Bakanlık Yurt Yönetim Personeli Alımı Yapıyor! 

Bakanlık Yurt Yönetim Personeli Alımı Yapıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde farklı mezuniyetlerden olmak üzere KPSS 60 puanla yurt yönetim personeli alımı yapılıyor. Şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 8.000 kamu personeli alımı kapsamında farklı birçok ünvanda memur alımları yapılıyor. Bu yazı dizimizde Aile Bakanlığının Yurt Yönetim Personeli Alımı şartlarını ve tüm detayları hazırladık.

Kamu personeli alımı başvuru genel koşulları

Başvuru için 657 devlet memurları kanununda yer alan genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekmektedir. KPSS’den tüm mezuniyetlerde 2022 yılı 60 puan olması yeterlidir.

Yurt yönetim personeli alımı nitelikleri

Yurt Yönetim Personeli “Kadın/Erkek” alımı 19 kadro için Sosyal Hizmet “Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler”, Psikoloji, Sosyoloji “İnsan ve Toplum Bilimleri”, Çocuk Gelişimi “Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi”, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Aile ve Tüketici Bilimleri “Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi” bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor.

Yurt Yönetim Personeli “Kadın” alımı 22kadro için Sosyal Hizmet “Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler”, Psikoloji, Sosyoloji “İnsan ve Toplum Bilimleri”, Çocuk Gelişimi “Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi”, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Aile ve Tüketici Bilimleri “Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi” bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor.

Yurt Yönetim Personeli “Erkek” alımı 19 kadro için Sosyal Hizmet “Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler”, Psikoloji, Sosyoloji “İnsan ve Toplum Bilimleri”, Çocuk Gelişimi “Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi”, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Aile ve Tüketici Bilimleri “Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi” bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor.

Aile Bakanlığı memur alımı başvuruları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bu ilanda yer alan kadrolara başvurular 11 Mart’a kadar sürecek. Adaylar kariyer kapısı işe alım internet sitesinden başvurularını yapabileceklerdir.

Aile ve Bakanlığı memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.