Başkan Balcıoğlu, kütüphanede öğrencilere tecrübelerini anlattı 

Başkan Balcıoğlu, kütüphanede öğrencilere tecrübelerini anlattı 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu, Sincap Kütüphanesi’nin kariyeler günleri programında öğrencilere tecrübelerini anlattı. 

İş ve özel hayatında fırsat bulduğu her anda öğrencilerle bir araya gelen KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, kütüphanede öğrencilerle bir araya geldi. 
Öğrencilerle söyleşinin ardından kısa açıklama yapan Balcıoğlu, “Her şeyiyle özel bir yere geldim. Beni davet etme nezaketinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bir defa kütüphaneye geldim ki, ben bütün konuşmalarımda çok okuyun 200 kelimeyle değil, 2 bin kelimeyle daha iyi anlaşabilirsiniz diye anlatırım. İsmi çok özel sincap, dikkat çekiyor. Geleceğimizin teminatı pırıl pırıl genç kardeşlerimiz buradalar. Onların hayatta ilgili kaygıları var doğal olarak. Ben kaygılanmamalarını, hayatın kendilerini beklediğini kendi hayatımdaki tecrübelerimi paylaştım. Umarım herkese mutlu olmuştur. Benim için güzel tarafı yaşadığım hatıralarımı yeniden yaşadım, tekrar yaşarken onlara aktardım” diye konuştu. 
Programa katılan öğrenciler ise, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu’na kendilerine zaman ayırdığı ve tecrübelerini paylaştığı için teşekkür etti. 

photo-2022-08-07-16-12-17.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.