Başkan Toptaş, Türkiye-Çekya maçını vatandaşlarla izledi

Başkan Toptaş, Türkiye-Çekya maçını vatandaşlarla izledi

A Milli Futbol Takımı’nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’ndaki son maçında Çekya’yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı vatandaşlarla dev ekranda seyredip, milli maç heyecanına ortak oldu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Çekya arasında oynanan ve büyük heyecana sahne olan mücadeleyi Galatasaray NEF Konteyner Kenti’nde kurulan dev ekran aracılığıyla vatandaşlarla birlikte izledi.

Başkan Toptaş, maçı izlemek için alana gelen vatandaşlarla bir araya gelerek hem onların heyecanına ortak oldu hem de milli takıma olan desteklerini birlikte gösterdi. Konteyner kentin meydanında toplanan vatandaşlar, büyük bir coşku ve heyecan içinde maçı takip ederken, Başkan Toptaş da onların arasına katılıp, maçın keyfini paylaştı ve vatandaşlarla sohbet ederek vakit geçirdi.

Maç boyunca Türkiye, Çekya’ya karşı üstün bir performans sergiledi. 51’nci dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun attığı golle öne geçen milli takımımız, 66’ncı dakikasında kalesinde golü gürdü. Baskısını artıran milli takım, etkili atakları ve kaleci kurtarışlarıyla vatandaşlara heyecan dolu anlar yaşattı. Dakikalar 90+4’ü gösterdiği sahneye Cenk Tosun çıkarak, galibiyeti getiren golü kaydetti.

“Vatandaşlarımızı kırmadık ve maçı birlikte izledik”

Galatasaray NEF Konteyner Kenti’nde düzenlenen bu tür etkinliklerin, deprem sonrası konteyner kentte yaşayan vatandaşların moral ve motivasyonunu artırmak adına büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Toptaş, sporun birleştirici gücüne dikkat çekti. Bu tür organizasyonların, deprem sonrası zorluklarla mücadele eden vatandaşların sosyal ve psikolojik açıdan desteklenmesi açısından kritik olduğunu belirtti.

Maç sonunda, Başkan Toptaş vatandaşlara teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve herkesin birlik içinde olmasının önemini vurgulayan Başkan Toptaş, “Milli takımımızın EURO 2024 heyecanı devam ediyor. Biz de milli takımımızın heyecanını vatandaşlarımızla paylaşmak adına Galatasaray NEF Konteyner Kenti’nde bir araya geldik. Maçı beraber izledik. Çok heyecanlı bir maçtı, çok şükür sonunda da galip geldik. Yolumuza devam ediyoruz, son 16 turuna kaldık. Öncesinde konteyner kentteki vatandaşlarımızın bizden böyle bir talebi olmuştu, biz de onları kırmadık burada bir stant hazırlayalım birlikte izleyelim istedik. Çok mutluyuz milli takımımızda galip geldi. İnşallah milli takımımızın başarıları da devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.