Başkan Kekeç; “2004 yılında aldığım bu bayrağı bundan sonrada taşımaya devam edeceğim’’

Başkan Kekeç; “2004 yılında aldığım bu bayrağı bundan sonrada taşımaya devam edeceğim’’

Kahramanmaraş Esnaf, Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alirıza Kekeç; “2004 yılından bu yana kooperatifin başkanlığını yürüttüğümüze göre kim ne derse desin, Ahlaki temeller üzerinde kalıcı olarak yükselmenin nişanesini taşıyoruz” dedi.

Başkan Ali Rıza Kekeç, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerine günler kala şunları kaydetti; “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Yönetim olarak 2004 yılından bu yana kooperatifin başkanlığını yürüttüğümüze göre Ahlaki temeller üzerinde kalıcı olarak yükselmenin nişanesini üyelerimle birlikte taşıdığımızın bilincindeyiz. Yükselmeyen bir yönetim, kalıcı olmayan bir yönetimdir. Çok şükür alnımız ak, başımız dik bir şekilde 2004 yılından beri kooperatifin başkanlığını yürütmekteyiz. Allah(c.c.) izin verdiği sürece de Yönetim olarak üyelerimle birlikte esnaflarımıza hizmet ederek aynı çatı altında birlikte çalışmayı sürdürmeye devam edeceğiz.”   

“Esnafa Hizmete Devam Edeceğiz”

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESKOMB) Başkanı Ali Rıza Kekeç, 4 yılda bir yaptıkları seçimin bu yıl 3 yıla alındığını ve 29 Ocak’ta seçime gideceklerini belirterek seçim çalışmalarıyla ilgili şu ifadelere yer verdi; “Yönetimimle birlikte gece gündüz seçim çalışmalarını hız kesmeden ara vermeden canla başla çalışıyoruz. Evet, yeni dönem için yine adayım. Esnafa hizmete devam etmek için buradayım. 2004 yılında aldığım bu bayrağı bundan sonraki yıllarda da taşımaya devam edeceğiz. Başkanlığını yürüttüğüm kooperatifin, seçim günü tüm üyeleri ve ortakların hepsini bekliyorum.  Bu yılki seçimde yönetim olarak biz varız birde karşımızda aday var. Yani 2 aday var. Yeni dönemde İnşallah seçilirsek 20 yıldan beri devam etmiş olduğumuz görevimize daha üstüne koyarak esnaf ve sanatkârlarımıza hizmet etmeyi parasal yönden hiçbir şekilde kredisiz bırakmamayı düşünüyoruz.”

“Finansman Bulmak Bizim İşimiz”

Finansman alanda yapmış olduğu çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Başkan Kekeç, son olarak; “Sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Bölge Birliğimize bağlı kooperatiflerimizin daha güçlü olması esnaf ve sanatkârlarımıza hizmetlerin en iyisini ulaştırmanın çabasını gösterdik. Sizlerden aldığımız güç ve destekle, hizmetlerimizi daha iyiye ve daha güzele ulaştırmanın gayreti içerisinde olmaya devam ettik ve devam edeceğiz. Finansman bulduğumuz zaman tüm talep sahiplerinin tamamının dosyalarını ödeyeceğiz. Ben 29 Ocak’ta yapacağımız genel kurulumuza, tüm ortaklarımızın gelmelerini bekliyorum. Bu yapacağımız kongrenin Kahramanmaraş’a memleketimize bütün esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını talep ediyor, hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.