cinayet soruşturmasında bulan dedektif Hercule Poirot'un hikayesini konu ediyor. Linnet Doyle, yeni kocası ile birlikte balayı için Nil Nehri’nde lüks bir yolculuğa çıkar. Ancak bu yolculuk Linnet’in acımasızca öldürülmesiyle son bulur. Bu korkunç ölüm, gemide bulunan dedektif Hercule Poirot’un da tatilini sona erdirir. Geminin kaptanı tarafından soruşturma yapmakla görevlendirilen Poirot, cinayetin gizemini çözmek için çabalar.

Evlen Benimle

Yönetmen Kat Coiro

Senarist John Rogers (II)Tami Sagher

Oyuncular: Jennifer LopezOwen WilsonJohn Bradley (II)

Orijinal adı Marry Me

Özet: Evlen Benimle, aldatıldığını öğrenmesiyle tanımadığı biriyle evlenmeye karar veren bir süperstarın hikayesini konu ediyor. Pop yıldızı olan Kat Valdez ve popüler müziğin süpernovası olan Bastian, çeşitli platformlarda yayınlanacak olan bir törenle evlenmek üzeredir. Ancak düğünden kısa bir süre önce Kat, Bastian’ın kendisini asistanıyla aldattığını öğrenir. Sahne üzerindeyken öğrendiği bu haberle yıkıma uğrayan Kat, bu sırada konsere gelen boşanmış bir matematik öğretmeni olan Charlie ile gözgöze gelir. Dürtüsel bir tepkide bulunan Kat, eline evlen benimle yazılı bir pankart tutuşturulan Charlie’yle evlenmeyi seçer. Bir çılgınlık anında verilen bu karar, bu süreçte yaşanan olayların da etkisiyle beklenmedik bir aşka dönüşür.

Bergman Adası

Yönetmen Mia Hansen-Løve

Senarist Mia Hansen-Løve

Oyuncular: Vicky KriepsTim RothMia Wasikowska

Orijinal adı Bergman Island

Özet: Bergman Adası, yeni filmlerinin senaryosunu yazmak için bir adaya giden sinemacı bir çiftin hikayesini konu ediyor. Sinemacı bir çift, gelecek filmleri için senaryo yazmak üzere bir adada intivaya çekilir. Gittikleri yer, Ingmar Bergman'a ilham veren bir adadır. Yaz boyunca orada kalan çift için zamanla hayal ile gerçek birbirine karışmaya başlar. Gerçekler bulanıklaşmaya başlar ve adanın vahşi doğasına teslim olurlar.

İsmetse Olur

Yönetmen Umut Kaya

Senarist Umut Kaya

Oyuncular: Turan ÖzdemirAyça Ekin BeğenMelis Buse Betkayan

Özet: İsmetse Olur, bir grup yabancının Kısmetli köyüne gelmesiyle yaşananlar konu ediliyor.

(Beyaz Perde)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.