BTP yeni Genel Merkezi açıldı

BTP yeni Genel Merkezi açıldı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Ankara Kavaklıdere Akay Caddesinde yapımı tamamlanan partisinin yeni genel merkezini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne komşu olan yeni genel merkez binasının dış cephesinde Prof. Dr. Haydar Baş ve Hüseyin Baş'ın resimleri üzerine "Var Bi Hayalimiz" sloganı yer alıyor.
Kütüphaneli lüks bir kafeteryadan green box stüdyosuna kadar herşeyin özenle planlandığı yeni binanın tüm katlarını tek tek dolaşan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, ziyaretin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"Bu mekandan tüm Türkiye'ye tüm Türk Milletine, Türk Milletinin gelecek nesillerine güzel hizmetler yapmak için bir yola çıktık. Allah hepimizin yardımcısı olsun" diyen Hüseyin Baş, Teşkilat Başkanı Lütfullah Önder başta olmak üzere, Ankara İl Başkanlığı ve tüm genel merkez çalışanlarına emekleri için özel olarak teşekkür etti.

MİLLETİN İRADESİNİ YANSITACAĞIZ
Konuşmasında millet iradesi vurgusu yapan BTP lideri, "Milletin iradesinin yok sayıldığı, önemsenmediği bugünlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne çok yakın bir genel merkez binası organize etmiş olduk. İnşallah milletin iradesini de buradan tüm Türkiye'ye yansıtıp, tüm siyasilere de göstermek istiyoruz" diye konuştu.

TÜRK SİYASETİNİ HAYIRLI OLSUNA BEKLERİZ
Hüseyin Baş, başta Türk siyasetinin mensupları olmak üzere tüm Türkiye'yi hayırlı olsuna davet etti:
"Bütün Türkiye siyasetine kapımız her zaman açık. Mekanımıza bekleriz. Biz de biliyorsunuz, birisi taşındığı zaman komşular eve hayırlı olsuna giderler. Biz de hayırlı olsuna, bütün Türk Milletini, bütün Türk siyasetini bekliyoruz. Tekrar vatana, millete, devlete hayırlı olmasını yüce Mevlam'dan niyaz ediyorum."

MİLLETE HİZMET EDECEK NESİLLER BURADA YETİŞECEK
BTP Lideri Hüseyin Baş "Buradan gençlik teşkilatlarımıza, kadın kolları teşkilatlarımıza, tüm teşkilatımıza yetişecek, Türk milletine hizmet etmeye inançlı istekli nesillerin bu mekandan çıkmasını Allah'tan dua ediyoruz, bekliyoruz. Allah hayırlı eylesin" diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.