Bankaya Silahlı Güvenlik Personeli Alımı! En Az Lise Online Başvuru

Bankaya Silahlı Güvenlik Personeli Alımı! En Az Lise Online Başvuru

Türkiye İş Bankası tarafından yeni personel alımı yapılacak. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ilana dair detayları bu yazımızda bulabilişiniz.

Türkiye İş Bankası en az lise kadın güvenlik alımı yapacak. Özel Güvenlik Görevlisi pozisyonundaki Banka Genel Müdürlük “İş Kuleleri” binalarında silahlı güvenlik görevini yerine getirecek kadın güvenlik alımı başladı. İşte detaylar.

Güvenlik alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Adayların başvuru için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, En az lise mezunu olması, Vardiyalı çalışma saatlerine uygun olarak çalışabilmesi, Silahlı Özel Güvenlik Sertifikasına sahip olması, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olması, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmaması gerekmektedir.

Banka personeli alımı boy-yaş-sağlık şartları

En az 170 cm boyunda olması, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olması, 22 Nisan 2024 tarihi itibarıyla 28 yaşını doldurmamış olması (22 Nisan 1996 sonrasında doğmuş olanlar başvurabilecektir.) gerekiyor.

İş Bankası personel alımı başvuru süreci

Türkiye İş Bankası personel alımı başvuru iş ve işlemleri online olarak yapılabilecektir. Başvurular 22 Nisan 2024 tarihi dahil yapılabiliyor.

İş Bankası personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.