Başkan Hınaz, “Marşa basmadan önce kaputa vur” 

Başkan Hınaz, “Marşa basmadan önce kaputa vur” 

AK Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları, soğuk havalarda sığınacak sıcak bir yuva arayan sokak hayvanları için duyarlı bir uyarı mesajı geldi. 

 Gençlik Kolları Başkanı Ali Hınaz, “Kaputa vur”  sloganı ile araçların motor kaputuna sığınan kedilerin fark edilmesini istediklerini söyledi. 
AK Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları, zorlu kış şartlarında hayatta kalmaya çalışan sokak hayvanları için duyarlılık mesajı vererek broşür dağıttı. İlçe genelinde trafik ışıklarında dağıtılan broşürde özellikle soğuk havalarda araçların motor kaputuna sığınan kedilere vurgu yapıldı. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Ali Hınaz, sürücülerin bu hususta duyarlı olmasını rica ederek şunları söyledi: “Genç kardeşlerimizle birlikte sokak hayvanlarının bu soğukta barınması, beslenmesi ve korunması adına ne yapabiliriz düşüncesiyle yola çıktık. Bu kapsamda bir proje başlatarak “Kaputa vur” sloganı ile bir broşür hazırladık. Bu broşürümüzde sürücülerimizi motor kaputlarına saklanan kediler ile ilgili uyardık. Bu hususta tüm sürücülerimizin dikkatli olmasını rica ediyoruz. Tüm teşkilat üyelerimiz hazırlamış olduğumuz bu broşürleri sürücülere ulaştırıyor. Sokak hayvanları konusunda gerekli duyarlılığı ve hassasiyeti gösterelim. Bu hususta belediyelerimiz gerekli yiyecek ve barınma hizmetini sağlıyor. Bizler de vatandaşların daha duyarlı olması adına uyarılarımızı yapmayı sürdüreceğiz.” 

photo-2022-01-27-14-29-31.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.