Başkan Gürbüz'den Regaip Kandili mesajı

Başkan Gürbüz'den Regaip Kandili mesajı

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz mesajında rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilinin iyilik ve hoşgörü hislerinin güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesine vesile olması t

Başkan Gürbüz mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bütün İslam aleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara giriyoruz. Bu manevi iklim zamanlarını fırsat bilerek aramızdaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmalı; kin ve nefreti bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Kandiller, Yaratanla olan bağımızı yeniden gözden geçirdiğimiz O'nun şefaat ve merhametinden faydalandığımız önemli günlerdendir. Tüm İslam alemi bu mübarek gün ve gecelerin feyiz ve bereketinden istifade etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin nice hayırlı ve kutlu gecelere, huzur, barış ve sağlık içerisinde kavuşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, Regaip Kandilimizin ülkemiz, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.