Bakan Yardımcısı Çam Kahramanmaraş’ta

Bakan Yardımcısı Çam Kahramanmaraş’ta

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret ederek, kentin son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, TİKA Başkanı Serkan Kayalar, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren ve beraberlerindeki heyet ile birlikte Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti.

Valilik ziyaret defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Vali Ömer Faruk Coşkun ile bir süre görüşerek, İlimizin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile turizm imkanlarının geliştirilmesine yönelik çalışmaları ele aldılar.

Vali Coşkun, Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam ve heyetini Kahramanmaraş'ta ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Nazik ev sahipliğinden dolayı, Vali Coşkun’a teşekkür eden Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam ve heyeti, katılacağı program ve ziyaretler nedeniyle Valilik binasından ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.