Başkan Güngör Afşin’den gelen misafirlerle buluştu

Başkan Güngör Afşin’den gelen misafirlerle buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şehrimi Tanıyorum projesi kapsamında şehrin tarihi ve turistik mekânlarını tanımak için Afşin ilçesinden gelen misafirlerle buluştu.

Şehrimi Tanıyorum projesi kapsamında Afşin’den gelen kafileyle Tarihi Kale’de buluşan Başkan Güngör, “Farklı ilçelerde ikamet eden hemşehrilerimiz projemizle şehrimizin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret ediyor. Hanım kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bu projemizden ilk etapta yaklaşık 10 bin hemşehrimiz istifade edecek” dedi.

Tarihi Kale’de kafileyle bir araya gelen Başkan Güngör; Kahramanmaraş Kalesi’ne, şehrin tarihi ve turistik mekânlarına ilişkin katılımcılara bilgiler aktardı. Şehrimi Tanıyorum projesi kapsamında şehrin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret etme fırsatı bulduklarını belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

10 Bin Hemşehrimiz İstifade Edecek

Şehrimi Tanıyorum projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimi Tanıyorum projemiz kapsamında Afşin’den gelen hemşehrilerimizi Tarihi Kalemizde ağırladık. Kahramanmaraş’ımız gerçekten çok güzel doğal güzelliklere ve tarihi mekânlara ev sahipliği yapıyor. Şimdiye kadar farklı ilçelerde ikamet eden yaklaşık bin hemşehrimiz projemizden istifade etti. Hanım kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bu projemizden ilk etapta yaklaşık 10 bin hemşehrimiz istifade edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.