Başkan Gürbüz, “Kadın derneklerinin çalışmalarını önemsiyoruz”

Başkan Gürbüz, “Kadın derneklerinin çalışmalarını önemsiyoruz”

Kahramanmaraş’ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği’ne (KAGİD) tebrik ziyaretinde bulunarak, kadın derneklerinin çalışmalarını önemsediklerini söyledi.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Gürbüz, kadın istihdamının önemine dikkat çekerek; “Bu anlamda kadın derneklerinin çalışmalarını önemsiyoruz. Belediye olarak biz de ev eksenli çalışan kadınlarımızın ürettikleri ürünleri satabilmeleri, emeklerini paraya dönüştürebilmeleri için pazar alanı oluşturduk. Elimizden gelen desteği de vermeye çalışıyoruz. Ülke ve şehir ekonomisi için girişimci kadın sayısının artması, üretime katılmaları ve istihdamı çok önemli. Yerel yönetimler olarak bizlerin de kadın girişimcilerin yolunu açmak adına her zaman desteğe hazırız. KAGİD Başkanlığına seçilen Yıldızhan ve yönetim kurulu üyelerinin başarılı projelere imza atacaklarına inanıyorum ve dernek çalışmalarına da destek vermeye hazırız” dedi.
Dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Yıldızhan ise, Başkan Gürbüz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Yerel yönetimlerin destekleri bizler için çok kıymetli. İnşallah Elbistanlı kadınlarımızla da bir araya geleceğiz. Denek çatısı altında buluşmaya ve daha güçlü olmaya davet edeceğiz. Üreten, ekonomiye katkı sağlayan kadınlarımızın yolunu açmak adına Sayın Başkanımızın da yanımızda olduğunu bir kez daha duymak bizleri mutlu etti. Nazik ziyareti ve güzel temennileri için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.