Başkan Güngör’den Çabukel’in iddialarına sert tepki!

Başkan Güngör’den Çabukel’in iddialarına sert tepki!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel’in “su yerine zehir içiyoruz” iddialarına sert cevap verdi.

İddiaları iftira olarak niteleyen Güngör, Çabukel’e İl Sağlık Müdürlüğü ve resmi kurumları adres göstererek meydan okudu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel’in sosyal medya üzerinden şehir şebekesi ve suyu hakkındaki iddialarına sert cevap verdi. İddialarını herhangi resmi bir bilgi ya da belgeye dayandırmayan Çabukel’i, iftiralarına son vermeye davet eden Başkan Güngör, “El çabukluğu marifet (!) ile yapmaya çalıştığınız ‘iyi’liği ben de görüyorum, bütün Kahramanmaraş kamuoyu da” dedi. Çabukel’i iddialarını ispatlamaya çağıran Başkan Güngör resmi kurumları adres göstererek meydan okudu: “Halep oradaysa arşın burada demiş atalar. İl Sağlık Müdürlüğü orada. Zahmet edip sorun bakalım aciller dolup taşıyor mu? Yahut bağımsız laboratuarlar geceli gündüzlü çalışıyor. Yaptırın testinizi de görelim nerede nasıl karışıyormuş kanalizasyon suya?” dedi.

kamuoyu-aciklamasi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.