Başkan Akbaş'tan Adıyaman TEİAŞ ve DSİ ziyareti!

Başkan Akbaş'tan Adıyaman TEİAŞ ve DSİ ziyareti!

Enerji Bir Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ejder Akbaş ve beraberindeki heyet, Adıyaman Enerji Bir Sen İl Başkanlığı, TEİAŞ ve DSİ Müdürlüklerini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Enerji Bir- Sen Şube Başkanı Ejder Akbaş,  şube yönetimiyle birlikte Adıyaman İl Başkanı Hayrettin Doğan'ı, Adıyaman TEİAŞ İşletme Müdürlüğünde ziyaret ederek güvenlik görevlilerinin sorunları ile yakından ilgilendiklerini, sorunların çözümü ve özlük haklarının iyileştirilmesi ile ilgili taleplerini Sendika Genel Merkezine ilettiklerini belirtti.

Daha sonra DSİ 203. Şube Müdürü M. Emin Ertürk'ü makamında ziyaret eden Başkan Akbaş, burada sendika üyeleri ile  personeline tek tek hayırlı olsun, dileğinde bulundu. Depremsellik açısından dayanma gücü düşük olan Adıyaman DSİ 203. Şube Müdürlüğü idari binasının tahliye edilerek yeni binaya taşınmaları ile ilgili görüş ve fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Akbaş, Adıyaman ziyaretinde Özellikle Enerji Bir - Sen Sendikasının kazanımı olan Koruyucu Giyim Yardımında büyük meblağlara tekabül eden yardım hakkındaki teklifleri bire bir görüşerek bu kazanımın nasıl, ne şekilde alınabileceğini ve nasıl harcanacağı hususunda tüm çalışanları bilgilendirdi.

Basın Mensuplarına açıklamada bulunan Akbaş, ‘Bugün Adıyaman ziyaretimiz oldu. Adıyaman'da sendikal çalışmalara ilişkin üyelerimize bilgilendirmelerde bulunduk. Ziyaret boyunca şahsım ve şubem adına göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı basta Sendika İl Başkanımız Hayrettin Doğan'a, DSİ 203. Şube Müdürü M. Emin Ertürk'e  ve  Yönetim Kurulu Üyemiz Mekki Yerli  Beye teşekkür ediyorum.’ dedi.

whatsapp-image-2021-01-15-at-23-18-00.jpeg

whatsapp-image-2021-01-15-at-23-17-58-1.jpeg

whatsapp-image-2021-01-15-at-23-17-58.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.