BAY&ES Kafe Hizmete açıldı 

BAY&ES Kafe Hizmete açıldı 

Kahramanmaraş’ta iş adamları Erdal Çayır ve Sefa Solmaz tarafından devir alınan Kupa Kafe, BAY&ES Kafe adı altında yenilenerek hizmete açıldı.

Onikişubat İlçesinde gençlerin tercih ettiği mekanların arasında başı çeken Kupa Kafe yerini ‘BAY&ES’e devretti. Yeniden modernize edilen BAY&ES Kafe’de en kaliteli hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten işletme sahipleri Sefa Solmaz ve Erdal Çayır, müşterine yeni adreslerine davet etti.
Yatırımlarının tamamını Kahramanmaraş’ta yapmayı tercih ettiklerini kaydeden işletme sahiplerinden  Sefa Solmaz, “Onikişubat ilçemizde bulunan KUPA Kafeyi kıymetli ortağım Erdal Çayır ile devir alarak BAY&ES ismi ile sektöre giriş yaptık. Amacımız burada gençlerimize en kaliteli hizmeti sunmak için bir takım değişiklikler gerçekleştirdik. İş yerimizde hijyene öncelik verdiğimiz gibi en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. BAY&ES’e tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi. 
İşletme sahiplerinden Erdal Çayır ise, “Şehrimizde genç kitle kafeleri ciddi oranda tercih ederken bizde kaliteli bir ortam yaratmak istedik. Ortağım Sefa Solmaz ile BAY&ES Kafe ve Okey Salonunu  gençlerimize kazandırdık. Güvenli bir ortamda hizmet sunmaktayız. Tüm vatandaşlarımızı salonumuza bekliyoruz. Gençlerimize en kaliteli şekilde hizmet almalarını sağlayacağız” diye konuştu. 

photo-2021-11-27-16-09-27.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.