Bakanlık 359 Sözleşmeli Sosyal Çalışmacı Memur Alımı!

Bakanlık 359 Sözleşmeli Sosyal Çalışmacı Memur Alımı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sözleşmeli statüde olmak üzere 359 sosyal çalışmacı memur alımı yapılacak. Başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamuya yeni kadrolar için sözleşmeli 4/B 359 SOSYAL ÇALIŞMACI memur alımı yapılıyor. Güncel başvuru ekranı, süreci ve tüm gerekli bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı kapsamında 8.000 personel ataması başvurularında 359 sosyal çalışmacı kadrolarına dair tüm detaylar.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Adayların başvuru için 657 sayılı devlet memurları kanununda yer alan genel şartları taşıması gerekiyor Ayrıca adayların T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. KPSS’den tüm ünvanlarda 2022 60 puan şartı var.

Sosyal çalışmacı alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

277 kadro Taşra için olacak ve Sosyal Çalışmacı alımına kadın ve erkek adaylar başvurabilecek. Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler) lisans mezunu olmak, 2022 yılı KPSS P3 puan türünden geçerli en az 60 puanı olmak gerekiyor.

60 kadro Taşra için Sosyal Çalışmacı alımına kadın adaylar başvurabilecek. Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler) lisans mezunu olmak, 2022 yılı KPSS P3 puan türünden geçerli en az 60 puanı olmak gerekiyor.

22 kadro Taşra için Sosyal Çalışmacı alımına erkek adaylar başvurabilecek. Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler) lisans mezunu olmak, Cinsiyeti erkek olmak. 2022 yılı KPSS P3 puan türünden geçerli en az 60 puanı olmak gerekiyor.

Aile Bakanlığı memur alımı süreci

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımları kapsamında 359 sosyal çalışmacı başvuruları 11 Mart 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar başvurularını online olarak yapabileceklerdir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.