Başkan Bekereci’den  Ampute Maçına Davet

Başkan Bekereci’den  Ampute Maçına Davet

Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Onursal Başkanı Halit Bekereci , Kahramanmaraş Ampute ile Batman Ampute Spor Kulübü arasında  oynanacak olan 2.Liğ Müsabakasına tüm  taraftarları davet etti.

Onursal Başkan Halit Bekereci , 25-Aralık Pazar günü Batman Ampute Spor Kulübü ile oynanacak olan 2.Liğ maçına tüm Kahramanmaraş’ı davet ederek ''Bu sezon Şampiyonluk kupasını birlikte kaldıralım'' dedi. 
Karşılaşmada tribünleri doldurulması için çağrıda bulunan Başkan Bekereci , ''Sezon başından bu yana takım olarak çok iyi maçlar çıkardık. Bu hafta sezonun ilk yarısının  son maçını Batman Ampute Spor Kulübü ile oynayacağız. 25-Aralık  Pazar günü saat 12.00’de Batıpark Spor kompleksinde oynanacak olan karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Şampiyonluk sevincini tüm 4’de 4 yapan Ampute takımımızın sevincine ortak olmanızı bekliyoruz halkımız ile birlikte yaşamak istiyoruz. Onların desteği ile bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak, sezon sonunda şampiyonluk kupasını  birlikte kaldıracağız'' diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.