Başkan Güngör’den Gazilere KKTC Ziyareti müjdesi!

Başkan Güngör’den Gazilere KKTC Ziyareti müjdesi!

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ‘Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Takdimi Töreni’ düzenlendi.

Törene Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, protokol üyeleri ve gaziler katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende kent protokolü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından hazırlanan madalya ve beratları 20 Kıbrıs Gazisi’ne takdim etti.

milli-mucadele-madalyasi-11.jpeg

Gaziler İçin Kıbrıs Ziyareti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör açıklamasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyaretinin planlandığını belirterek, “Bizim daha önce bir taahhüdümüz vardı. Buradaki gazilerimiz ile Kıbrıs ziyareti gerçekleştireceğiz. Çünkü onlar Kıbrıs’ın bağımsızlığı için Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılmış, orada mücadele etmiş çok değerli büyüklerimiz. Biz onlara bir kez daha orayı göstermek, o günü hatırlatmak, o günün anısını yaşatmak istiyoruz. Onların yaptığı bu fedakârlık içerisinde bizimki çok cüzi. Tüm gazilerimize hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

milli-mucadele-madalyasi-13.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.